Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
sinisake
The original one

Re: Oprema Koju Imate

Post by sinisake » 28 Aug 2012, 10:51

Kill surf city wrote:
Spoiler:
Image
:shock:
Zuti Bos za pobjede, kao sto vec zakljucismo. :ziveli:
E, stvarno, izgleda djitra kao bonba, ali svako voli nesto (Nemanja™)... :lol: :ziveli:

Doduse, mene ne treba slusati, ja ne bih, da sam se ja pitao™, skinuo ni onaj najlon iz radnje... :mrgreen:

nebojsak

Post by nebojsak » 28 Aug 2012, 11:00

sinisake wrote: Doduse, mene ne treba slusati, ja ne bih, da sam se ja pitao™, skinuo ni onaj najlon iz radnje... :mrgreen:
+1

Nema lepšeg od sviranja đitre dok je još u kutiji, vizavi™ saunda :ziveli: sustejna do sutra, kucneš u onaj karton a ono rezonuje... ih.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 28 Aug 2012, 11:03

:1: vizavi!

:ziveli: :lol:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 28 Aug 2012, 12:04

Kako vas ne mrzi? :grummel_2:

BaalBehrit

Post by BaalBehrit » 28 Aug 2012, 13:17

Image

Još da mu napravim ovo i loopovanje može da počne:

Image

:bambi:

C Y N I C

Post by C Y N I C » 28 Aug 2012, 21:41

Pre svega, pozdrav svima na forumu. Dolazim iz Rume, registrovan sam vec neko vreme, ali bez postova do sada, cisto
malo da iscitam mudrosti koje pisete, osetim atmosferu itd... :) Oprema koju imam trenutno je prilicno skromna, i sastoji se od
lefty squier-a (standard verzija) gitara koja guli vec 10ak godina, i Fender Princeton 65 dsp, pojacalo koje i nije moje, ali vec duze
vremena svira u mojoj sobi, dok mu pravi vlasnik ne nadje novi dom. :)
Bilo je tu jos neke opreme tokom godina, 2 akusticne gitare, par pedalica i po koji procesor, ali je sve ili podeljeno ili rasprodato, a pare potrosene
na totalno pogresan nacin. :D
Nekad u setup ulete crybaby, h&k tubeman mk2 (jako mocna sprava), boss dd20 i rockman x100, oprema koju mi ustupaju dobri drugari kad ne tezgare, ali to ce vec biti predstavljeno u topicu oprema koju sam probao...

Neki plan u skorijoj buducnosti je da radim custom gitaru (tj narucim da mi se uradi), jer aghatis telo na ovoj gitari i nije bas najzahvalnije za budzenje
drugih magneta i elektronike, a cene lefty gitara su bezobrazno skupe, u nekim firmama idu i do 35% skuplje nego normalan model, a i izbor izmedju
njih je vise nego siromasan.

U svakom slucaju, evo moje trenutne opreme u sobi, pozz svima i nadam se lepom druzenju na MF-u. :ziveli:

Image

Z*Z*Z

Post by Z*Z*Z » 28 Aug 2012, 22:33

Lep Squier :ziveli: I cestitke omladincima i onima koji se tako osecaju na prinovama...da vas sluze :ziveli:

Moja skromna prinova:

Image

nodi

Post by nodi » 28 Aug 2012, 22:43

C Y N I C wrote:Pre svega, pozdrav svima na forumu. Dolazim iz Rume, registrovan sam vec neko vreme, ali bez postova do sada, cisto
malo da iscitam mudrosti koje pisete, osetim atmosferu itd... :) Oprema koju imam trenutno je prilicno skromna, i sastoji se od
lefty squier-a (standard verzija) gitara koja guli vec 10ak godina, i Fender Princeton 65 dsp, pojacalo koje i nije moje, ali vec duze
vremena svira u mojoj sobi, dok mu pravi vlasnik ne nadje novi dom. :)
Bilo je tu jos neke opreme tokom godina, 2 akusticne gitare, par pedalica i po koji procesor, ali je sve ili podeljeno ili rasprodato, a pare potrosene
na totalno pogresan nacin. :D
Nekad u setup ulete crybaby, h&k tubeman mk2 (jako mocna sprava), boss dd20 i rockman x100, oprema koju mi ustupaju dobri drugari kad ne tezgare, ali to ce vec biti predstavljeno u topicu oprema koju sam probao...

Neki plan u skorijoj buducnosti je da radim custom gitaru (tj narucim da mi se uradi), jer aghatis telo na ovoj gitari i nije bas najzahvalnije za budzenje
drugih magneta i elektronike, a cene lefty gitara su bezobrazno skupe, u nekim firmama idu i do 35% skuplje nego normalan model, a i izbor izmedju
njih je vise nego siromasan.

U svakom slucaju, evo moje trenutne opreme u sobi, pozz svima i nadam se lepom druzenju na MF-u. :ziveli:

Image

Dobrodosao! :)

@ Z*Z*Z: Glupo pitanje: Sta je to? :D

:ziveli:

Z*Z*Z

Post by Z*Z*Z » 28 Aug 2012, 23:30

nodi wrote:@ Z*Z*Z: Glupo pitanje: Sta je to? :D

:ziveli:
Zvex Seek Wah - evo direkx objasnjenja kostruktora Zakarija:

Basically, the seek-wah is sort of a combination of a tremolo and a wah wah pedal. If you're familiar with seventies synths, it's exactly like an analog sequencer controlling a mellow bandpass filter. You have a choice between 4, 6, or 8 steps for your wah. The 6 step positions works well with 6/8 or 3/4 time songs. The seek-wah steps through from one wah setting to another and starts over after it gets to the end of the sequence. There's a total of 9 knobs, the leftmost being a speed control, and the other being wah settings, which get brighter when you turn them to the left. You can set up patterns which accentuate notes in arpeggiated chords at particular spots... it can be really pretty if you play in time with the tempo and play repeating patterns, with the same or changing chords. Rather hypnotic.

Zvuci ovako:
http://youtu.be/QjSvWBKLBto
Last edited by Z*Z*Z on 28 Aug 2012, 23:32, edited 1 time in total.

Void
kulen zmija

Post by Void » 29 Aug 2012, 13:09

+Hopkins+ wrote:Image

каква фотка ееее...само још и: пролећни распуст, босоног, пролећно сунце кроз џајент прозор, ЕкоРек, Стратокастер и Пинк Флојд џеминг :homer:

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 30 Aug 2012, 13:55

Bajkeri, pecarosi i ostali nastavite ovde > viewtopic.php?f=20&t=20523

Audio

Post by Audio » 30 Aug 2012, 21:03

Jedna mala spravica koja fenomenalno završava On/Off posao. Napajanje u nju, iz nje daisy chain u pedale i do jaja.
Posebno mi je bitno što najzad mogu da isključujem ME 70 bez čupanja kabla i sl. Naravno, mogao sam da isečem kabal
od napajanja i montiram prekidač al ovako je elegantnije. Ja ne volim krpljavine iako znam monogo toga sam da uradim.

Image
By audio2 at 2012-08-30

Dejaah

Post by Dejaah » 03 Sep 2012, 17:43

Image

Void
kulen zmija

Post by Void » 03 Sep 2012, 19:47

а даааа сад, немож' тек тако доћи и поставити мртав ладан слику најдојаја опреме без упозорења. Требао си једну по једну, умало кап да ме шикне сад. :mrgreen:

nebojsak

Post by nebojsak » 03 Sep 2012, 20:25

Ja b prodao ova tri desno, potom i ovog prvog levo, i onda kupio par pravih prvih levo.

Post Reply