majtimika wrote:Jedina ti je opcija da ti neko donese, ili da porucis na hrvatsku ili madjarsku ako imas nekoga.
Sesta opcija je da cimnes gorana , ili da ga ja cimnem posto ce za mene biti jeftinije i da ti premota te na ono sto zelis, kostace te manje a i manje ces lutati, lepu mu se objasni i cao
Problem je što je opasno počeo da mi ide na pankreas vintage stagger. Na lampašu nije problem, ali kad radim tezge na procu, G žica ubi a E1 i B ne postoje u miksu. To nijedno premotavanje ne može da reši osim da se ubace druge alnico šipke, a to onda ispadne k'o da se prave novi magneti, pa ne znam koliko to može da bude povoljno u odnosu na GFS koji koštaju 60 eura ceo set (ne računajući poštarinu, doduše). Hvala ti u svakom slučaju.
dikan wrote:Ma oni uvek pisu kitnjasto o robi koju prodaju, dok ne probaš neznaš.
Sad sam video da im je većina normalnih setova još slabije motana, pa možda u odnosu na njih imaju više midlova, ali u odnosu na SSL-1 koji je 6,5K i pritom staggered ne može da ima više midlova, da yebe rak raka.
dikan wrote:Ne moraš da naručiš ceo set mozeš samo neck i middle, ima dole opcija da se čekira. Šalju i za Crnu Goru, Makedoniju, Hrvatsku, naći ćeš nekog verovatno.
Ako šalju u Crnu Goru, to bi se dalo srediti. Ma, naručiću ceo set, što da sitničarim i jedem g... kad su smešno jeftini. A na kraju krajeva, ako mi se ne svide, lakše ću prodati ceo set.
Nego, Google search mi je izbacio temu od pre jedno 6 godina gde je, ako se ne varam, Funkomat probao neke GFS magnete. Kako su se pokazali na kraju? Ima li još neko iskustava s njima, ne nužno sa ovim konkretnim setom koji me zanima?