Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
ja bih se "troumio" da sam na tvom mestu izmedju: digidelay-a, dd7 i DE7 .... ja bih izabrao poslednju...muki17 wrote:samo me cudi,posto sam video da Tyler koristi Digi Delay,zar stvarno toliko dobro radi? mislim,pored ovakve opreme ,sigurno nece koristiti neki bedak od delay-a![]()
ja se iskreno dvoumim izmedju njega i dd7
Odlican je Digidelay, ali je Tylerova potreba za delayom kao moja za PRS-ommuki17 wrote:samo me cudi,posto sam video da Tyler koristi Digi Delay,zar stvarno toliko dobro radi? mislim,pored ovakve opreme ,sigurno nece koristiti neki bedak od delay-a![]()
ja se iskreno dvoumim izmedju njega i dd7
Predivno.tyler durden wrote:Evo, posle par izmena, moje trenutne opreme...Dugo cu se zadrzati na ovome. Mislim da se nista od ovoga nece menjati. Osim da se doda jos neka pedalica.....A LTD je ne prodaju, ali posto trenutno i njega korsitim, eto ga na slici....![]()
Line 6 i Behringer controler, mi sluzi samo za kucnu vezbu, kada pojacalo oteram negde, pa mi nije gajbi. I ponekad za neke tezge.....Inace svirke sa svojim bendom, i generalno, koristim PRS-a, Mesu, i te 3 pedale, Cry baby, Phase 90, i delay digitechov..... I da napomenem bitno...To su monster kablovi!![]()
![]()
Ma laznjak slika ja ne verujem da ti imas tu Mesutyler durden wrote:Evo, posle par izmena, moje trenutne opreme...Dugo cu se zadrzati na ovome. Mislim da se nista od ovoga nece menjati. Osim da se doda jos neka pedalica.....A LTD je ne prodaju, ali posto trenutno i njega korsitim, eto ga na slici....![]()
Line 6 i Behringer controler, mi sluzi samo za kucnu vezbu, kada pojacalo oteram negde, pa mi nije gajbi. I ponekad za neke tezge.....Inace svirke sa svojim bendom, i generalno, koristim PRS-a, Mesu, i te 3 pedale, Cry baby, Phase 90, i delay digitechov..... I da napomenem bitno...To su monster kablovi!![]()
![]()
bokicasa wrote:@tyler durden
mislim,nemo' se ljutis,al ti delujes kao decko koji ima malo mnoooogo vise para od mene recimo a i verovatno,dobrog dela ovog foruma..mogao bi da mi postanes najbolji drug,a batice?:)
Pa sta da ti kazem....onda nemoj da verujes, bas me briga....nenadnenad wrote:Ma laznjak slika ja ne verujem da ti imas tu Mesutyler durden wrote:Evo, posle par izmena, moje trenutne opreme...Dugo cu se zadrzati na ovome. Mislim da se nista od ovoga nece menjati. Osim da se doda jos neka pedalica.....A LTD je ne prodaju, ali posto trenutno i njega korsitim, eto ga na slici....![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest