Ajde lepo priznaj ko te placa i koliko?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Tako nekako. Kada ozbiljan lik potraži savet, naleti na temu i krene da je čita, baš me interesuje kakav će zaključak izvesti iz svega napisanog.fattwang wrote:Najviše postova uvek imaju prepucavačke teme
Baš me zanima, šta bi ostali izabrali koji traže stratocaster, kopiju ili original ili pak original reizdanje neke tarabe iz pedesetih na kojoj su svirali šedovsi?fattwang wrote: Obrnuto, kastom šop kopira gitare dobrih baja i živi od prodaje imućnim amaterima.
Napisao neki lik u oglasu , prodavao japansku kopiju LP-aTrzalica wrote:
Svi ostali su KOPIJE, pa bili HAND MADE, koštali 15000€, ako nisu Fender, onda su kopije. Čak su i Fender-i reizdanja(Reissue) kopije starih modela i koštaju nepotrebno mnogo novaca.
Taj covek ima jedno 20 ili 30 japanskih kopija, mozda i vise...i dobar je poznavalac i pre svega ljubitelj LP-jeva. Verovatno ima i Gibsona, a i cak da nema moze da ga ima kad pozeli.Trzalica wrote:Aaaa imao je "štivo" svaka mu je ...Naravno da će prodavac učiniti sve da proda kopiju podsmevajući se originalu, umalovažavajući kupce originala, nazivajući ih slugama marci i etiketi, i sl. ali će uvek i on sam hteti da se što pre OTRESE te kopije i kupi sebi original, tako da ...
Ne kapiras ti sustinu. Rekao sam da ne znam da li ima original Gibson, mozda i nema a i da ima za koji ***** bi ga dao za smesnu cifru ako je neki krele spreman da plati 4 puta vise nego sto je on platio neku japansku kopiju a koja je za njega licno jednaka po kvalitetu sa istim Gibsonom. Mozda je covek i imao pa prodao i kupio za te pare 3 ili 4 kopije ili cak samo 1, jer da se razumemo imas japanskih vintage gitara koje su mnogo skupe, kostaju kao CS Gibson modeli, naravno neke su jeftinije, kao sto je Burny.Trzalica wrote:Ako su njemu bolje kopije, neka onda ponudi na prodaju ORIGINAL LP za neku smešnu cifru? Jelte, kopije su mu bolje? Onda treba što pre da se otarasi marke i brenda da joj ne bi bio rob i zadrži kvalitet u okviru kopije!
Nihc kapirenzi? Kakvo edukovanje? Treba da ukapiram da su hand made kopije bolje od originala?Milanares wrote:....Edukuj se sto pre trzalice....
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest