Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Iskreno, nemoj takve instrumente kupovati ovde. Samo polovnjaka, proverenog i da ga probas bar dan-dva. Ovde samo Stratocastera mozes da probas vise komada a i medju njima nema nekih da se bas istopis od srece s'obzirom koliko kostaju. Znam da nije lako organizovati se i otici negde ali ako budes imao priliku bolje ti je da odes negde do komsiluka gde ima vecih radnji sa velikim marzama i tamo lepo sednes na miru dok ne nadjes koad koji ti se svidja. Ovde samo mozes da kopas po par izlozbenih modela i to 'mozda".Aca wrote:Varovali ili ne od kad sam postavio ovu temu, jurim da kupim tog SG standarda, i nikako da ga kupim, nigde ga nema, a sto je najgore svi me bre lazu, mazu, kao da ce da stigne sledeceg meseca i cekam, cekam i sad mi na kraju kazu da ce da stigne tek posle nove godine... pa ne mogu vise da cekam, kad coevek nema pare ono ima, a kad nabavi pare ono nema pa nema...xDD
Ima neko neki predlog gde ja mogu da kupim tog SGa.???
Pa da bas tako, kad covek ima pare onda nema gde da kupi...gledao sam svuda, i nema, provericu u control-soundu ako ima stize to...ali je*** ti drzavu u kojoj ne mozes da nadjes jedan jednini primerak SG standarda, ali u celoj drzavi, sto je najcrnje ni polovan ne mogu da nadjem..ako neko prodaje neka javi...Vaske023 wrote:Jel si proverio sve radnje?Kod nas ga navodno imaju mitros,control-sound,mozda lyra i music media centar.Proveri control-sound(u onoj vecoj radnji,ulica Milana Rakica br.1)prosle nedelje sam bio,kaze mi covek da im za koji dan stize roba.Mozda ti se posreci.Vrteo se jedan gibson sg standard na KP,al' je izgleda otisao.Tako ti je kod nas,kad covek ima pare,onda nema gde da kupi.Srecno u potrazi i kupovini
!
Potpuno se slazem sa tobom...ovde mozes da vidis samo par izlozbenih modela, ali nije lako otici negde tek tako zbog gitare, rado bih ja otisao, a i pravo da ti kazem, mnogo sam cekao, ne mogu vise ni da izdrzim, da ja sad cekam priliku da zapalim negde van zemlje...Iskreno, nemoj takve instrumente kupovati ovde. Samo polovnjaka, proverenog i da ga probas bar dan-dva. Ovde samo Stratocastera mozes da probas vise komada a i medju njima nema nekih da se bas istopis od srece s'obzirom koliko kostaju. Znam da nije lako organizovati se i otici negde ali ako budes imao priliku bolje ti je da odes negde do komsiluka gde ima vecih radnji sa velikim marzama i tamo lepo sednes na miru dok ne nadjes koad koji ti se svidja. Ovde samo mozes da kopas po par izlozbenih modela i to 'mozda".
Nije to toliko bitno, ali jedine SGe gitare koje sam probao i jesu Gibson, probao standarda i special i probao sam jednog Epiphone G-400 SG , special postoji u prodaji, ali ne bih ga uzmimao, nesto mi je los bio, bio cak u rangu ovog Epiphona... pa imas ti neki predlog kog SGa jos?NikolaNis wrote:Da li ti je bitno da ti na tom SG-u piše baš Gibson?
Evo sad sam bas gledao na control soundovom sajtu i kod njih Sg standard kosta 130 000 din, a u mitrosu je 110 000, i ja sam tako planirao za 1100 evra, i da ima, ja nemam tih 200 evra, a nije mi jasno kako kod svih ostalih gitara cene se podudaraju, samo ovaj SG mora da bude skuplji...Pa nece me jbg...Vaske023 wrote:Jel si proverio sve radnje?Kod nas ga navodno imaju mitros,control-sound,mozda lyra i music media centar.Proveri control-sound(u onoj vecoj radnji,ulica Milana Rakica br.1)prosle nedelje sam bio,kaze mi covek da im za koji dan stize roba.Mozda ti se posreci.Vrteo se jedan gibson sg standard na KP,al' je izgleda otisao.Tako ti je kod nas,kad covek ima pare,onda nema gde da kupi.Srecno u potrazi i kupovini
!
Jea!Aca wrote:E pa izgleda da sam nasao spas, zasto ja da cekam tog Gibsona....Kad Nikola, moze da mi napravi jedan SG handmade..A tako je i bolje...![]()
Vrlo moguce, pa posle kad dodjes da kupis oni ti zabiju cenu 100 evra vise..ali sta sad mene briga za mitros kad cu ja da dobijem prvoklasnog handmade SGa...Stanko wrote:Jea!Aca wrote:E pa izgleda da sam nasao spas, zasto ja da cekam tog Gibsona....Kad Nikola, moze da mi napravi jedan SG handmade..A tako je i bolje...![]()
Elem meni se cini da mitros namerno stavlja manje cene na sajt...
Da ne ispadne sad da ih branim, ali kad sam gledao procesor, rekli su mi ako se cene ne slazu sa sajtom (tj ako su na sajtu nize), dobijas po ceni sa sajta. To znam jer je digitech rp355 na sajtu 18900, a u radnji bio 23500 ili tako nesto, pa sam ih pitao za tu cenu sa sajta...Aca wrote:Vrlo moguce, pa posle kad dodjes da kupis oni ti zabiju cenu 100 evra vise..ali sta sad mene briga za mitros kad cu ja da dobijem prvoklasnog handmade SGa...Stanko wrote:Jea!Aca wrote:E pa izgleda da sam nasao spas, zasto ja da cekam tog Gibsona....Kad Nikola, moze da mi napravi jedan SG handmade..A tako je i bolje...![]()
Elem meni se cini da mitros namerno stavlja manje cene na sajt...![]()
![]()
![]()
Da izvines, jes kitu!mislim_stvarno wrote:Da ne ispadne sad da ih branim, ali kad sam gledao procesor, rekli su mi ako se cene ne slazu sa sajtom (tj ako su na sajtu nize), dobijas po ceni sa sajta. To znam jer je digitech rp355 na sajtu 18900, a u radnji bio 23500 ili tako nesto, pa sam ih pitao za tu cenu sa sajta...
jesu kreteni, ali zavisi i na kog prodavca naletis, jedan je bio u fazonu kao, "treba da se updateuju cene na sajtu", a onda je dosao drugi i rekao mi ovo gore...Stanko wrote:Da izvines, jes kitu!mislim_stvarno wrote:Da ne ispadne sad da ih branim, ali kad sam gledao procesor, rekli su mi ako se cene ne slazu sa sajtom (tj ako su na sajtu nize), dobijas po ceni sa sajta. To znam jer je digitech rp355 na sajtu 18900, a u radnji bio 23500 ili tako nesto, pa sam ih pitao za tu cenu sa sajta...
Ja kad sam uzimao carbon copy, 16500 na sajtu u radnji 21500. Jesam dobio jeftinije? Dobio sam nesto drugo, da ne psujem...
I na kraju nisu promenili cenu. Takve zajebancije imaju na 10000 proizvoda, nek skinu onda sve cene sa sajta.
Nego je stos sto imaju onaj popust ako nadjes jeftinije i onda se na sajtu cenama samo podvuku pod konkurenciju...
Sorry za blacenje teme, al moram da jos malo kukammislim_stvarno wrote:jesu kreteni, ali zavisi i na kog prodavca naletis, jedan je bio u fazonu kao, "treba da se updateuju cene na sajtu", a onda je dosao drugi i rekao mi ovo gore...Stanko wrote:Da izvines, jes kitu!mislim_stvarno wrote:Da ne ispadne sad da ih branim, ali kad sam gledao procesor, rekli su mi ako se cene ne slazu sa sajtom (tj ako su na sajtu nize), dobijas po ceni sa sajta. To znam jer je digitech rp355 na sajtu 18900, a u radnji bio 23500 ili tako nesto, pa sam ih pitao za tu cenu sa sajta...
Ja kad sam uzimao carbon copy, 16500 na sajtu u radnji 21500. Jesam dobio jeftinije? Dobio sam nesto drugo, da ne psujem...
I na kraju nisu promenili cenu. Takve zajebancije imaju na 10000 proizvoda, nek skinu onda sve cene sa sajta.
Nego je stos sto imaju onaj popust ako nadjes jeftinije i onda se na sajtu cenama samo podvuku pod konkurenciju...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest