Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Oprema Koju Imate
super su jaguari i jazzmasteri, samo bez matching headstock-a ;o
@nemanja
Pa naravno da je metalski
Ja sam ti jedan od likova kojima je dist vazniji. Klin moze, a i ne mora da postoji na pojacalu

Pa naravno da je metalski

E kolega C W Y, sad si dobar deo foruma doveo do euforije...Kill surf city wrote:Evo malo i ja da zacinim...kvacila i ostalo,neki drugi put

Ja slusao malo semplove s neta i sve mi se vishe svidjaju...
- tyler durden
- MF veteran
Pa meni santana, i recimo ajde foo fightersi nisu bas "metalski".....mesa je bre keva za sve!nemanjavelimirovic wrote:Kako Fender Jaguar moze nekome da bude ruzan??? Uh. Jbt ja bih ubio za takvu gitaru, a bogme i pojacalo (dobro, ne bih bash ubio, zezam se, kupicu ja to jednog dana...)
Meni su Ibanez ruzhne gitare...onako sve shpicasto i kao iz neke zaoshtrene realnosti..Messa Boogie je ok prica, mada iskonski zvuk ispada iz VOX-a, Fender-a, Orange-a i nekih Marshall-a...i ima naravno jos nekih pojacala, Messa mi je bash nekako "mjetalski"... Ali dobro, neko je odrastao na Nirvani a neko na Iron Maidenu...(malko se zezam)
Inace svima cestitke za ponove raznorazne! Onaj beli Firebird jekao i ovaj jaguar i bassman...

- tyler durden
- MF veteran
BTW I meni je jaguar ruzan, a i skoro svaki ibanez mi je prilicno bzv, osim 2 modela......
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa dobro, ali prirodniji mi je zvuk ovih vintadzastijih pojacala, to htedoh rechi... ne bih ja imao protiv messa boogija nishta naravno...a meni santana, i recimo ajde foo fightersi nisu bas "metalski".....mesa je bre keva za sve!

Inace necu da cujem vishe da je Jaguar ruzhan, jasno!

hehehe.... zezam se...svako ima svoj ukus...ja mrzim shpicaste gitare a ponajvishe od svih mrzim one shto nemaju headstock i shto su kao lopata ...mislim da se zovu stainberger... kako je to gadno,...strashno.
U pa tebi bi se onda definitivno dopalo ovako nešto!nemanjavelimirovic wrote: mrzim shpicaste gitare a ponajvishe od svih mrzim one shto nemaju headstock

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa da, osecao bih se kao da mi je potreban pomocnik kojeg bi zvao Robin... Tanananana na na ....A nosio bih masku i odelo i plasht...i naravno cizme sa aplikacijama kojekakvim i pojas... 

koliki je sustain na ovoj gitari? Dve milisekunde? xD
- DrGreenthumb
- MF veteran
Mesa (grad u Arizoni), a za Steinberger-a nemate pojmanemanjavelimirovic wrote: Pa dobro, ali prirodniji mi je zvuk ovih vintadzastijih pojacala, to htedoh rechi... ne bih ja imao protiv messa boogija nishta naravno...
Inace necu da cujem vishe da je Jaguar ruzhan, jasno!![]()
hehehe.... zezam se...svako ima svoj ukus...ja mrzim shpicaste gitare a ponajvishe od svih mrzim one shto nemaju headstock i shto su kao lopata ...mislim da se zovu stainberger... kako je to gadno,...strashno.

Da, da 2 milisekundeWolf wrote:koliki je sustain na ovoj gitari? Dve milisekunde? xD

Here's some ear candy, and food for thought

Pridružio bih se čestitkama uz sledeće numere!DrGreenthumb wrote:Da, da 2 milisekunde
Here's some ear candy, and food for thought

[youtube]wGJGKCNuOuw&feature=related[/youtube]

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Znam da je Mesa, zakucah se pa ne primetih...
Izvinjavam se ako sam uvredio neciji instrument... Vizuelno mi se ne dopada, zvuk jeste ok kod Steinbergera...

Izvinjavam se ako sam uvredio neciji instrument... Vizuelno mi se ne dopada, zvuk jeste ok kod Steinbergera...

- DrGreenthumb
- MF veteran
Hehe, mene nisi sigurno, ali bih BAS voleo da posedujem jednog ovakvog (vise za temu oprema koju nemate)nemanjavelimirovic wrote:

Cheers!

Nisam voleo Steinberger gitare dok nisam uzivo cuo kakve zvukove Nikola Vranjkovic izvlaci iz te gitare. 

- tyler durden
- MF veteran
Evo, posle par izmena, moje trenutne opreme...Dugo cu se zadrzati na ovome. Mislim da se nista od ovoga nece menjati. Osim da se doda jos neka pedalica.....A LTD je ne prodaju, ali posto trenutno i njega korsitim, eto ga na slici....
Line 6 i Behringer controler, mi sluzi samo za kucnu vezbu, kada pojacalo oteram negde, pa mi nije gajbi. I ponekad za neke tezge.....Inace svirke sa svojim bendom, i generalno, koristim PRS-a, Mesu, i te 3 pedale, Cry baby, Phase 90, i delay digitechov..... I da napomenem bitno...To su monster kablovi!

Line 6 i Behringer controler, mi sluzi samo za kucnu vezbu, kada pojacalo oteram negde, pa mi nije gajbi. I ponekad za neke tezge.....Inace svirke sa svojim bendom, i generalno, koristim PRS-a, Mesu, i te 3 pedale, Cry baby, Phase 90, i delay digitechov..... I da napomenem bitno...To su monster kablovi!