Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
a iiiiiima tih fensera sto im zuji znas
Има, има... Тај сам 
Мада, ја се и онако само мало фолирам с електричном гитарим, а заправо сам до сржи акустичар, и то је неки сасвим другачији приступ свему...

Мада, ја се и онако само мало фолирам с електричном гитарим, а заправо сам до сржи акустичар, и то је неки сасвим другачији приступ свему...
pa dobro to, nego znas ima tih koje zanima fuzz, imaju planove da ga aktivno sviraju, intrigira ih to, i onda kao ej pa ovo zuji, pa sine zuji, nije ti to nova system 

seljacine!Cortex wrote:pa dobro to, nego znas ima tih koje zanima fuzz, imaju planove da ga aktivno sviraju, intrigira ih to, i onda kao ej pa ovo zuji, pa sine zuji, nije ti to nova system

volim ja da krlja, al ne bas da 'vata radio stanice

Ne, ne.. Kad se sviraju rade kako treba.Baba Slim wrote:Funkomat wrote:kakav je bre to sektaski faz bez zujanja pistanja i mikrofonije![]()
to nije rokenrol![]()
![]()
Zato lepo ona tvoja dva, koja, kad se sviraju u Zrenjaninu - hvataju rumunski radio.
![]()
Kad ukljucis pedalu a utisas gitaru, mozes da slusas radio. Mislim da je to najbolja moguca kombinacija.

zavisi koja stanica ti se zalomiFunkomat wrote:Mislim da je to najbolja moguca kombinacija.
Lol, koja rasprava. 

realan je problem. Ja sam na jednoj spravi hvatao samo narodnjake i to pice sve vreme ali tiho. Morao sam da sviram bez pauze da ih ne bi slusao 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Cudno je da izgleda zavisi gde je proizvedena sprava. SVI, ali SVI cajavci koje smo imali i neke stare miksete hvatale/i su iskljucivo neke ruske radio signale. Znaci deluje kao vesti ali cak mozda i nisu vesti nego neka vojna spika. Zvucalo je vrlo sablasno, kao onaj glas iz filmova 40-50-60godina koji objavljuje da je izbio nuklearni rat ili napadaju vanZemljaci. Niko nazalost/sva sreca nije razumeo Ruski pa smo iskulirali, ali ko zna shta bi se desilo da smo jos na to sve ukljucili u Cajku neki dobri stari URAL, moguce da bi se signal pojacao a posle pola sata bi nam ispred prostora za probe sleteo UFO. Sad kad razmislim, shteta shto nismo imali URAL.
Jednom smo preko Jolane i Melodija Mengesh pojacala nahvatali isto narodnjake.
Treba napraviti geek temu: Koja posleratna gitarska oprema hvata koje frekvencije i zasto. Evo ih antene: http://cheesyguitars.com/ussr_history.html

Ali totalni je trip, ukljucis pedalu i slusas radio ... imas live backingtrack 

Мој другар има неко неидентификовано транзисторско појачало с почетка осамдесетих, и кад је укључено с њим је хватао пандурске мотороле.

Nisam basadzija,ali bih ovo vrlo jako posedovao

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
ne bi me cudilo da su ih namerno tako pravili, ipak je hladni rat bio zajebana rabota a spijunaza u svom zenitu.nemanjavelimirovic wrote:Cudno je da izgleda zavisi gde je proizvedena sprava. SVI, ali SVI cajavci koje smo imali i neke stare miksete hvatale/i su iskljucivo neke ruske radio signale. Znaci deluje kao vesti ali cak mozda i nisu vesti nego neka vojna spika...