U principu se mikrofon ne kupuje polovan.metalstringer wrote: ↑14 Mar 2017, 18:16RadeRas wrote: ↑14 Mar 2017, 17:58Što ne bi nazvao ovog lika, malo mu spustio cenu za 10 dvajs eura i kupio povoljnije ovaj mikrofon ako baš želiš njega: http://www.kupujemprodajem.com/Shure-SM ... -oglas.htmmetalstringer wrote: ↑14 Mar 2017, 14:49Pitao sam u musbox i u skymusic za shure sm 57 i nemaju na lageru. Sranje. U mitrosu je shure sm57 LCE. Sta mu znaci to LCE jel zna neko?
Pitam se da li je original?
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
- apollomusicservice
LC znaci "less cable" tj. u opremi mikrofona nema kabla.metalstringer wrote: ↑14 Mar 2017, 14:49Pitao sam u musbox i u skymusic za shure sm 57 i nemaju na lageru. Sranje. U mitrosu je shure sm57 LCE. Sta mu znaci to LCE jel zna neko?
Piše da ga ima i u Player-u. Isto LCE.metalstringer wrote: ↑14 Mar 2017, 14:49Pitao sam u musbox i u skymusic za shure sm 57 i nemaju na lageru. Sranje. U mitrosu je shure sm57 LCE. Sta mu znaci to LCE jel zna neko?
P.S.
SM57-LC : Without Cable
SM57-LCE : Without Cable, with 5/8-inch to 3/8-inch thread adapter for mounting on European stands
Gotovo je, ode ovaj Frankenštajn u trend

Pa ovo je mozda cak Betmenov efekat

Ha, pored te adrese u NY sam prolazio svakog dana do kancelarije.
MM JP 15. Probao na nekih 15min,dovoljno da mi rasprsi koncepciju,i ometa miran san.
Zlo i naopako.
Au.
Zlo i naopako.
Au.

Spoiler:
Au stvarno.Kad sam kupovao nesto od jednog tipa,u uglu stajase kofer,a u njemu Music Man,nemam pojma koji model,dva humbuckera i sunburst boja,oblik kao OLP,civije 4 plus 2,kao klasika.Kaze,oces da probas,uzmi,sto da ne?Ja inace ne volim taj oblik i taj koncept gitare,ali dao sam na pupe kad sam je probao.Ne mogu da verujem kako je napravljena,pa lezi u ruci savrseno,i uopste postaje vrlo brzo kao deo tela,kao srasla sa gitaristom.Vrat perfekcija.Ergonomija uopste.Zvuk-barsunast i uravnotezen,perfektan.Izrada precizna,kao i uklapanje delova.Kao Mercedes E klase.
Naravno da nikad necu kupiti MM,i dalje ne preferiram taj oblik i konfiguraciju magneta,a i skupe su,ali...MM gitare su blizu savrsenstvu.Mislim-vrhunski instrument.Mozda ustvari hocu oprezno da kazem da vrede tih para.Vrlo ozbiljna gitara.Pravi dragulj.
Naravno da nikad necu kupiti MM,i dalje ne preferiram taj oblik i konfiguraciju magneta,a i skupe su,ali...MM gitare su blizu savrsenstvu.Mislim-vrhunski instrument.Mozda ustvari hocu oprezno da kazem da vrede tih para.Vrlo ozbiljna gitara.Pravi dragulj.
- Hillybilly
Bio je ovde na KP jedan isti takav na prodaju za 1K€...Uncle Moe wrote: ↑24 Mar 2017, 08:48Samo da uzmem ovaj reverb i miran sam
http://www.ebay.com/itm/182494497147
-
EBMM je jos uvek firma koja se dici kvalitetom dizajna i kvalitetom izrade (potpuno razlicite stvari btw). Oni bi i trebalo da budu neko merilo odnosa kvalitet cena. U sustini, medju internom ekipom, i jesu.pisac wrote: ↑26 Mar 2017, 19:06Au stvarno.Kad sam kupovao nesto od jednog tipa,u uglu stajase kofer,a u njemu Music Man,nemam pojma koji model,dva humbuckera i sunburst boja,oblik kao OLP,civije 4 plus 2,kao klasika.Kaze,oces da probas,uzmi,sto da ne?Ja inace ne volim taj oblik i taj koncept gitare,ali dao sam na pupe kad sam je probao.Ne mogu da verujem kako je napravljena,pa lezi u ruci savrseno,i uopste postaje vrlo brzo kao deo tela,kao srasla sa gitaristom.Vrat perfekcija.Ergonomija uopste.Zvuk-barsunast i uravnotezen,perfektan.Izrada precizna,kao i uklapanje delova.Kao Mercedes E klase.
Cena cak i nije uzasno visoka. Za cenu usa strata ima onaj cutlas, koji mi deluje bolje uradjen nego standard strat.
Veliko +1 i za za Dersuov i za bancikin post.
Rekao sam ovo već ranije - meni već dugo EBMM predstavlja firmu u čiju kontrolu kvaliteta apsolutno ne sumnjam, jer, svaka njihova gitara koju sam probao, jednostavno je fenomenalna, po svim aspektima. E sad, nekome može i ne mora da se svidi, ali kvalitet dizajna i izrade, i doslednost u kvalitetu izrade je jednostavno vrhunska, ništa manje.
Takođe, kad pogledate da je raniji osnovni Petrucci model mogao da se uzme za ispod 2k evra (bar je mogao ranije za 1860e nov u radnji ako se ne varam, ne pratim cene neko vreme), i sa druge strane uporedite kakav (ne)kvalitet Fender nudi u istom cenovnom rangu, svaka rasprava o uporednom kvalitetu instrumenata ovih proizvođača je besmislena. Pri tome, cena od ispod 2000e je smešna za, slobodno možemo reći, profesionalan instrument.
Da ne pominjemo da su Cutlass i Stingray još jeftiniji od Petruccija, a siguran sam da otkidaju izradom i osećajem...zvuk koji sam čuo preko demonstracija nakon što su predstavljene tržištu mi se dopada, ali to je (kao i mnogo toga ostalog, na kraju krajeva) stvar ukusa i potreba.
Rekao sam ovo već ranije - meni već dugo EBMM predstavlja firmu u čiju kontrolu kvaliteta apsolutno ne sumnjam, jer, svaka njihova gitara koju sam probao, jednostavno je fenomenalna, po svim aspektima. E sad, nekome može i ne mora da se svidi, ali kvalitet dizajna i izrade, i doslednost u kvalitetu izrade je jednostavno vrhunska, ništa manje.
Takođe, kad pogledate da je raniji osnovni Petrucci model mogao da se uzme za ispod 2k evra (bar je mogao ranije za 1860e nov u radnji ako se ne varam, ne pratim cene neko vreme), i sa druge strane uporedite kakav (ne)kvalitet Fender nudi u istom cenovnom rangu, svaka rasprava o uporednom kvalitetu instrumenata ovih proizvođača je besmislena. Pri tome, cena od ispod 2000e je smešna za, slobodno možemo reći, profesionalan instrument.
Da ne pominjemo da su Cutlass i Stingray još jeftiniji od Petruccija, a siguran sam da otkidaju izradom i osećajem...zvuk koji sam čuo preko demonstracija nakon što su predstavljene tržištu mi se dopada, ali to je (kao i mnogo toga ostalog, na kraju krajeva) stvar ukusa i potreba.
-
To sa Petruxhijem je postalo ko ono menjanje dresova svake godine ne bi li zagrizeni fenovi pravili kolekcije, menjali se, kreirali buzz a samim tim i trziste i neku vrstu sekte/druzine.
Lokalno njegovi modeli mogu da se nadju za soma i po soma i sesto okolo po kraju. Nekorisceni, kanda NOS fazon. Oni ga sad malo preterase sa cenama ali opet, kad vide kolko kosta konkurencija a sta nude za te pare, bole ih patak da se nekom opravdavaju.
Lokalno njegovi modeli mogu da se nadju za soma i po soma i sesto okolo po kraju. Nekorisceni, kanda NOS fazon. Oni ga sad malo preterase sa cenama ali opet, kad vide kolko kosta konkurencija a sta nude za te pare, bole ih patak da se nekom opravdavaju.