Mislim da je cena veća jer ima toliko zajebancija (četvorokanalno snimanje, fantom napajanje.....) a i sa ovim mikrofonima koje ima radi jako lepo.Ono što sam snimio je bilo na brzinu, nisam nešto vodio računa o podešavanjima i položaju samog uređaja u odnosu na gitaru.Videću ovih dana da napravim još snimaka (ima mogućnost da se direktno gitara uključi i može se koristiti kao audio interfejs).xspaceman wrote:mislim da bi ta sprava radila odlicno i na probama sa celim bendom...pa cak i najjeftinija varijanta zoom h1 bi trebalo da dobro snima probe sa bendom! Mislim da su im mikrofoni isti, ili bar priblizno isti!nenadnenad wrote:mene zanima kako bi uhvatio probu celog benda
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
- Dersu Uzala
'Action Station'.sinisake wrote:+stadijon.Kill surf city wrote:needs more sinisake :100w cjevi ili nista:

Moj savet imao sam prilike da probam razne lampase i tranzistore pa cak sam ih i sam cesto menjao, treabs pre svega da znas sta tebi treba i sta ce tebi da vrsi posao i do koliko si spreman da das. Roland cube je za neobavezne svirke i za manje lokale odlicno pojacalo cak sta vise rado bih ga posedovao zbog svojih dimenzija, dok AD 30-VT je druga prica ima nesto sto ljubitelji vox-a vole a neki izbegavaju. Tako da pre svega sebe trebas da nadjes i da znas tacno od svuka sta trazis.MarkoX wrote:Planiram sad da kupim neko malo bolje pojacalo i merkam neki polovni Vox AD30-VT ili da ustekam jos malo i Roland Cube-30X. U svakom slucaj imam Roland Microcube, i zanima me kako je drugaciji zvuk na 30x, oke ima 30w i jaci je, ali da li je cistiji i bolji zvuk, u principu ima isti modeling efekata odnosno istu elektroniku, zar ne?
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera

konacno.
- Hotstepper
wow.
jel lepo morishe kad je novo je li je li je liiiii

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Hotstepper wrote:![]()
Jes vala lepo kad je novo. Mada da sam naleteo na polovno sa pola cene bilo bi jos lepse...Cortex wrote:wow.![]()

way cool, vec par godina merkam (Micro) POG ali nikako da prezalim pare da je kupim.nemanjavelimirovic wrote:konacno.Spoiler:
htio sam da uzmem microlab solo6 ali zivim u 5 kvadrata sa cimerom pa nemam mjesta na stolu
ali kad nadjem neki drugi dom vjerovatno cu ih uzeti, ili mozda krk rokit 5, a do tada ovi su odlicni

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera

Jeste. Dok se ne pokvari.
Cestitam matori na prinovama

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Tebi riknuo?Funkomat wrote:Jeste. Dok se ne pokvari.![]()
Riknuo. Smanjivao se sam od sebe. Bio pod garancijom, ovi ga drzali nekoliko meseci dok nije istekla garancija i kao popravili ga ali zapravo kita... na kraju sam je prodao kao pokvarenu pedalu. Srecom, dobio sam je za ok pare (pretpostavljam bas zato sto je bila pokvarena ali naravno, to sam morao sam da saznam) pa nisam pukao preterano puno para.
Jos nekome sa foruma se pokvarila, otisao prekidac, ako se ne varam, ali se ne secam kome.
Jos nekome sa foruma se pokvarila, otisao prekidac, ako se ne varam, ali se ne secam kome.
-

Eto, ti si prosao bolje od mene.