Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
meni tu fali tjelo i tople usne žene, kako me ljube o kako me ljube
iksdeDuane wrote:Duane
Aria,za ovu cenu,pa makar neka stoji kao ukras na zidu.Odlicna djitrica,ufatio zadnji komad-cena 5750 srbskih kovanica.

- sirac-šunka
- vragolan
Pa kad si uzo???
Ja zvao pre tri nedelje, rekli nema više...

haha najjache mi je kod ovih stratolikih gitara kad ljudi >>sluchajno<< odseku headstock 

U pravu si.Cortex wrote:haha najjache mi je kod ovih stratolikih gitara kad ljudi >>sluchajno<< odseku headstock
Predlažem da pošalje "cele" fotke, inače uvek su me zanimale te Aria Strat gitare, doduše oni malo bolji modeli, do 250 evrića; a nikada nisam imao prilike da ih ozbiljno imam u rukama i probam.
....

......Nudi mi tip nekakvu razmenu pa i ovo:

...a, mene ubi beznađe...

verovatno isti lik koji je mene cimao
Uzasna pedala...
Sirac,juce,kazu ,ostala jos jedna.Ali zanimljivo je ,da sam zvao jos i pocetkom januara,rekli su da nema,ali kao mozda ce stici jedno 2,3 komada.I slucajno okrenem juce,kad ono ima na lageru.sirac-šunka wrote:Pa kad si uzo???
Moz' neces verovat,ali zaista je bilo slucajno.Cak msm da je jedina koja je bez head-a,jer je najlepse ispao finish,tako da sam turio tuCortex wrote: haha najjache mi je kod ovih stratolikih gitara kad ljudi >>sluchajno<< odseku headstock :

Jbg ne mogu da editujem..evo slika

- Dersu Uzala
Frisko izgleda, jos ako radi ko sto izgleda, merhaba.
- Gitaroholicar
Ibanez grg270b - hardtail-ovao sam bridge. Nemam problema sa stimanjem i bolji je sustain

Behringer gmx212 pojacalo... Solidno me sluzi. Posto imam par pedala koje su shit, tj ne svidjaju mi se, gledam da iskoristim maksimalno pojacalo.

I dimebag wah. Jedina koja mi se svidja

Eto, nista posebno, al zadovoljan sam koliko toliko. Na gitari kad bi promenio magnete i uradio pragove, to bi bilo to

Behringer gmx212 pojacalo... Solidno me sluzi. Posto imam par pedala koje su shit, tj ne svidjaju mi se, gledam da iskoristim maksimalno pojacalo.

I dimebag wah. Jedina koja mi se svidja

Eto, nista posebno, al zadovoljan sam koliko toliko. Na gitari kad bi promenio magnete i uradio pragove, to bi bilo to

Gitara Ibanez rg350mz ye
Procesor
Digitech rp350
Pojacalo sutra stize xD
Btw Roland cube 20x
Spoiler:
Digitech rp350
Spoiler:
Btw Roland cube 20x
Spoiler:
- Gitaroholicar
brat je uzeo 20XL , skroz solidno pojacalo. Naravno kod tih malih pojacala ne mozes dobiti lepu distorziju, al zato je clean magican