Zuti Bos za pobjede, kao sto vec zakljucismo.Kill surf city wrote:Spoiler:

E, stvarno, izgleda djitra kao bonba, ali svako voli nesto (Nemanja™)...

Doduse, mene ne treba slusati, ja ne bih, da sam se ja pitao™, skinuo ni onaj najlon iz radnje...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Zuti Bos za pobjede, kao sto vec zakljucismo.Kill surf city wrote:Spoiler:
+1sinisake wrote: Doduse, mene ne treba slusati, ja ne bih, da sam se ja pitao™, skinuo ni onaj najlon iz radnje...![]()
C Y N I C wrote:Pre svega, pozdrav svima na forumu. Dolazim iz Rume, registrovan sam vec neko vreme, ali bez postova do sada, cisto
malo da iscitam mudrosti koje pisete, osetim atmosferu itd...Oprema koju imam trenutno je prilicno skromna, i sastoji se od
lefty squier-a (standard verzija) gitara koja guli vec 10ak godina, i Fender Princeton 65 dsp, pojacalo koje i nije moje, ali vec duze
vremena svira u mojoj sobi, dok mu pravi vlasnik ne nadje novi dom.
Bilo je tu jos neke opreme tokom godina, 2 akusticne gitare, par pedalica i po koji procesor, ali je sve ili podeljeno ili rasprodato, a pare potrosene
na totalno pogresan nacin.![]()
Nekad u setup ulete crybaby, h&k tubeman mk2 (jako mocna sprava), boss dd20 i rockman x100, oprema koju mi ustupaju dobri drugari kad ne tezgare, ali to ce vec biti predstavljeno u topicu oprema koju sam probao...
Neki plan u skorijoj buducnosti je da radim custom gitaru (tj narucim da mi se uradi), jer aghatis telo na ovoj gitari i nije bas najzahvalnije za budzenje
drugih magneta i elektronike, a cene lefty gitara su bezobrazno skupe, u nekim firmama idu i do 35% skuplje nego normalan model, a i izbor izmedju
njih je vise nego siromasan.
U svakom slucaju, evo moje trenutne opreme u sobi, pozz svima i nadam se lepom druzenju na MF-u.![]()
Zvex Seek Wah - evo direkx objasnjenja kostruktora Zakarija:nodi wrote:@ Z*Z*Z: Glupo pitanje: Sta je to?
+Hopkins+ wrote:
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest