Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
kakvo vam je misljenje kad je Helix u pitanju?
- tommytigh77
now that's an Eleven Rack
get it get it
get it get it
-
sta mislite o ovoj pedali?

Ja kupio pa se izgubila u transportu pa kupio delove da napravim i eto tako vec 3 godine stoje i cekaju...nije sudjeno 

-
Moze layout? Kako radi vst?
Vidi madbean bloviator. Vst radi dobro, probaj
Čemu služi ova pedala? Malo prosvetli zvuk da te izbaci u solu? Neki unapredjeni buster?
-
Hvala Bane. Skinuo pdf ali nema varijantu za stampanje plocice. A vst cu probam juce, nema fri
Imaš kako da nemaš. Pogledaj kad izguglaš pod "bloviator - Guitar-gear.ru" e taj PDF skini i ima i pločicu.metalstringer wrote: ↑24 Apr 2017, 21:29Hvala Bane. Skinuo pdf ali nema varijantu za stampanje plocice. A vst cu probam juce, nema fri
-
Naso. Ali razlikuje se od madbean.com. Ne znam da li je ok, ima i manje delova
mora da se razlikuje posto je madbean dvostrana stampa. Bilo je par revizija kola, jedan lik sa freestompboxes je unapredio original i to sad ide kao bloviator.
aa moraš malo da prostudiraš, vidim i ja da se razlikuju šeme. Ako Bane zna dobru, neka ti baci.metalstringer wrote: ↑24 Apr 2017, 22:05Naso. Ali razlikuje se od madbean.com. Ne znam da li je ok, ima i manje delova
Ali ja se i dalje pitam, jel treba baš ova pedala? Nešto kao buster ali da malo prostora i tako jel?
aha vidim kasnim, već odgovoreno!

-
-
Treba trebaRadeRas wrote: ↑24 Apr 2017, 22:14aa moraš malo da prostudiraš, vidim i ja da se razlikuju šeme. Ako Bane zna dobru, neka ti baci.metalstringer wrote: ↑24 Apr 2017, 22:05Naso. Ali razlikuje se od madbean.com. Ne znam da li je ok, ima i manje delova
Ali ja se i dalje pitam, jel treba baš ova pedala? Nešto kao buster ali da malo prostora i tako jel?
aha vidim kasnim, već odgovoreno!![]()