netacno, on je covek fjuzhn gitarista, nemaju oni todweezil wrote:da bre @Cortex u stvari vapije da mu posvetimo paznju, kako mentalnu tako i emotivnu i na kraju ce da kae, matori ipak mi je banez dovoljan.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
netacno, on je covek fjuzhn gitarista, nemaju oni todweezil wrote:da bre @Cortex u stvari vapije da mu posvetimo paznju, kako mentalnu tako i emotivnu i na kraju ce da kae, matori ipak mi je banez dovoljan.
haha daDuane wrote:netacno, on je covek fjuzhn gitarista, nemaju oni todweezil wrote:da bre @Cortex u stvari vapije da mu posvetimo paznju, kako mentalnu tako i emotivnu i na kraju ce da kae, matori ipak mi je banez dovoljan.
Poslaću ti na pp neke YT linkove gde sam svirao sa svojim bendovima ako te zanima, ali nemam nju snimanu u sobi... Nemam uslove za neko kućno bolje snimanje, a ne bih da kačim nešto što može da pruži pogrešnu predstavu.Babaslim ako imash neki snimak svoje gitare na drive-u aj metni dvidimo, ili ako mozhesh snimi zhivo me zanima
nema tu onog mojo faktoradweezil wrote:haha daDuane wrote:netacno, on je covek fjuzhn gitarista, nemaju oni todweezil wrote:da bre @Cortex u stvari vapije da mu posvetimo paznju, kako mentalnu tako i emotivnu i na kraju ce da kae, matori ipak mi je banez dovoljan.oni su hladni i proracunati i slazu matematicki precizna sola, sa 20 posto lidijskih i 70 posto frigijskih modova, ne koriste dist, ne piju alkohol i rano lezhu.
...super kulturan ton...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest