Pomoc oko izbora gitare za metal do 450e

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
shule

Re: Pomoc oko izbora gitare za metal do 450e

Post by shule » 25 May 2010, 13:01

nisam trazio preporuke, i ovo gore "do 450e" nisam ja napisao, nisam hteo novu temu da postavljam, ubili bi me. :mrgreen:

samo me zanima:

DA LI BISTE UZELI GITARU KOJA JE SAVRSENA PO ZVUKU, FEELINGU (xP), A ODVRATNA PO IZGLEDU? :D

Stanko

Post by Stanko » 25 May 2010, 13:57

shule wrote:nisam trazio preporuke, i ovo gore "do 450e" nisam ja napisao, nisam hteo novu temu da postavljam, ubili bi me. :mrgreen:

samo me zanima:

DA LI BISTE UZELI GITARU KOJA JE SAVRSENA PO ZVUKU, FEELINGU (xP), A ODVRATNA PO IZGLEDU? :D
U ovom tvom slucaju - DA :) zameni hardver vremenom, meni boja uopste nije ruzna, ali i ja se jezim zlatnog hardvera :D
Ali zavisi od cene, ako mozda dajem 1000+e onda bih trazio da i izgleda zavrseno...
Ako je nesto povoljnije i ako bi mi sve savrseno leglo uzeo bih je sigurno. U najgorem slucaju ti je osmirglaj pa farbaj ponovo :P :P :)

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 25 May 2010, 14:25

Stanko wrote:
shule wrote:nisam trazio preporuke, i ovo gore "do 450e" nisam ja napisao, nisam hteo novu temu da postavljam, ubili bi me. :mrgreen:

samo me zanima:

U ovom tvom slucaju - DA :) zameni hardver vremenom, meni boja uopste nije ruzna, ali i ja se jezim zlatnog hardvera :D
Ali zavisi od cene, ako mozda dajem 1000+e onda bih trazio da i izgleda zavrseno...
Ako je nesto povoljnije i ako bi mi sve savrseno leglo uzeo bih je sigurno. U najgorem slucaju ti je osmirglaj pa farbaj ponovo :P :P :)
+1(jedno veliko plus jedan) :mrgreen:

Nostradamussen

Post by Nostradamussen » 25 May 2010, 14:39

Born_Dead wrote:seven ,nauci da citas :cao:
mtm2 je u pitanju,i pravi se u japanu :cao:
to sto si rekao da ti je izgled bitan to znaci da si samo jos jedan od onih pozera (kojih mi je pun *****)koji kao sviraju,samo da bi na sebe navukli paznju,a ni s od sviranja niti z od znanja,nego ajd da sviramo,uzmemo dve zujalice od distorzija high i low do kraja,mid zavrnes ne na nulu nego na dve nule ,i kao u filmovima strave i uzasa sahhshshshhhshshdhshshshshshs....

ja bi sine svirao i ove zak wylde zebancije da mi dobro leze i da mi se svidja zvuk,pozeraj ostavi decko za pistu
zapravo sviram za sebe i bitno mi je kako mi instrument izgleda, jer gledam u njega

pozercina ti je tata, smrdjiva pederchino. znao sam da citam dok si ti srao u gace, sto ti se verovatno jos uvek deshava. vidi se da si glup ko ku-rac

edit: a sedmozicane gitare su za pozercine one najvece

Born_Dead

Post by Born_Dead » 25 May 2010, 15:05

ocigledno da ti si jos veci klinac kada tako pricas i pljujes 8)
kupujem sedmozicanu da se ne bi 15000 puta prestimavao posto sviram raznu vrstu krljacina recimo,slipknot ,sepultura,soulfly,i takve stvari drop a,standard b i slicno :cao:

EDIT : Izvini,jeste ,sada se secam kada sam ja svirkao,mislim kada sam pocinjao,stalo mi je do izgleda jer mi je vuse vukla paznju da vezbam. :metal:

Nostradamussen

Post by Nostradamussen » 25 May 2010, 18:48

Born_Dead wrote:ocigledno da ti si jos veci klinac kada tako pricas i pljujes 8)
kupujem sedmozicanu da se ne bi 15000 puta prestimavao posto sviram raznu vrstu krljacina recimo,slipknot ,sepultura,soulfly,i takve stvari drop a,standard b i slicno :cao:

EDIT : Izvini,jeste ,sada se secam kada sam ja svirkao,mislim kada sam pocinjao,stalo mi je do izgleda jer mi je vuse vukla paznju da vezbam. :metal:
da, zaboravio sam da stari bluz majstori kao ti su zapravo slepci (bukvalno a i karakterno), pa ni ne gledaju kakav instrument sviraju. pogotovo kad sviraju slipknot :grummel_2:

zhalim te. mora da imash komplekse od sopstvene ruznoce koje lecis tako sto govoris sebi da je bitno samo ono iznutra... ma sta se uopste svadjam sa seljacinom :mrgreen: jadan si

Born_Dead

Post by Born_Dead » 25 May 2010, 19:16

super :mrgreen: sve sto si naveo verovatno si prvo sebe nasao :mrgreen:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 25 May 2010, 19:41

:facepalm:

Inace ako sam dobro ukapirao da je shuletu onaj les paul ruzan, onda je i moj odgovor na dilemu pozitivan :ziveli:

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 25 May 2010, 20:04

Pre ili kasnije ovakva tema je morala da pukne
:kokice:

ognjen93

Post by ognjen93 » 25 May 2010, 20:23

Nostradamussen wrote:
to sto si rekao da ti je izgled bitan to znaci da si samo jos jedan od onih pozera (kojih mi je pun *****)koji kao sviraju,samo da bi na sebe navukli paznju,a ni s od sviranja niti z od znanja,nego ajd da sviramo,uzmemo dve zujalice od distorzija high i low do kraja,mid zavrnes ne na nulu nego na dve nule ,i kao u filmovima strave i uzasa sahhshshshhhshshdhshshshshshs....

ja bi sine svirao i ove zak wylde zebancije da mi dobro leze i da mi se svidja zvuk,pozeraj ostavi decko za pistu
zapravo sviram za sebe i bitno mi je kako mi instrument izgleda, jer gledam u njega

pozercina ti je tata, smrdjiva pederchino. znao sam da citam dok si ti srao u gace, sto ti se verovatno jos uvek deshava. vidi se da si glup ko ku-rac

Auuuu, sta ti je, cemu toliko psovki? Nije ti nista strasno rekao....

Nostradamussen

Post by Nostradamussen » 25 May 2010, 21:48

ognjen93 wrote:
Nostradamussen wrote:

Auuuu, sta ti je, cemu toliko psovki? Nije ti nista strasno rekao....
Inace me zabole za forumske pljuvatore i zhabe kao sto je ova, ali uvredio me je. Toliko stvari je 'zakljucio' o meni iz toga sto sam rekao da mi je bitan i izgled gitare, da nisam mogao da precutim. Izvinjavam se svima ali neke tipove ljudi ne trpim: te sveznalice koji samo znaju da pametuju drugima a nista zapravo ne znaju ni o njima ni o zivotu. Imaju po jedan pogled na svaku stvar i misle da znaju sve, a drugima seru po glavi kad god stignu. Imam takvog basistu vec 6 godina pa znam sta pricam.

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 25 May 2010, 21:52

Nostradamussen wrote:...Imaju po jedan pogled na svaku stvar i misle da znaju sve, a drugima seru po glavi kad god stignu. Imam takvog basistu vec 6 godina pa znam sta pricam...
Što ne nađeš novog basistu?

migor8

Post by migor8 » 25 May 2010, 22:35

ssmc wrote:Što ne nađeš novog basistu?
:1: :kokice:

Born_Dead

Post by Born_Dead » 25 May 2010, 23:05

izvini bajo ali ja za tebe nisam rekao da si pozercina,nego ne volim ljude koje izadje na binu sa icemanom custom paintshop(koji kosta 200e!) a i dalje ne zna da na bode dve kvinte i sa tranzistorskim pojacalom od 15w ,metal zone-om inapravi svirku...(Nazalost takvih je mnoooooogoo danas) ja nisam pomenuo tebe ,mozda je moja greska sto sam pogresno sam se izrazio,ali ja nisam niti imao nameru da vredjam,da prozivam,samo sam izneo svoj stav,(mada i za to ljudi danas ginu u ovoj usranoj drzavi).

Haralampije

Post by Haralampije » 25 May 2010, 23:53

Dzaba se samo cimas oko toga,sjebavas zivce,uvek je bilo takvih,ne samo sto se gitara tice nego svega.Ono kao fora kad sam jednom video u Kribsu,neki poluretardirani reper ponikao iz geta,ima gajbu vecu od nase skupstine,a u dnevnoj sobi mu Steinway klavir,od pola miliona,a ne zna ni da ga svira. :lol:

Post Reply