@ sub_zero - na kraju je kod mene, da. Sto kaze jcm 800 to je bila ljubav na prvi pogled pa sam vozio u zurbi do Beocina nocu da bih je pribavio

@ Cortex - auuu strings tru, svidja mi se. I ta pedala izgleda bolesTno

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Joj, bilo bi musavo... "Nežne" linije nikad dobro ne ispadnu.sub_zer0 wrote: Bila bi veca fora da ste sa tim Tetsuom uradili etching, ali i ovo je istripovano.![]()
![]()
Koliko sam ja skontao, samo mid boost je aktivan, sami pickupi su pasivni. Ili gresim? Nisam jos otvarao gitaru, skoro sam je uzeo.sub_zer0 wrote:@Bobi
Znam da je basswood, a utvrdio sam da ne volim aktivnu elektroniku. Mnogo su kompresovani pickup-ovi sa moj ukus. Letece napolje jednog dana.
Ebi ga!Bobi wrote:@ jcm 800 - matori tebe su vise puta slikali dok pijes jelenka nego dok sviras![]()
Pa meni on stage u isto vreme treba single coil cut trough crystal clean i moc i mast humbucker-a, shta treba, da izmedju dva rifa menjam gitaru?sub_zer0 wrote:@Cortex
Samo nemoj da je busis, zivota ti, kupi Fendera ako hoces klin (ili Blejda).![]()
Me want!Cortex wrote:
Misliš da neko već ne bi napravio takvu gitaru, da je to moguće?Cortex wrote:...meni on stage u isto vreme treba single coil cut trough crystal clean i moc i mast humbucker-a...
zaboravio je da spomene Boss High Band Flanger koji smo kupili po-polaBobi wrote:...Pedale me mrzelo da slikam. Crybaby 535Q, Boss GE-7 i DD3 (japanske), EHX Small Clone...
Relax, don't do it!!!Cortex wrote: Vrlo verovatno cu da joj ugradim single, pa ako to znachi kopanje po drvetu, jbg
Shta drugi misle o tome, uosphte o takvoj situaciji, jel radio neko i kakva su iskustva?
BaalBehrit wrote:Evo mog noviteta u "lancu", Fender Stratocaster '78.:
Nije lično moja gitara, ali ću je ubuduće stalno koristiti... Stavljene su 12ice, spušteno u H (B) i u drop A štim, na kombinaciji neck magneta i ovog humbucker-a u sredini dobije se pravi Neurosis zvuk.Naravno, mora malo da se sredi pošto nije svirana jedno vreme, skupljala je prašinu sa strane.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest