Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
ne nego mu je dao lik za 30 e,on dao 50
ja stalno slusam o tim nekim varijantama, kupio tone bender za 5 evra, fendera iz 70ih za 300, motor za 150, ali mene takva prica jos nije ubola... sve sto imam sam posteno platio... ponekad cak i preplatio... valjda ce me ustrati da kupim alfu GTAm za 1000evra... posle toga mi nista vise od tih varijanti ne bi trebalo 

Pa ono jes, dobio sam je nešto povoljnije, a sad imam neku nadu da mogu možda da uvijam nekog matorog Orange-a.
Jel može zamena za jariće? moto kultivator? pokvarenu hemijsku olovku?MUzzY wrote:Setih se da nisam kacio moj flame maple, sunburst, vintage (1800's baby), c-shape-narrow profile, hand vibrato (aka: jagodica prsta leve ruke), custom shop mecku![]()
Šta život uradi, to nikad ne bi zamislio... Zato bolje da ne pričam, ne biste mi ni verovali..dejankuki wrote:znam ja... svrbele te pare, pa da ne preteras ceskajuci se ti s' kupio... jel takO?
Ja sam zapravo većinu svoje gitarske opreme platio pošteno pa i preplatio. Al, naravno, nije cool pisati o tome, pa ste sad stekli utisak kakav jeste... To ti je kao ono kad kockari pričaju kako su dobili pare na kocki, a prećute koliko puta su izgubili...luci wrote:ja stalno slusam o tim nekim varijantama, kupio tone bender za 5 evra, fendera iz 70ih za 300, motor za 150, ali mene takva prica jos nije ubola... sve sto imam sam posteno platio... ponekad cak i preplatio... valjda ce me ustrati da kupim alfu GTAm za 1000evra... posle toga mi nista vise od tih varijanti ne bi trebalo
Što se tiče GAS skale, moramo je naravno izbaždariti tako da veličine 1 Ne i 1 NV budu nedostižne, da to bude vrh, ne može više od Nemanje. Znači, nešto tipa 0,5 Ne da bude već nešto mnogo.
puno srece ti zlim,ali opet,tebi ocigledno ne manjka.komil wrote:Pa ono jes, dobio sam je nešto povoljnije, a sad imam neku nadu da mogu možda da uvijam nekog matorog Orange-a.

Jedan Nemanja da bude kao Farad za kapacitivnost, mi smo svi u mikronemanjama i milinemanjamakomil wrote:Jel može zamena za jariće? moto kultivator? pokvarenu hemijsku olovku?MUzzY wrote:Setih se da nisam kacio moj flame maple, sunburst, vintage (1800's baby), c-shape-narrow profile, hand vibrato (aka: jagodica prsta leve ruke), custom shop mecku![]()
Šta život uradi, to nikad ne bi zamislio... Zato bolje da ne pričam, ne biste mi ni verovali..dejankuki wrote:znam ja... svrbele te pare, pa da ne preteras ceskajuci se ti s' kupio... jel takO?
Ja sam zapravo većinu svoje gitarske opreme platio pošteno pa i preplatio. Al, naravno, nije cool pisati o tome, pa ste sad stekli utisak kakav jeste... To ti je kao ono kad kockari pričaju kako su dobili pare na kocki, a prećute koliko puta su izgubili...luci wrote:ja stalno slusam o tim nekim varijantama, kupio tone bender za 5 evra, fendera iz 70ih za 300, motor za 150, ali mene takva prica jos nije ubola... sve sto imam sam posteno platio... ponekad cak i preplatio... valjda ce me ustrati da kupim alfu GTAm za 1000evra... posle toga mi nista vise od tih varijanti ne bi trebalo
Što se tiče GAS skale, moramo je naravno izbaždariti tako da veličine 1 Ne i 1 NV budu nedostižne, da to bude vrh, ne može više od Nemanje. Znači, nešto tipa 0,5 Ne da bude već nešto mnogo.
Pokvarena olovka i rezervne patrone za skolsko naliv pero i tvoj je!komil wrote:Jel može zamena za jariće? moto kultivator? pokvarenu hemijsku olovku?MUzzY wrote:Setih se da nisam kacio moj flame maple, sunburst, vintage (1800's baby), c-shape-narrow profile, hand vibrato (aka: jagodica prsta leve ruke), custom shop mecku![]()
- Dersu Uzala
My thought exactly. Di ces na oca, ne moze jace od 1 NeVe u praksi.Trooper wrote:Jedan Nemanja da bude kao Farad za kapacitivnost, mi smo svi u mikronemanjama i milinemanjama

-
Nego, mogli bismo nabaciti i Nemanja thumbs up smiley, za ove prilike? Not joking.
pa ljudi naravno, uvescemo mNV i uNV, tipa GAS mi je danas 500mNV tako da je dosta ozbiljno, a ako ti se samo svidja neka gitra i kao postovo si o njoj onda imash GAS prema njoj od 350uNV lupam...ali naravno 1NV je nedostizhan intenzitet GASa, to je neshto chega se svi mi bojimo da ne zakachimo...
And now for something completely different 
Spolja obicna (malo poveca doduse), drustveno prihvacena, nocna komodica pored kreveta

A unutra all the good stuff that drives our women crazy

Na donjem nivou je pedalboard koji mogu da izvucem ako hocu (a uglavnom necu jer podesavanja menjam jednom mesecno).
Srednji nivo je za zvucnik i pojacalo, oblozen azmafonom da bi mogao da se koristi i kao Iso-Box (a i bez izolacije sama komoda dodaje nekako metalan prizvuk, sta znam, nije mi se dojmilo). Gore su razna sranja. Ima dve dupe izmedju nivoa i dve odnazad, tako mogu da imam povezanu gitaru sve vreme i zatvorena vrata.
Cool faktor je sto mogu da otvorim, ukljucim master switch za struju i sviram bez da brinem o prasini i da li ce neko da mi zgazi u pedalboard. Za snimanje imam i klon 57mice i palmer PDI-09 pa mogu da nakacim jedan ili oba u isto vreme na tascam recorder.
Kao iso-box radi iznenadjujuce dobro. Mozda sa 100w pojacalom ne bi, ali ovaj moj 3W snagas, koji je inace dosta glasan za sobu, obuzdava dobro. Nivo jacine mogu da regulisem i delimicnim zatvaranjem vrata.
Btw, izolacija je onaj 20mm azmafon presvucen sa obe strane tkaninom pa stepovan da to drzi dobro. Sam azmafon je nasty materijal koji izgleda odvratno, upija prasinu i raspada se. Ovako nece moci ni da mrdne. Na kraju sam zalepio sintelanom onaj velcro sa zadnje strane svakog panela i tako fiksirao za unutrasnje zidove.
Zadovoljan, sve u svemu, oko 3k otislo na izolaciju ali vredi. Cura je jos zadovoljnija jer ne gleda sve moje igracke prosute po podu

Spolja obicna (malo poveca doduse), drustveno prihvacena, nocna komodica pored kreveta

A unutra all the good stuff that drives our women crazy

Na donjem nivou je pedalboard koji mogu da izvucem ako hocu (a uglavnom necu jer podesavanja menjam jednom mesecno).
Srednji nivo je za zvucnik i pojacalo, oblozen azmafonom da bi mogao da se koristi i kao Iso-Box (a i bez izolacije sama komoda dodaje nekako metalan prizvuk, sta znam, nije mi se dojmilo). Gore su razna sranja. Ima dve dupe izmedju nivoa i dve odnazad, tako mogu da imam povezanu gitaru sve vreme i zatvorena vrata.
Cool faktor je sto mogu da otvorim, ukljucim master switch za struju i sviram bez da brinem o prasini i da li ce neko da mi zgazi u pedalboard. Za snimanje imam i klon 57mice i palmer PDI-09 pa mogu da nakacim jedan ili oba u isto vreme na tascam recorder.
Kao iso-box radi iznenadjujuce dobro. Mozda sa 100w pojacalom ne bi, ali ovaj moj 3W snagas, koji je inace dosta glasan za sobu, obuzdava dobro. Nivo jacine mogu da regulisem i delimicnim zatvaranjem vrata.
Btw, izolacija je onaj 20mm azmafon presvucen sa obe strane tkaninom pa stepovan da to drzi dobro. Sam azmafon je nasty materijal koji izgleda odvratno, upija prasinu i raspada se. Ovako nece moci ni da mrdne. Na kraju sam zalepio sintelanom onaj velcro sa zadnje strane svakog panela i tako fiksirao za unutrasnje zidove.
Zadovoljan, sve u svemu, oko 3k otislo na izolaciju ali vredi. Cura je jos zadovoljnija jer ne gleda sve moje igracke prosute po podu

bancika wrote:Ima dve dupe izmedju
i dve odnazad

hehe, pa je'l man-cave ili nije 

Ti si bre najveci papuchar na forumu
Ja sam iskusno zauzeo gitarama, pojachalom, kablovima i stolom prepunim DIY sranja, najvecu sobu u stanu, sve razbacano po podu lol, devojka pizdi, ali shta cesh...nikad nisam bio narochito uredan 

nisam ni ja bioCortex wrote:nikad nisam bio narochito uredan