Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
nenadnenad

Re: Oprema Koju Imate

Post by nenadnenad » 27 Apr 2009, 23:45

super su jaguari i jazzmasteri, samo bez matching headstock-a ;o

sub_zer0
MF veteran

Post by sub_zer0 » 28 Apr 2009, 00:09

@nemanja
Pa naravno da je metalski :) Ja sam ti jedan od likova kojima je dist vazniji. Klin moze, a i ne mora da postoji na pojacalu :lol: :ziveli:

Z*Z*Z

Post by Z*Z*Z » 28 Apr 2009, 00:31

Kill surf city wrote:Evo malo i ja da zacinim...kvacila i ostalo,neki drugi put :)

Image
E kolega C W Y, sad si dobar deo foruma doveo do euforije... :bow: Kako si zadovoljan Dr.Scientistom?
Ja slusao malo semplove s neta i sve mi se vishe svidjaju...

tyler durden
MF veteran

Post by tyler durden » 28 Apr 2009, 01:42

nemanjavelimirovic wrote:Kako Fender Jaguar moze nekome da bude ruzan??? Uh. Jbt ja bih ubio za takvu gitaru, a bogme i pojacalo (dobro, ne bih bash ubio, zezam se, kupicu ja to jednog dana... :mrgreen: )

Meni su Ibanez ruzhne gitare...onako sve shpicasto i kao iz neke zaoshtrene realnosti..Messa Boogie je ok prica, mada iskonski zvuk ispada iz VOX-a, Fender-a, Orange-a i nekih Marshall-a...i ima naravno jos nekih pojacala, Messa mi je bash nekako "mjetalski"... Ali dobro, neko je odrastao na Nirvani a neko na Iron Maidenu... :ziveli: (malko se zezam)

Inace svima cestitke za ponove raznorazne! Onaj beli Firebird je :homer: kao i ovaj jaguar i bassman... :ziveli:
Pa meni santana, i recimo ajde foo fightersi nisu bas "metalski".....mesa je bre keva za sve! :D :ziveli:

tyler durden
MF veteran

Post by tyler durden » 28 Apr 2009, 01:43

BTW I meni je jaguar ruzan, a i skoro svaki ibanez mi je prilicno bzv, osim 2 modela......

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 28 Apr 2009, 01:49

a meni santana, i recimo ajde foo fightersi nisu bas "metalski".....mesa je bre keva za sve!
Pa dobro, ali prirodniji mi je zvuk ovih vintadzastijih pojacala, to htedoh rechi... ne bih ja imao protiv messa boogija nishta naravno... :ziveli:

Inace necu da cujem vishe da je Jaguar ruzhan, jasno! :mrgreen:
hehehe.... zezam se...svako ima svoj ukus...ja mrzim shpicaste gitare a ponajvishe od svih mrzim one shto nemaju headstock i shto su kao lopata ...mislim da se zovu stainberger... kako je to gadno,...strashno.

guv'nor

Post by guv'nor » 28 Apr 2009, 01:56

nemanjavelimirovic wrote: mrzim shpicaste gitare a ponajvishe od svih mrzim one shto nemaju headstock
U pa tebi bi se onda definitivno dopalo ovako nešto! :D
Image

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 28 Apr 2009, 01:59

Pa da, osecao bih se kao da mi je potreban pomocnik kojeg bi zvao Robin... Tanananana na na ....A nosio bih masku i odelo i plasht...i naravno cizme sa aplikacijama kojekakvim i pojas... :mrgreen:

Wolf
Metalhead

Post by Wolf » 28 Apr 2009, 02:45

koliki je sustain na ovoj gitari? Dve milisekunde? xD

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 28 Apr 2009, 03:06

nemanjavelimirovic wrote: Pa dobro, ali prirodniji mi je zvuk ovih vintadzastijih pojacala, to htedoh rechi... ne bih ja imao protiv messa boogija nishta naravno... :ziveli:

Inace necu da cujem vishe da je Jaguar ruzhan, jasno! :mrgreen:
hehehe.... zezam se...svako ima svoj ukus...ja mrzim shpicaste gitare a ponajvishe od svih mrzim one shto nemaju headstock i shto su kao lopata ...mislim da se zovu stainberger... kako je to gadno,...strashno.
Mesa (grad u Arizoni), a za Steinberger-a nemate pojma :)
Wolf wrote:koliki je sustain na ovoj gitari? Dve milisekunde? xD
Da, da 2 milisekunde :lol:
Here's some ear candy, and food for thought :D

guv'nor

Post by guv'nor » 28 Apr 2009, 03:19

DrGreenthumb wrote:Da, da 2 milisekunde
Here's some ear candy, and food for thought
Pridružio bih se čestitkama uz sledeće numere! :D

[youtube]wGJGKCNuOuw&feature=related[/youtube]
:ziveli:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 28 Apr 2009, 03:32

Znam da je Mesa, zakucah se pa ne primetih... :mrgreen:

Izvinjavam se ako sam uvredio neciji instrument... Vizuelno mi se ne dopada, zvuk jeste ok kod Steinbergera... :ziveli:

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 28 Apr 2009, 04:03

nemanjavelimirovic wrote:
Izvinjavam se ako sam uvredio neciji instrument... Vizuelno mi se ne dopada, zvuk jeste ok kod Steinbergera... :ziveli:
Hehe, mene nisi sigurno, ali bih BAS voleo da posedujem jednog ovakvog (vise za temu oprema koju nemate) :) , to jeste problem sto ljudi uglavnom ne mogu da predju preko vizuelnog dojma koji ova gitara stvara. Zato se uglavnom i vezuje za fusion/prog/modern jazz gitariste/muziku.
Cheers! :ziveli:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 28 Apr 2009, 13:11

Nisam voleo Steinberger gitare dok nisam uzivo cuo kakve zvukove Nikola Vranjkovic izvlaci iz te gitare. :bow:

tyler durden
MF veteran

Post by tyler durden » 07 May 2009, 15:33

Evo, posle par izmena, moje trenutne opreme...Dugo cu se zadrzati na ovome. Mislim da se nista od ovoga nece menjati. Osim da se doda jos neka pedalica.....A LTD je ne prodaju, ali posto trenutno i njega korsitim, eto ga na slici.... :D
Line 6 i Behringer controler, mi sluzi samo za kucnu vezbu, kada pojacalo oteram negde, pa mi nije gajbi. I ponekad za neke tezge.....Inace svirke sa svojim bendom, i generalno, koristim PRS-a, Mesu, i te 3 pedale, Cry baby, Phase 90, i delay digitechov..... I da napomenem bitno...To su monster kablovi! :D :ziveli:

Image

Post Reply