Slazem se dragi kolega, ja eto sam isto imao srecu da zavrsim i MBA i radim u velikoj firmi-proizvodnji gde know-how licence prodajemo po celom svetu.. Kapiramo se mi oko biznisa, trzista itd., ali nam se misljenja i negde razilaze...Sava wrote:Na početku svoje profesionalne karijere u velikoj svetskoj firmi sam naučen da razlikujem business i trade i ne bih dalje razglabao ovaj segment teme.boki1978 wrote: Evo bas, kad si me povukao za jezik, g-din Milan KAran koji radi jedan od najboljih integralnih pojacala na svetu em broji samo jednog majstora(pogodi), em bira vrhunske distributere sirom sveta, em bira delove, em dobija popust na kontigent ali mu zato pojacalo u Britaniji kosta oko 4-4500 funti iako toliko ne vredi(nego recimo 3200 EUR)...
Što se tiče Radoševića probao sam dve njegove gitare i odlične su, ali su mu i cene razumne i poredive sa inostranim proizvodima, to sam već i napisao.
Sumirano, lično bih bez mnogo razmišljanja uzeo Fender Telecaster za 1.600 e a ne Sirmium telecaster za 1.600 e jer bih dobio proveren kvalitet za koji znam kako će da izgleda i da se ponaša i kroz 10 ili 20 godina. Onaj ko misli drukčije će uzeti Sirmium Telecaster i zdravo!
A ovo stoji, svako ima pravo izbora, to je receno, i zna sta mu se dopada. Sto se tiche ponasanja instrumenta, bilo je i velikih firmi ciji su se instrumenti raspali posle nekoliko godina, ali da ne sirimo dlaje temu.