Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
tommy, sve je moguće. ja imam stock mini humbuckere na '79 LP Deluxe-u i prvi put čujem nešto takvo. u ovih 30 godina, kako sviram na njoj, do sada još nikada nije došlo do bilo kakve mikrofonije, osim kad sam ja sam to "tražio".
- tommytigh77
Eto, dobro je znati da ih ima i stabilnih, iako sam posle pročačkao po netu, i stvarno se dosta ljudi žali na taj problem, i to, čini mi se, više za mini-hamove novije produkcije (SD, Lollar...). Mada, slažem se, sve je moguće. Osim drvene furune. Ustvari, moguća je i ona, ali ako se ne loži. A može i da se naloži, al' samo jednom. Ha ha 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
- SiskoMarcetic
i ja isto nemam ovo
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Au magneta... Lolar FTW!
- Kauto Labs

ммм кауто фајерфејс

- rock action
Uh... Prosto se čuje da je preskupo
.
Moj favorit:

Moj favorit:
Spoiler:
Crunch Lab ili D-Sonic?
Crunch,ae obraduj me ,kazi da si ga imao u Rg-u 

i dalje i'am, ne ide nigde 

A shutish iskusno znaci..
Dvoumio(m) sam se izmedju mo joe(solidan,mada srednje jacine),evo,ili crunch..Jako mi se svidja kako zvuci,nevezano za Mr.Olimpiju Petruc'ja

Hehe, imam fred u jednoj gitari, a probao sam MoJoe u drugoj sto je cale pravio za jednog lika. Fred bas volim sto nije prejak i lepo je definisan, cvrst bass. Mo'Joe je samo za nijansu nabudzeniji, ali slican. Nedovoljno drugaciji da bi pozeleo da menjam freda za njega, al dobri su oba. Evolutione sam probao u drugoj gitari sto je cale radio i na pravom Jem 7V i on mi je najmanje interesantan od svih. Nekako mi je bio suv, praskav, tanak...sta znam.
Crunch Lab je super, moze svasta lepo da zvuci na njemu. Ne znam samo kako bi bio za ovog sto ti je na avataru, pogotovo ako sviras prstima k'o on. Mada, ako sviras prstima imaces vece probleme od toga na RG-u, mnogo nezgodno posto je low-profile, jos ako ima srednji magnet
Crunch Lab je super, moze svasta lepo da zvuci na njemu. Ne znam samo kako bi bio za ovog sto ti je na avataru, pogotovo ako sviras prstima k'o on. Mada, ako sviras prstima imaces vece probleme od toga na RG-u, mnogo nezgodno posto je low-profile, jos ako ima srednji magnet