Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
nemanjavelimirovic wrote:Ne, imam drugi opredlog...ajde sad neko drugi nek se ubaci u sheme i dileme, menjanje i ludilo...ja cu malko da gledam i lajkujem, od mene dosta za DUG vremenski period...pogotovo shto se gitara tiche.
![]()
nemanjavelimirovic wrote:Ne, imam drugi opredlog...ajde sad neko drugi nek se ubaci u sheme i dileme, menjanje i ludilo...ja cu malko da gledam i lajkujem, od mene dosta za DUG vremenski period...pogotovo shto se gitara tiche.
![]()
znas kad u Rekvijumu za snove non stop ponavljaju kako ce da se srede, da ce sve biti bolje, i sl.?nemanjavelimirovic wrote:od mene dosta za DUG vremenski period...pogotovo shto se gitara tiche.![]()
Evo neko drljanje nabrzaka...sad snimano klin i drajv su sa Deluxe Fender Hot Rod-a, izvinjavam se zbog krckanja i ostalih artefakta..., mrzim snimanje mikrofonom, nonstop ili lose zvuci ili krcka ili oba...Gitar Rig FTW, u racqu ovaj majking.Milanares wrote:...aj taj demo ...
hehehehehHotstepper wrote: ....priznaj da je žena pripretila, nećemo ti ništa...![]()
![]()
Bozha wrote:
znas kad u Rekvijumu za snove non stop ponavljaju kako ce da se srede, da ce sve biti bolje, i sl.?
Samo ako je 59'-ka, sve ostalo nije to to, pa i od samoga GibsonaBoogie Woogie wrote: obrni okreni, les pol je keva
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest