Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
istina. 

ja se zovem Dejan Milosevic i ja sam procesorholicar... and I'm odusevljen Babinoj akviziciji... cestitam... jesi i dalje troo. videces koliko ce ti biti lakse na svirkama... i opustenije.... 

Bot. Banujte ga.dejankuki wrote:ja se zovem Dejan Milosevic i ja sam procesorholicar... and I'm odusevljen Babinoj akviziciji... cestitam... jesi i dalje troo. videces koliko ce ti biti lakse na svirkama... i opustenije....
dejankuki wrote:ja se zovem Dejan Milosevic i ja sam procesorholicar... and I'm odusevljen Babinoj akviziciji... cestitam... jesi i dalje troo. videces koliko ce ti biti lakse na svirkama... i opustenije....

nebojsak wrote:Bot. Banujte ga.Spoiler:

Rekoh da se oprobamo i u ovome:

Znam da je previse isfurana fora sa ovom metal teksturom ali ko ga jebe... nije kao da sam pedalu ja izmislio.
Kontam da nije lose za prvi ozbiljniji pokusaj.

Znam da je previse isfurana fora sa ovom metal teksturom ali ko ga jebe... nije kao da sam pedalu ja izmislio.
- mislim_stvarno
Etching? Svaka cast kako si odradio 

cool, ima neki military, worn-in vibe

Teaser, sutra jedan ide kod Cortexa pa ce detalji

mislim_stvarno wrote:Etching? Svaka cast kako si odradio

Pa to, metal pedala - metal tekstura. Originalno do besvesti.bancika wrote:cool, ima neki military, worn-in vibe
Mnogo jednostavnija procedura nego sto sam mislio. Pokusavao sam ranije nekoliko puta isto markerom i nije licilo ni na ***** a sad kad sam preslikao peglom... sve se nagrizlo kako sam hteo. Identicno kao stampa
Au matori... nije se stedelo sa materijalom.Trooper wrote:

Funkomat wrote:Rekoh da se oprobamo i u ovome:Znam da je previse isfurana fora sa ovom metal teksturom ali ko ga jebe... nije kao da sam pedalu ja izmislio.Spoiler:

I hvala još jednom za pločice... Okačiću slike, jednostavno moram pošto je tako dobro ispalo.

Kaci matori.

Danas se puno peglalo/nagrizalo.
baba bratjela shta sad pravish majke ti?
D

Smorio ga proc, vraca se na pedale 

Ijaaao bratjela bordovi ce da kidaju. Svaka mast na truduTrooper wrote: