ovo ide u potpisFunkomat wrote:http://www.geofex.com/FX_images/vibeschm.pdf
Ne deluje mi preterano komlikovano ali onda opet... sve se da usrati.
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
ovo ide u potpisFunkomat wrote:http://www.geofex.com/FX_images/vibeschm.pdf
Ne deluje mi preterano komlikovano ali onda opet... sve se da usrati.
sinner of FSB je u procesu trace-ovanja original univibe plocice, pa ce verovatno izbaciti layout za koji dan, ako vec nije. Posto je vec quirky kolo, moze da pomogne da imas (as close as humanly possible) original layout.

jao ako je to taj chini mi se da nijedan njegov layout nije tachan...stalno ima gomila greshaka.bancika wrote:sinner of FSB je u procesu trace-ovanja original univibe plocice, pa ce verovatno izbaciti layout za koji dan, ako vec nije. Posto je vec quirky kolo, moze da pomogne da imas (as close as humanly possible) original layout.
shteta je shto se josh nije pojavio layout ili shema, za giggity

majtimika wrote: ovo ide u potpis
+1majtimika wrote: ovo ide u potpis
+đulo
Spoiler:
nebojsak wrote:majtimika wrote: ovo ide u potpis+1majtimika wrote: ovo ide u potpis

Baba Slim wrote:Ne znam da li ima ljudi na forumu koji ga aktivno koriste, ali ja sam ga probao prilicno davno, i ostavio mi je jako dobar utisak. Onako debeo, zdrav, krupan drive, koji ide od low gaina do solidno zasicenog drajva, kapiram da sasvim ima dovoljno gaina za lead zvuk.
Ne moze da se bajpasuje (osim ako je ne povezes preko nekog bypass loopera naravno), dakle uvek radi, ima svoj klin kanal (prvi).
E sad, fora je da je njemu namena takva da se ne steka direkt u instrument input pojacala, jer bi tako nizao dva preampa jedan na drugi. Znaci ako hoces da ga koristis sa pojacalom, onda ga kopcas direkt na snagasku sekciju, znaci FX Return.
Jbg, namenjen je za direktno snimanje ili direktno povezivanje na razglas, u sebi ima poseban izlaz sa njihovim Red Box cab simulacijom.
Jbg, sprava koja je uvek kostala poprilicno, i pri tome je uvek drzala dobru cenu i kao polovna. Samo je pitanje da li odgovara tvojim potrebama sto se tice tipa zvuka i nacina koriscenja, ali smatram da u kvalitet zvuka i izrade nikako ne treba sumnjati.
Hvala puno na informaciji i ja sam slican utisak stekao ali volim da cujem i druga misljenja kada hocu nesto malo kvalitetnije i skuplje da uzmem

Spremna kutija za vajb.
Nema zajebancije.

kutiju si predpostavljam harvestovao sa nekog neispravnog wah-a?
Bio ispravan ali neko sranje od waha... Kutija je odlicna, sa druge strane. Jedini problem je sto nema podesavanje za tenziju papucice bez cega nece moci da se koristi za speed pot vajba. Nece ostajati u mestu... Moracu to nekako da sredim.
- Hotstepper
Od pre koji dan...
Sad imam pojačalo za kuću, dozlogrdilo mi da sviram na Line6 UX1, stalno petljavina sa kompom, i jednostavno nije to to...
Radi mi pos'o. Cena - prava sitnica. Nov, iz radnje.
(u stvari, sad mogu mirnije da sedim na dupetu i skupljam pare za ono što stvarno hoću, nekog lampaša do 20w).

Sad imam pojačalo za kuću, dozlogrdilo mi da sviram na Line6 UX1, stalno petljavina sa kompom, i jednostavno nije to to...
Radi mi pos'o. Cena - prava sitnica. Nov, iz radnje.

(u stvari, sad mogu mirnije da sedim na dupetu i skupljam pare za ono što stvarno hoću, nekog lampaša do 20w).