carski! opasna sekira.BaalBehrit wrote:Hvala, druže.
Odličan je zvuk, čak i sa ovom čudnom pozicijom hum-a u sredini.

cucemo to uskoro.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
carski! opasna sekira.BaalBehrit wrote:Hvala, druže.
Odličan je zvuk, čak i sa ovom čudnom pozicijom hum-a u sredini.
Haha, videćemo onda kako ćemo odraditi snimke, možda kad se zabodemo u prostoriju za sviranje pa ponesem majk i laptop da snimamo tamo.Duane wrote: sta god radio care samo nemoj tu svetinju bosti u frontmena... nikako!![]()
kakva gitara, majko mila... svaki put kad je pogledam zabodem se...
Nije teška gitara uopšte, ja imam i Ibanez SZ320, lagan je poprilično, vrat je odličan, vrlo svirljiv i dobar za ljude sa velikim rukama.Blingo wrote:@ Cortex, koliko je težak taj Ibanez i kako ti se čini vrat u poredjenju sa tvojom predhodnom gitarom ? - Mnoooogo mi se svidja ta SZ/SZR serija, ali mi je poslednji put kada sam je probao delovala kao neko ogromno čudovište...
mislim_stvarno wrote:Koje su ovo gitare, i jel' na ovoj drugoj ima 2 hum-a i 3 singla?
sub_zer0 wrote:Ooo cika Dersu. Dobro dosao na MF.![]()
Mislim da je SHSSH.jcm 800 wrote:izgleda kao regularna HSH...a zapravo je SHSHS...Wow!!!
Napisi koju rec o pojacalu ako ti nije tesko.sinisa88 wrote:Dve prinove od pre par dana!:
-Fender Blues Junior (2xEL84, 3x12AX7, 12" zvucnik, Fat kolo, ..))
-Boss Digital Delay DD3
![]()
TUNING zone: 2 X small screws for tuning; - MODULATIONS zone: depth; frequency; delay; switch between filter/oscillator; - FILTER zone: range; brightness; depth; - ENVELOPE zone: attack; decay; level; - PRESET zone (this synth has some presets, but presets can be turned on or off; keyb control knob; screen - 2 digi/number led - showing bank/preset as well as small 'commas'indicating if preset is turned off and if keyb contrl is turned off; on/off switch; - CONNECTIONS: this one has just 2 X 5din connectors. One is output, the other is AC in.
Tacno tako. Ovako to izgleda u arched top kombinaciji:muki17 wrote:mislim_stvarno wrote:Koje su ovo gitare, i jel' na ovoj drugoj ima 2 hum-a i 3 singla?![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest