Bolje da se drzim Stratova i Telca, jer za drugo nisam
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Ne dopada mi se zvuk. 
Мени је увек био дражи Џезмастер. И због скале, и због магнета. Мада сумњам да бих икад Џезмастер користио као главни инструмент.
-
Kill surf city
Nisi uradio domaci, cini mi se da si upravo ti taj koji se oslanja na offset kult. Bolje prodaj dzeg ako ti ne lezi. Greota je.Milanares wrote: tu je i taj tremolo koji zahteva poseban tretman da ne bi vremenom otiso od ruke negde "svojom voljom" i da ne bi taj mehanizam ispod tremolo plate-a krenuo da tandrce na svaki okid. sve u svemu, zahtevno al' ima taj neki poseban shmeck jaguarski.
more bit' da si u pravu, no kodmene je ruchka tako namestena da stoji tu di je ostavim, nit' landara nit u sta udara (hvala majstoru)
no overtones su tu ipak, kako god okrenes, neki "internal reverb" efekt, shto je kul samo po sebi
a dzeg mi lezi kad god ga postavim vodoravno, dal na krevet, na pojacalo, na pod, na stolicu, tako mi lezi i odmara dok cackam nesto drugo
a more bit i prodat' (tko to zna) ali fond za Bilt S.S. Zeftiga je otvoren pa je svaki doprinos dobrodosho
i ne poshtivam niti jedan gitarski kult ni sentiment, draze mi da ih skrnavim kad god mi se pruzhi prilika
u to ime:
no overtones su tu ipak, kako god okrenes, neki "internal reverb" efekt, shto je kul samo po sebi
a dzeg mi lezi kad god ga postavim vodoravno, dal na krevet, na pojacalo, na pod, na stolicu, tako mi lezi i odmara dok cackam nesto drugo
a more bit i prodat' (tko to zna) ali fond za Bilt S.S. Zeftiga je otvoren pa je svaki doprinos dobrodosho
i ne poshtivam niti jedan gitarski kult ni sentiment, draze mi da ih skrnavim kad god mi se pruzhi prilika
u to ime:
Nov dodatak, ProCo Rat, lepo radi...2 zamerke:teska ko djavo i kretensko non-boss style resenje za napajanje...sve ostalo +1

Nova, Made in PRCKill surf city wrote:Kul, koja verzija?
-
Kill surf city
Parcov je parcov. Baci neke utiske ako budes uporedjivao. 
cestitka! 
Cestitam 
off: sto mi jos uvek stoji registrovani korisnik? O.o
off: sto mi jos uvek stoji registrovani korisnik? O.o
Zato što si registrovan.
čestitke za pacove
Evo da se pohvalim i ovde: kupio sam Dunlop CryBaby Wah. 
i tebi čestitke!