Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Oprema Koju Nemate
Digitech u poslednje vreme objašnjava.
Bolje nego e-bow, po meni. Ali cena će biti oko $170, nije malo.
ma cena je totalno ok, mnogo R&D je verovatno uslo u spravu, nove digitech pedale su izradjene fantasticno i kapiram da ce trajati gooooodinama, ma sve sto prave u poslednje vreme totalno rastura
i drago mi je bas sto se takve firme vracaju u zizu interesovanja, a ne najnoviji EQD pt2399 delay...
digitech, ehx, zvex - to su pravi inovatori
od boutique-a jedino red panda, ostalo smor
i drago mi je bas sto se takve firme vracaju u zizu interesovanja, a ne najnoviji EQD pt2399 delay...
- tommytigh77
Fuzzrocious je imao zanimljivih stvari.Cortex wrote: ↑26 Jan 2017, 12:00ma cena je totalno ok, mnogo R&D je verovatno uslo u spravu, nove digitech pedale su izradjene fantasticno i kapiram da ce trajati gooooodinama, ma sve sto prave u poslednje vreme totalno rastura

Cortex buraz, slažem se po svim jebenim tačkama. 
Što se cene tiče, nije ona strašna, više mislim da je za naše uslove, ono, jbg brt.
Ali opet, za naše uslove je sve užas...

Što se cene tiče, nije ona strašna, više mislim da je za naše uslove, ono, jbg brt.

pa to.
fuzzrocius - kul firma, uglavnom je basisti furaju, kul u smislu da lik koji pravi nije neki kreten i nemaju agresivno in your face marketing prisustvo, sto cenim. meni licno pedale dosta dosadne...
od EQD-a kad sam ih vec pomenuo ovaj fuzz mi se svideo dosta, vredi svaku paru - https://www.youtube.com/watch?v=1VDA5aqPWvM , zvuci tako lepo i upeglano, obe strane, rastura
ova pedala mi se dopala lately:
kapiram da cu je uzeti u nekom momentu... imam pedale koje rade ovo isto, ali ovo je tako slatko i malo i zgodno
fuzzrocius - kul firma, uglavnom je basisti furaju, kul u smislu da lik koji pravi nije neki kreten i nemaju agresivno in your face marketing prisustvo, sto cenim. meni licno pedale dosta dosadne...
od EQD-a kad sam ih vec pomenuo ovaj fuzz mi se svideo dosta, vredi svaku paru - https://www.youtube.com/watch?v=1VDA5aqPWvM , zvuci tako lepo i upeglano, obe strane, rastura
ova pedala mi se dopala lately:
kapiram da cu je uzeti u nekom momentu... imam pedale koje rade ovo isto, ali ovo je tako slatko i malo i zgodno
meni se ovo svidja 

nije lose
Dodje mi da uzmem ovo iz tresa http://bit.ly/2jWekuB Kako moze ovoliko da bude jeftino, samo ovoliko kosta bridge za headless, lol
Pravio bih inace sedmozicanu double neck headless gitaru, sa dva midi magneta u dva Roland procesora na primer. Pa onda namestim na oba magneta dva razlicita instrumenta, jednom rukom tapingom sviranje na jednom vratu, drugom rukom na drugom vratu. Tako da sam mogu da sviram ovakve stvari
Al' naravno nista od projekta zbog cene do koje bi dogurao pa cu morati da se zadovoljim kombinacijom tapinga na "obicnoj" gitari i sviranjem midi kontrolera drugom rukom.
Pravio bih inace sedmozicanu double neck headless gitaru, sa dva midi magneta u dva Roland procesora na primer. Pa onda namestim na oba magneta dva razlicita instrumenta, jednom rukom tapingom sviranje na jednom vratu, drugom rukom na drugom vratu. Tako da sam mogu da sviram ovakve stvari

Al' naravno nista od projekta zbog cene do koje bi dogurao pa cu morati da se zadovoljim kombinacijom tapinga na "obicnoj" gitari i sviranjem midi kontrolera drugom rukom.
koriste one jeftine kineske "overlord of music" sisteme za headless, zato je cena niska. Sistem kosta 50ak $ i to sa postarinom iz Kine, ako se dobro secam.
Pretpostavio sam tako nesto, verovatno su go kjuratz. :> Generalno mi na prvi pogled prejeftino za takav setup iako je gitara krs.