Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
dweezil wrote:Potvin Guitars, Super Bee loaded with a Heavy Air bridge pickup and a Lollar El Rayo humbucker in the neck
tommytigh77 wrote:za Lollar, čovek pravi magnete za koje većina proizvođača ne zna ni da postoje...
Ja bih sutra, da hoću aftermarket magnete za stradžu, najpre jurio V60LP, jer je John Suhr apsolutno pobio SVE što se tiče R&D... A opet mi je interesantna Lollar priča, jer je on prvi iole veći pickup maker koji i kod strat singlova insistira na flat-pole konstrukciji, što je za sve ostale firme greh, iako se već 50 godina ne koristi obmotana G žica na električnoj gitari.
tommytigh77 wrote:za Lollar, čovek pravi magnete za koje većina proizvođača ne zna ni da postoje...
Ja bih sutra, da hoću aftermarket magnete za stradžu, najpre jurio V60LP, jer je John Suhr apsolutno pobio SVE što se tiče R&D... A opet mi je interesantna Lollar priča, jer je on prvi iole veći pickup maker koji i kod strat singlova insistira na flat-pole konstrukciji, što je za sve ostale firme greh, iako se već 50 godina ne koristi obmotana G žica na električnoj gitari.
Evo, Dersu, pred svima da uputim iskreno izvinjenje za neke reči, nisam bio sav svoj kad sam pisao prethodni post; znam da je to bedno opravdanje, ali, tako je kako je. Iskreno mi je žao.Dersu Uzala wrote:Scott je meni takoreci familija a Jon je manjevise clueless.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest