Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Re: Oprema Koju Imate

Post by nemanjavelimirovic » 14 Jun 2012, 05:30

Image
Prelemio Jazzmaster, radi perfektno, a jeftina je! ;-) :ziveli:

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 14 Jun 2012, 06:34

nemanjavelimirovic wrote:
Spoiler:
Image
Prelemio Jazzmaster, radi perfektno, a jeftina je! ;-) :ziveli:
:ziveli:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 14 Jun 2012, 07:43

haha eto i ljudi koji su izjavljivali da najvishe mrze lemljenje u zhivotu sada redovno leme :P :P josh samo hotstepper da se javi :D

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 14 Jun 2012, 09:59

Lol, zaista iznenađenje. :)

Čestitke Nemanja, ja imam istu, i radi odlično, do sada nikakav problem nisam imao. :ziveli:

Što se Hotsteppera tiče, sumnjam da će se latiti toga, jer koliko sam shvatio rođeni burazer mu je profi sa lemilicom, tako da, he can get his shit done in house. :)

umart

Post by umart » 14 Jun 2012, 11:59

luci wrote:pa ljudi kao da zaboravljaju da su oni ipak kompanija koja postoji radi zarade...
hoces da kazes da je ok prodavati dzitru koja je u rangu do 200 e najvise za onolike pare?niga pls

luci

Post by luci » 14 Jun 2012, 13:52

ne, taman posla.. vise je to odgovor na onu kostataciju da imaju strategiju za sve kupce... moraju imati ako zele da opstanu na trzistu...

umart

Post by umart » 14 Jun 2012, 17:42

mnogo starih/provjerenih brendova to ne radi pa opstaju na trzistu.jedno je dobra poslovna strategija a drugo pohlepa i bezobrazluk.

nikolic025

Post by nikolic025 » 15 Jun 2012, 01:32

Ja sam imao jedno vreme SG faded i taj komad je radio extra,meni je i gitara lezala,jedino sto sam imao neki jeftin osecaj pod rukama,pragovi itd.Mada sam probao i dosta Standard Les Paul-ova koji su mi jako lose zvucali,akcija i sve ostalo uzas,osim sto je gitara lepa i odlicno ofarbana...Studio sam probao i vratio ga na stalak (faded) jako je losa gitara.Traditional takodje,onaj crni sto je visio po svim Mitros radnjama po neko vreme dok se neko nije upecao,bar po meni je zasu,pretesko telo,vrat lagan,zveci,zuji....Ali su me Classic serije jako iznenadile,sve i jedan koji sam probao,od Tom Morgana,koji sam imao,do Gold Topa,preko nekih crnih limited serija (u glavnom je sve to u nekim limitiranim serijama po 400 komada itd),je zvucala odlicno,jos lepse je bila odradjena i fabricki setovana,pragovi odlicni,magneti (Classic 57 i 57 plus) brutalno rade na dobrom pojacalu pa cak i na nekom hibridu (bese AVT50).

Nemanja,ako je to Womax,kao sto se nadam da nije,mene nije drzala ni dva meseca,oslabio je grejac,vrh je jako los,on bude hladan,a cela lemilica vrela,ne prihvataju reklamacije na grejace i vrhove,samo na potenciometar i oko struje ako nesto nije ok...Jako sam razocaran u sve njihove elektricne alate i izbegavam ih u sirokom luku...

E sad malo o opremi koju sam ove nedelje nabavio:

Image

AKG Perception 100,radi ki metak...Za snimanje glasa,akustare,pa i probe akusticarskog benda,extra,igrali smo se ceo dan,predobra stvarcica za tu lovu...

Image

Squier Vintage Modified Telecaster SSH...Posto jako slabo sviram elektricnu,zelim nesto da imam sto radi posao,a sto nije skupo...I tim povodom kupim Hamera kojim sam se ovde pohvalio.No nadjem odlicnom Nashville telecastera i prodam Hamera kako bih je kupio i covek me ispali,ne saceka koliko smo se dogovorili i ja ispusim...I naleti mi ova gitarica,nova,a u dzepu mi ostane razlika od nekih 50-60E i ja srecan...
Kad je stigla,verovatno je malo tumbana u transportu,pa je bila puknuta zica i na jednom pragu jako tanki zarezi od zica,verovatno od nekog jacem tumbanja.Tako da sam to morao da malo osmirglam.Pragovi su potamneli,i dobili su neke flekice(od stajanja verovatno),pa sam ih ispolirao sa purol pastom,rucno,zamenio zice i odmah mi kod civije pukne E1,verovatno je malo ostrija ivica civije,ali nisam hteo nista da diram,stavio sam novu,pa ako ponovo rokne,menjace se i smirglati malo ivice...Bridge magent ne moze da se spusti,kaci za nesto,pa sam morao malo da ga silujem i gurnem prstom dole (nisam bas silovao,malo sam pogurao i legao je),verovatno je kabel smotan ispod,middle magnet je dosta tisi i ako sam neck i bridge spustio dosta nize od njega,ali sam se pomirio sa tim,jer je takav po prirodi,slabiji je od bridge magneta za oko 3k.Probam je u struju,prekidac zeza,nece da prebaci na bridge,otvorim control plate i vidim da licna od jedne zice pipa drugu,sredim to i vratim i sada je sve ok...Mnogo drkanja oko jedne gitare,a ja budala verujem onim likovima iz Mitrosa u BG-u,posto je samo tamo bio,a da ga posalju u SU,moram da kaparisem i obavezan sam da ga kupim,tako da mi bolje bilo na kucu da stigne.Aj to oko transporta,zice,ok,nije joj se nista strasno desilo,bila je dobro zapakovana,ali to oko magneta je vec zajebancija,lepo sam ih zamolio da je probaju,pregledaju i sve.Bar sam zadovoljan sto su mi sve tacno rekli oko stanja drveta.
Vrat je prelep,izlakiran sjajnim finish-om,kao CV,telo je Kedar,mislim indijski crveni.Magneti Duncan Designed.Sada radi odlicno,podesio sam magnete,pa je malo manja razlika,a uvek mogu da promenim masku i da ostavim samo jedan u necku ili da stavim klasican tele neck magnet,ali za sada je ovako sasvim ok.

cwija

Post by cwija » 15 Jun 2012, 01:35

posto je lemilica?

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 15 Jun 2012, 04:15

to se nepita

johnny_b_good

Post by johnny_b_good » 15 Jun 2012, 14:58