Podseti me na uncle Albert-a i njegovo:"During the war..."Duane wrote:ja sam ovu moju kantu kupio, vako...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Podseti me na uncle Albert-a i njegovo:"During the war..."Duane wrote:ja sam ovu moju kantu kupio, vako...
guv'nor wrote:Podseti me na uncle Albert-a i njegovo:"During the war..."Duane wrote:ja sam ovu moju kantu kupio, vako...
Kapiram te skroz, isto tako i ja ne smem više da spominjem dosta stvari, ali morao sam da lanem. Skoro sam počeo da obnavljam gradivo iz "Only Fools And Horses", pa me povuklo...Duane wrote:skroz te kapiram... ja sam ovu pricu ispricao bar petsto puta, neznam zasto...
guv'nor wrote:Kapiram te skroz, isto tako i ja ne smem više da spominjem dosta stvari, ali morao sam da lanem. Skoro sam počeo da obnavljam gradivo iz "Only Fools And Horses", pa me povuklo...Duane wrote:skroz te kapiram... ja sam ovu pricu ispricao bar petsto puta, neznam zasto...![]()
Btw, mudro zboriš!
Ne, tek sam završio prvi serijal (deseti put), ali sada si me podsetio na to. Vrhunski likovi, znači mogu uvek da ih gledam!Duane wrote:a jesi obnovio ono kad igraju poker? "i have one pair of aces... and another pair of aces" kako je prosto carska scena, sve uloze u poker, cak je trig ulozio kola... sve sve... i skapiraju da bojsi ima poker kraljeva, a ovaj par asova... i onda panika, rodni urla, albert zakuco... i jos jedan par asova...
boze kakva je to serija... ide od granica one najgore sete, tuge i bede do granica necega najludjeg i najsretnijeg... ono kao zive ljudi od preprodavanja lutki na napumpavanje, al eto zive, sretni su...
mnogo ti Duane filozofiras oko mojih postova, samo sam rekao sta sam procitao, nigde nisam rekao dvoumim se izmedju raod worna i classic playera jer ako i kod nas povecaju cene necu kupiti ni jednog,a ne da se dvoumim...Duane wrote: mnogo ti trile nesto cunjas tu po netu, cas fender ovo, cas road worn, cas classic player... SHUT UP N' PLAY YER GUITAR! jebes strat ako se toliko cimas oko njega... ozbiljno... trazis savrsen komad, nas sta je savrsen strat? onaj koji sviras 30 godina... kakav god da je, savrsen je... you now what i mean?
ja sam ovu moju kantu kupio, vako... tzak... kakvo raspitivanje, levo desno, strat ko strat, uzeo ga(zaradilo se, osiguranje) kao da kupujem jabuke na pijaci... mislim ok raspitati se, al brate koliko si puta merkao te stratove... kaman men, rilaks... i 5 godina nisam znao da ga sviram i onda sam tek posle tih 5 godina poceo da pronalazim nesto zanimljivo u njemu... i dalje neznam da ga sviram, al jedno znam... strat ko strat... rori galager celu karijeru svirao strat od 100$ i jel mu smetalo sto nema suppa strat iz kog bljesti neka plavicasta magma, sa ugradjenim klima uredjajem? ne... na djitru se naviknes, kakva je da je, al svirka je ista na svakoj od njih... cak je i zvuk isti... i tako je shekspir napisao Otelo...
ne ... ja nikad ne filozofiram... jednostavno neznam nista o filozofiji, samo pisem sta mi prvo padne na pamet... al brate stvarno preterujes... kao da kupujes spejsh shatl... na kraju ces se razocarati, jer meksikanci su po svachemu daleko od bilo kakve perfekcije...Guitar_thrill wrote:mnogo ti Duane filozofiras oko mojih postova, samo sam rekao sta sam procitao, nigde nisam rekao dvoumim se izmedju raod worna i classic playera jer ako i kod nas povecaju cene necu kupiti ni jednog,a ne da se dvoumim...Duane wrote: mnogo ti trile nesto cunjas tu po netu, cas fender ovo, cas road worn, cas classic player... SHUT UP N' PLAY YER GUITAR! jebes strat ako se toliko cimas oko njega... ozbiljno... trazis savrsen komad, nas sta je savrsen strat? onaj koji sviras 30 godina... kakav god da je, savrsen je... you now what i mean?
ja sam ovu moju kantu kupio, vako... tzak... kakvo raspitivanje, levo desno, strat ko strat, uzeo ga(zaradilo se, osiguranje) kao da kupujem jabuke na pijaci... mislim ok raspitati se, al brate koliko si puta merkao te stratove... kaman men, rilaks... i 5 godina nisam znao da ga sviram i onda sam tek posle tih 5 godina poceo da pronalazim nesto zanimljivo u njemu... i dalje neznam da ga sviram, al jedno znam... strat ko strat... rori galager celu karijeru svirao strat od 100$ i jel mu smetalo sto nema suppa strat iz kog bljesti neka plavicasta magma, sa ugradjenim klima uredjajem? ne... na djitru se naviknes, kakva je da je, al svirka je ista na svakoj od njih... cak je i zvuk isti... i tako je shekspir napisao Otelo...
ali dje sam ja odje pominjao MOJU kupovinu,to ti ka'em, samo sam slucajno video na netu to da su toliko digli cenu samo JEDNOM modelu stratova, pa me to zacudilo...Duane wrote:ne ... ja nikad ne filozofiram... jednostavno neznam nista o filozofiji, samo pisem sta mi prvo padne na pamet... al brate stvarno preterujes... kao da kupujes spejsh shatl... na kraju ces se razocarati, jer meksikanci su po svachemu daleko od bilo kakve perfekcije...Guitar_thrill wrote:mnogo ti Duane filozofiras oko mojih postova, samo sam rekao sta sam procitao, nigde nisam rekao dvoumim se izmedju raod worna i classic playera jer ako i kod nas povecaju cene necu kupiti ni jednog,a ne da se dvoumim...Duane wrote: mnogo ti trile nesto cunjas tu po netu, cas fender ovo, cas road worn, cas classic player... SHUT UP N' PLAY YER GUITAR! jebes strat ako se toliko cimas oko njega... ozbiljno... trazis savrsen komad, nas sta je savrsen strat? onaj koji sviras 30 godina... kakav god da je, savrsen je... you now what i mean?
ako ti smeta to sto zborim, sto bi rek'o dejv alen, onaj sketch o religiji, I'LL BACK OFF! to je najmanji proglem...
au nesto mi zeza net, nadam se da cu bar veceras moci da igram sha'Duane wrote:neam pojma... aj evo ti chasa pomirenjaodrash' me danas sutra u sahu i sve cemo zaboraviti...
Najjace su lutke kad eksplodirajuDuane wrote:guv'nor wrote:Kapiram te skroz, isto tako i ja ne smem više da spominjem dosta stvari, ali morao sam da lanem. Skoro sam počeo da obnavljam gradivo iz "Only Fools And Horses", pa me povuklo...Duane wrote:skroz te kapiram... ja sam ovu pricu ispricao bar petsto puta, neznam zasto...![]()
Btw, mudro zboriš!![]()
a jesi obnovio ono kad igraju poker? "i have one pair of aces... and another pair of aces" kako je prosto carska scena, sve uloze u poker, cak je trig ulozio kola... sve sve... i skapiraju da bojsi ima poker kraljeva, a ovaj par asova... i onda panika, rodni urla, albert zakuco... i jos jedan par asova...
boze kakva je to serija... ide od granica one najgore sete, tuge i bede do granica necega najludjeg i najsretnijeg... ono kao zive ljudi od preprodavanja lutki na napumpavanje, al eto zive, sretni su...
pa nate kako... kad sam bio mali jeo sam kamenje
Duane wrote:mnogo ti trile nesto cunjas tu po netu, cas fender ovo, cas road worn, cas classic player. jebes strat ako se toliko cimas oko njega... ozbiljno... trazis savrsen komad, nas sta je savrsen strat?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest