samo me zanima:
DA LI BISTE UZELI GITARU KOJA JE SAVRSENA PO ZVUKU, FEELINGU (xP), A ODVRATNA PO IZGLEDU?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
U ovom tvom slucaju - DAshule wrote:nisam trazio preporuke, i ovo gore "do 450e" nisam ja napisao, nisam hteo novu temu da postavljam, ubili bi me.![]()
samo me zanima:
DA LI BISTE UZELI GITARU KOJA JE SAVRSENA PO ZVUKU, FEELINGU (xP), A ODVRATNA PO IZGLEDU?
+1(jedno veliko plus jedan)Stanko wrote:U ovom tvom slucaju - DAshule wrote:nisam trazio preporuke, i ovo gore "do 450e" nisam ja napisao, nisam hteo novu temu da postavljam, ubili bi me.![]()
samo me zanima:
DA LI BISTE UZELI GITARU KOJA JE SAVRSENA PO ZVUKU, FEELINGU (xP), A ODVRATNA PO IZGLEDU?zameni hardver vremenom, meni boja uopste nije ruzna, ali i ja se jezim zlatnog hardvera
Ali zavisi od cene, ako mozda dajem 1000+e onda bih trazio da i izgleda zavrseno...
Ako je nesto povoljnije i ako bi mi sve savrseno leglo uzeo bih je sigurno. U najgorem slucaju ti je osmirglaj pa farbaj ponovo![]()
![]()
zapravo sviram za sebe i bitno mi je kako mi instrument izgleda, jer gledam u njegaBorn_Dead wrote:seven ,nauci da citas![]()
mtm2 je u pitanju,i pravi se u japanu![]()
to sto si rekao da ti je izgled bitan to znaci da si samo jos jedan od onih pozera (kojih mi je pun *****)koji kao sviraju,samo da bi na sebe navukli paznju,a ni s od sviranja niti z od znanja,nego ajd da sviramo,uzmemo dve zujalice od distorzija high i low do kraja,mid zavrnes ne na nulu nego na dve nule ,i kao u filmovima strave i uzasa sahhshshshhhshshdhshshshshshs....
ja bi sine svirao i ove zak wylde zebancije da mi dobro leze i da mi se svidja zvuk,pozeraj ostavi decko za pistu
da, zaboravio sam da stari bluz majstori kao ti su zapravo slepci (bukvalno a i karakterno), pa ni ne gledaju kakav instrument sviraju. pogotovo kad sviraju slipknotBorn_Dead wrote:ocigledno da ti si jos veci klinac kada tako pricas i pljujes![]()
kupujem sedmozicanu da se ne bi 15000 puta prestimavao posto sviram raznu vrstu krljacina recimo,slipknot ,sepultura,soulfly,i takve stvari drop a,standard b i slicno
EDIT : Izvini,jeste ,sada se secam kada sam ja svirkao,mislim kada sam pocinjao,stalo mi je do izgleda jer mi je vuse vukla paznju da vezbam.
Auuuu, sta ti je, cemu toliko psovki? Nije ti nista strasno rekao....Nostradamussen wrote:zapravo sviram za sebe i bitno mi je kako mi instrument izgleda, jer gledam u njegaBorn_Dead wrote:seven ,nauci da citas![]()
to sto si rekao da ti je izgled bitan to znaci da si samo jos jedan od onih pozera (kojih mi je pun *****)koji kao sviraju,samo da bi na sebe navukli paznju,a ni s od sviranja niti z od znanja,nego ajd da sviramo,uzmemo dve zujalice od distorzija high i low do kraja,mid zavrnes ne na nulu nego na dve nule ,i kao u filmovima strave i uzasa sahhshshshhhshshdhshshshshshs....
ja bi sine svirao i ove zak wylde zebancije da mi dobro leze i da mi se svidja zvuk,pozeraj ostavi decko za pistu
pozercina ti je tata, smrdjiva pederchino. znao sam da citam dok si ti srao u gace, sto ti se verovatno jos uvek deshava. vidi se da si glup ko ku-rac
edit: a sedmozicane gitare su za pozercine one najvece
Inace me zabole za forumske pljuvatore i zhabe kao sto je ova, ali uvredio me je. Toliko stvari je 'zakljucio' o meni iz toga sto sam rekao da mi je bitan i izgled gitare, da nisam mogao da precutim. Izvinjavam se svima ali neke tipove ljudi ne trpim: te sveznalice koji samo znaju da pametuju drugima a nista zapravo ne znaju ni o njima ni o zivotu. Imaju po jedan pogled na svaku stvar i misle da znaju sve, a drugima seru po glavi kad god stignu. Imam takvog basistu vec 6 godina pa znam sta pricam.ognjen93 wrote:Auuuu, sta ti je, cemu toliko psovki? Nije ti nista strasno rekao....Nostradamussen wrote:zapravo sviram za sebe i bitno mi je kako mi instrument izgleda, jer gledam u njegaBorn_Dead wrote:seven ,nauci da citas![]()
pozercina ti je tata, smrdjiva pederchino. znao sam da citam dok si ti srao u gace, sto ti se verovatno jos uvek deshava. vidi se da si glup ko ku-rac
edit: a sedmozicane gitare su za pozercine one najvece
Što ne nađeš novog basistu?Nostradamussen wrote:...Imaju po jedan pogled na svaku stvar i misle da znaju sve, a drugima seru po glavi kad god stignu. Imam takvog basistu vec 6 godina pa znam sta pricam...
ssmc wrote:Što ne nađeš novog basistu?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest