Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
dobra je i ta, to je prethodna verzija. Ne znam tacno sta su promenili u medjuvremenu...mozes da analiziras pa da primenis na novoj. Sigurno je neka sitnica, verovatno ne i previse bitna.
a znam nego eto...

a ova @Cortex? ti ono volis ovakav zvuk cini mi se?
premalo visokih, Cortex voli treble city 
a JHS izbegavam kao firmu u sirokom luku jedini koji su mi gori od njih su likovi iz Lovepedal, lik koji je zapoceo tu firmu je isprva pravio produkcijske pedale koristeci plocice kupljene sa general guitar gadgets a mozda i madbeanpedals takodje mada za ovo drugo se secam kao kroz maglu da je mozda slucaj. Svoje pedale reklamira kao drugi dolazak Isusa a sav profit je ostvario na intelektualnom radu drugih. Ok, tesko je staviti patent na kola velicine overdrive pedala, ali ono sto se smatra neophodnim u pedal building community-u je da dizajniras sopstvene plocice a ne da koristis tudje layout-e, i da imas realnu marketinsku spiku a ne kao likovi iz JHS/Lovepedal koji su pali po obe ove tacke.
Takodje lik iz JHS je visoki "funkcioner" u nekoj alternativnoj crkvi u Americi, sa gomilom nekih hostaplera koji se bave otimacinom novca ljudima, tipa deset puta gora prica nego sajentologija.
ukratko - firma za izbegavanje
kladim se da je ova pedala sa video-a neki AMZ clean boost derivat + pt2399 za delay koji je taman na ovoj duzini delay time-a dovoljno svetao da bude upotrebljiv i onda se pedala prodaje kao rockabilly in a box.
vaaaaaaazi....

a JHS izbegavam kao firmu u sirokom luku jedini koji su mi gori od njih su likovi iz Lovepedal, lik koji je zapoceo tu firmu je isprva pravio produkcijske pedale koristeci plocice kupljene sa general guitar gadgets a mozda i madbeanpedals takodje mada za ovo drugo se secam kao kroz maglu da je mozda slucaj. Svoje pedale reklamira kao drugi dolazak Isusa a sav profit je ostvario na intelektualnom radu drugih. Ok, tesko je staviti patent na kola velicine overdrive pedala, ali ono sto se smatra neophodnim u pedal building community-u je da dizajniras sopstvene plocice a ne da koristis tudje layout-e, i da imas realnu marketinsku spiku a ne kao likovi iz JHS/Lovepedal koji su pali po obe ove tacke.
Takodje lik iz JHS je visoki "funkcioner" u nekoj alternativnoj crkvi u Americi, sa gomilom nekih hostaplera koji se bave otimacinom novca ljudima, tipa deset puta gora prica nego sajentologija.

kladim se da je ova pedala sa video-a neki AMZ clean boost derivat + pt2399 za delay koji je taman na ovoj duzini delay time-a dovoljno svetao da bude upotrebljiv i onda se pedala prodaje kao rockabilly in a box.
vaaaaaaazi....
- Rockatansky
Uopste joj ne vidim svrhu

Čuo sam to za JHS ali prvi put cujem to za Lovepedal... Pa njima su pedale po 200, 300e, pravi butičari.Cortex wrote: ↑25 Apr 2017, 11:43premalo visokih, Cortex voli treble city
vaaaaaaazi....

Landau je dugo svirao COT, Josh Smith se kune u Tchula drive i onaj njihov oktaver... Jedine dvije koje nikad nije skinuo s pb-a. Ima jos primjera.
Amerika...
pa dobro, to su muzicari pre svega, jebe se njima za pozadinu, ako nesto daje ton koji imaju u glavi koristice to. ovo sto sam ja napisao vise smeta nama koji smo nekada bar jednom prosli kroz iskustvo izrade pedala i generalno mislimo vise o zvuku nego o sviranju
ali ko sto kazes - Amerika.
eto Vertex je imao najvecu bruku ikada na pedal building sceni, covek je priznao sve, i izgleda da ljudi to polako zaboravljaju i ostao je u poslu. mislim neverovatno.

ali ko sto kazes - Amerika.
eto Vertex je imao najvecu bruku ikada na pedal building sceni, covek je priznao sve, i izgleda da ljudi to polako zaboravljaju i ostao je u poslu. mislim neverovatno.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
- Rockatansky
Zelim... 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Reci...perfektno su anulirali sve gluposti koje imaju original jm i jag gitare..prekidache iz vremena prve kolor televizije. Sad su perfect! Jag i JM imaju najudobniju konturu tela za sviranje. Strat je tu negde zbog belly cut-a ali je JM meni estetski ipak lepsa gitara (subjektivno). Fender to its best! Telac je lepa gitara dizajnom ali je naj neudobnija i gitara za batrganje kao i les pol...
Jazzmaster najlepsi dizajn Fenderov bez sumnje. Medjutim ja se sa mojim nikako nisam povezao, ne vuce me da ga sviram uopste. Necu ga prodati (jos uvek) ali pored toga sto volim da ga gledam svaki dan ni najmanje me ne tera da ga sviram.
Novo mesto za killswitch bez modovanja gitare
https://floydrose.com/collections/upgra ... 2220296786

https://floydrose.com/collections/upgra ... 2220296786

Uf, meni deluje i nezgodno za koriscenje i ruzno.
Mozda neko nije video ovo pa valja da se vidi

Ovo se zove rucica, sa sve kasikom.

Ovo se zove rucica, sa sve kasikom.