Nije Orange navikao da ga sviraju na 0.5 pa se pobunio malo. Nema druge sada, moramo da nađemo neki studio pa da ga sviraš kako dolikuje, na 2.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
taj rad.+Hopkins+ wrote:Ma nije toliko strašno koliko je predstavio. Odneo ga je na biasovanje, otkrile su se još neke stvari usput, malo zakomplikovale, servis će biti skuplji nego što se očekivalo, ali će sve biti u najboljem redu.
Nije Orange navikao da ga sviraju na 0.5 pa se pobunio malo. Nema druge sada, moramo da nađemo neki studio pa da ga sviraš kako dolikuje, na 2.
Isto i kod menemislim_stvarno wrote:sviram samo citrus pojacalo
Nemoj samo da dodjes ovde kroz par dana i da napises da se situacija iskomplikovala zato sto je oranje pao sa 22. sprata i da se onda Hopkins ubaci sa komentarom da uopste nije strasno, i da ce servis biti malo skuplji nego sto si ocekivao.Nyarlathotep wrote:mada ne znam sta jos moze da mu se desi, sem da padne sa 22. sprata.
Evo i ja vec nedelju dana dana kucam orange u googleu i mogu se pohvalim stigao sam do 7 strane xD!I sve to zbog Tog grrr GR4 sram ga bilo AL TBH mnogo je dobrocccira wrote:Isto i kod menemislim_stvarno wrote:sviram samo citrus pojacalo![]()
Praviti Džezmastera? Hardver je redak...nenadnenad wrote: mislim da bi bilo bolje praviti od nule umesto da se kupuje avri za 1500 ili vise eu
Eh, gledao sam malo po thomanu za delove...Rocket Roll wrote:Pickguard, slajderi, "sapunčići" (nisu klasični P-90, format i zvuk su nešto drugačiji)... ukratko, taman dovoljno da zagorča život
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest