Distorzira malčice, ali ni blizu zvuku sa ovog snimka npr:Funkomat wrote: Ne distorzira cak ni kad je boost na maximumu?
Boost je upalio negde oko 1:30.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Distorzira malčice, ali ni blizu zvuku sa ovog snimka npr:Funkomat wrote: Ne distorzira cak ni kad je boost na maximumu?
Hahahaha, osim cene, zbog koje jos uvek ne posedujem wah, ono sto me odbija od ovog efekta je i utisak da bi se navuko, samo da mi dopadne saka/noge, gore nego Kirk, pa bih sve brlje pokrivao wahom, a sviro bi ga i di treba i di ne treba (vise ovo drugo, naravno).Duane wrote:on step closer to...(your favourite guitarist)
"Been there, done that!"sinisake wrote: ono sto me odbija od ovog efekta je i utisak da bi se navuko, samo da mi dopadne saka/noge, gore nego Kirk, pa bih sve brlje pokrivao wahom, a sviro bi ga i di treba i di ne treba (vise ovo drugo, naravno).
Ne znam zbog cega,ali mislim da je to karakteristicno samo za wah...prodao sam wah svaki put posle duzeg overdose-a.Ja recimo bas ne volim chorus i flanger,i apsolutno sam siguran da ih nikad necu imati/svirati.Sa druge strane,imao sam stari-novi vox,svirao...prodao.Imao sam colorsound (sada kod kolege Z*Z*Z),isto...svirao,nije mi se svidjao,prodao....wah schizophrenia"Been there, done that!"
Kada sam ukapirao da sam počeo da preterujem, već bilo kasno
Ako imas samo malcice drajva posle wah-a, distorzirace ti isto kao i na snimku. Ako ne i vise.friedman wrote:Hvala Raxe!
Boost je upalio negde oko 1:30.
cestitke za wahfriedman wrote:E da, to sam i uradio i problem rešen!![]()
Jbt od kako sam ga uzeo nisam ga gasio, Wahomanija je zajebana stvar.
probaj x5455x x5456x i da pomeras gore za po par pragova.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest