Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Vrti se neki Cube 15X po KP za 8000 din, a i par jeftinih VOX-ova, mozes prilicno pristojno proci, i prodati tog Cruzera opet za neke pare.
Da, pojacalo prvo uzimam.
A sta mislis o Valve Junioru?
A sta mislis o Valve Junioru?
-
Gagi wrote:Kille,ja prosto želim da vidim tvoju đitru u krupnom (i ostalo po mogućstvu).
Spoiler:

Мислим да се било који лампаш узима кад имаш макар мало прецизнију представу о звуку који желиш да добијеш, и када имаш некакво искуство са опремом.nodi wrote:A sta mislis o Valve Junioru?
Hvala ti puno. 
Videcu onda da jurim nekog tranzistorca od 50w
Kako im se krecu cene i na koje modele da obratim paznju?

Videcu onda da jurim nekog tranzistorca od 50w

Kako im se krecu cene i na koje modele da obratim paznju?
Kill surf city wrote:Gagi wrote:Kille,ja prosto želim da vidim tvoju đitru u krupnom (i ostalo po mogućstvu).Evo ga dzeg, kasnim, i nije najboljsi pic.Spoiler:
Ova lepotica je za prvu stranu fenderovog kataloga, tačka.
:zaostavština:
Speechless...
nema, jednostavno nema tog smajlija koji može da opiše moj osećaj sada...
Hvala što si podelio.

Рано ти је то сада. Прво цеди мало ово твоје појачало, па онда са неким друштвом мало иди по овим студијима за тонске пробе, па ћеш тамо да видиш свашта од појачала. Чачкај и експериментиши, види пре свега шта се теби допада. Идеја гитарског појачала није да само преноси макар како тон, него свако појачало има неки свој звук, баш треба да ти обоји тон. Како је Вес Монтгомери лепо приметио још пре много година - електрична гитара И појачало су један инструмент, и појачало се не купује на препоруку, него искључиво према твом утиску који имаш кад свираш твоју или сличну гитару кроз одређено појачало.nodi wrote:Kako im se krecu cene i na koje modele da obratim paznju?
У завосности од модела, и у зависности од тога да ли купујеш ново или повољно, ценим да ти треба између 200 и 300 евра за појачало с којим можеш да одрадиш свирку. Али не жури сад, то ти још не треба.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ne stvarno su Fender gitare mnooogo lepshe od svega ostalog, jos kad bi pravili ovakve gitare uvek...ukenjaju sa tim tackicama na vratu jazz/jagove, ali nema veze. Ovo je upravo ono kako treba da izgleda Jaguar. Znaci bez ikakvih ljutnji, ovo jeKill surf city wrote:
![]()

nemanjavelimirovic wrote:treba mi jedna gitara i cao

sigurno
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Funkomat wrote:nemanjavelimirovic wrote:treba mi jedna gitara i cao![]()
sigurno

Strat i Tele. I dosta.
I LP i SG.I dosta.
- mislim_stvarno
i rr i dinky. I dosta.