Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Мени се једино не допада оваква ивица... То му ваљда дође онај неки немецки фазон, заборавих како се тачно зове, али дефинитивно има везе са Швабама. И наравно, никад нећу моћи да се саставим са куповањем нове а реликоване гитаре. То ми је подједнако кретенски као куповање поцепаних фармерки. Чак и степен-два горе од тога. С друге стране, Телећи магнет код кобилице и P90 код врата - то је мени изузетно драга комбинација због које бих можда и занемарио дизајнерске злочине.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Nisam ljubitelj lespolikih djitri, ali konfiguracija magneta je izvukla stvar.
Meni su lepse ovako ove:

Meni su lepse ovako ove:

- Dersu Uzala
A di ces veceg pozera od Nemanje (sa sve intifada salovima), tako da je Cortex off the hook
.

- Dersu Uzala
Ja imam stanoviti dojam da bi me ta ivica zuljala no tko sta zna, nitko nista ne zna, krhko je znanje.Kristijan wrote:Мени се једино не допада оваква ивица...
A gitare su mi simpa, kakvih sve sljastecih momenata ovde bejase ovo je takoreci understated.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Dersu Uzala wrote:A di ces veceg pozera od Nemanje (sa sve intifada salovima), tako da je Cortex off the hook![]()
.

Sta cu kad volim lepe gitare, da imaju fine obline, ko i kod zena, ne volim one dzogurave, koshchate, nazuljas se brate minli.

- Dersu Uzala
Nesto ovako:

Which rather reminds me of one of my exes.

Which rather reminds me of one of my exes.

ako se seljacimo, i ja da se seljacim:

zanimljivi magneti (neil young kombinacija - firebird i p90, sa individualnim kontrolama):

jedina gitara kojoj stoji nemacka ivica (german carve):

zanimljivi magneti (neil young kombinacija - firebird i p90, sa individualnim kontrolama):

jedina gitara kojoj stoji nemacka ivica (german carve):

Hvala djede 
Nemam pojma ja volim sve to i najludje boje i oblike i totalnu tradicionalu. Fano alt de facto sp6 sto je ovaj model (hipsterski naziv a hahah) je totalno wrong i izgleda kao nesto sto kombinuje sve ono sti volim, lp junior, telac, les paul, sa nekom estetikom tih starih nemackih djitri kao sto je Kris primetio, ali sound je meni tu podjednako dobar, jbg zamisli sound na necku kao solaza iz another brick in the wall, a u bridge-u onda imas true tele twang. Srednja pozicija james brown samo da prsti, sta ces vise...Ne dozivljavam ja ovu gitaru kao nesto mocno nesto od cega ocekujes da mu hebe kevu, ne, vec nesto sto fine radove radi izvanredno i twanguje na dist ritmu, pa kao Nemanjine gitare I guess

Nemam pojma ja volim sve to i najludje boje i oblike i totalnu tradicionalu. Fano alt de facto sp6 sto je ovaj model (hipsterski naziv a hahah) je totalno wrong i izgleda kao nesto sto kombinuje sve ono sti volim, lp junior, telac, les paul, sa nekom estetikom tih starih nemackih djitri kao sto je Kris primetio, ali sound je meni tu podjednako dobar, jbg zamisli sound na necku kao solaza iz another brick in the wall, a u bridge-u onda imas true tele twang. Srednja pozicija james brown samo da prsti, sta ces vise...Ne dozivljavam ja ovu gitaru kao nesto mocno nesto od cega ocekujes da mu hebe kevu, ne, vec nesto sto fine radove radi izvanredno i twanguje na dist ritmu, pa kao Nemanjine gitare I guess

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
andrej] wrote: jedina gitara kojoj stoji nemacka ivica (german carve):

@Dersu, veri najsz fotka. Ladno lici Gardnerka na Melissu Auf Der Maur na toj fotki, tj ova na nju!

- Dersu Uzala
Skromno da doprinesem.andrej] wrote:ako se seljacimo, i ja da se seljacim:

Mostite je ozbiljna stvarčica!

Ovo stvarno k'o da je veslo samo stavljeno na telo gitare. Ova varijanta mi je dobra u odnosu na tuDersu Uzala wrote: Skromno da doprinesem.

SLM (St Louis Music) Custom Kraft Red Fury

Odavno nista nisam kacio ovde, ali pomislih - ovo je vredno postavljanja. Jedino pojacalo koje nekad u zivotu zelim da imam, kao upgrade u odnosu na pojacalo kojim trenutno raspolazem. Nek' ide zivot.