Pise sve u opisu, cini mi se.Gosa wrote:Kako si snimio zvuk?preko neke kamere,fona ili?MUzzY wrote:Nema bite-a?ok
Mid scooped je zato sto sam srezao midove na ampu. Ne merem da ga panjim u stanu koliko treba. Ovo je sve bedroom lvl. I drive oko 10'...
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Cestitam

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
ZahvaljujemMUzzY wrote:Cestitam

Sviđa ti se, zaista? Mislim, zanima me kako ti se čini, ovako, na slušanje, bez sviračkog doživljaja...nemanjavelimirovic wrote:VRH!!!!
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ma radi jako dobro...bash kako bi trebalo da rade te simulator sprave, cisto i jasno...ovo ce izlaziti u miksu sigurno.

ej super, ja sam obozhavao klon koji sam radio prijatelju Oboss-u sa foruma, kako si ti zadovoljan originalom i koliko te je izashao ako nije tajna 

cortex, prodaja kod hermide je, kako se čuje, nekako stala. ljudi pišu, da čekaju na pedalu više od mesec dana, a u evropi gotovo ga se više ne može naći. bio je skup. platio sam ga 220 funti - oko 260 eura, ali neka. nemam ga još, jer sam ga platio tek danas, ali odmah kada dođe, javljam se sa utiscima, iako mislim, da neću reći baš ništa novo, što se več nije čulo. ali ja sam stvarno presretan
slučajno sam ga spazio na e bayu i odmah odlučio, da ga uzmem. loša strana takvih traženja po ebayu je, da spaziš opet nešto novo. pa tako eto sada prodajem carl martin plexitone (jer mi sada stvarno više ne treba!?) i kao nov ibanezov flanger FL 9 iz 1980, da bi opet kupio nešto drugo. a več 1000 puta sam se zakleo, da više neću ništa prodavati!!!

slučajno sam ga spazio na e bayu i odmah odlučio, da ga uzmem. loša strana takvih traženja po ebayu je, da spaziš opet nešto novo. pa tako eto sada prodajem carl martin plexitone (jer mi sada stvarno više ne treba!?) i kao nov ibanezov flanger FL 9 iz 1980, da bi opet kupio nešto drugo. a več 1000 puta sam se zakleo, da više neću ništa prodavati!!!

Kako kupujes stvari sa ibeja?
funkomat, ja sam inače iz slovenije, ali mislim, da je princip svugde isti. nije nikakva filozofija:
prvo je prijava na ebay - otvoriš svoj account, zatim bidaš (licitiraš) određenu stvar, koja te zanima, eventuelno kontaktiraš onog, koji prodaje preko maila, ako odlučiš kupiti bez licitacije klik na buy now. onda ide obično proces karticom PayPala (zbog sigurnosti) - sve ostalo komuniciraš sa ekipom ebaya. ponekad postoje problemi oko slanja robe u određenu zemlju, jer poneki ljudi trguju samo sa svojom zemljom. imao sam taj problem kod zadnje kupnje zendrive ali sam rešio tako, da sam zamolio druga u londonu, da paket pošalju na njegovu adresu. onda on pošalje meni - i gotovo!
nadam se, da sam ti barem malo pomogao.
pozdrav
prvo je prijava na ebay - otvoriš svoj account, zatim bidaš (licitiraš) određenu stvar, koja te zanima, eventuelno kontaktiraš onog, koji prodaje preko maila, ako odlučiš kupiti bez licitacije klik na buy now. onda ide obično proces karticom PayPala (zbog sigurnosti) - sve ostalo komuniciraš sa ekipom ebaya. ponekad postoje problemi oko slanja robe u određenu zemlju, jer poneki ljudi trguju samo sa svojom zemljom. imao sam taj problem kod zadnje kupnje zendrive ali sam rešio tako, da sam zamolio druga u londonu, da paket pošalju na njegovu adresu. onda on pošalje meni - i gotovo!
nadam se, da sam ti barem malo pomogao.
pozdrav
Ključna stvar je što si iz Slovenije pa kod tebe Pay-Pal funkcioniše, Srbija još nije u tom sistemu i tu je glavni problem 

Da, da, mislio sam da iz Srbije kupujes sa ibeja.
Moze i to ali ti treba neko sa paypal-om i da je prodavac spreman da isporuci ajtem za srbiland. Ili ako se radi o predmetu koji se isporucuje u odredjene zemlje (a po defaultu srbiland nije tu), onda je potrebno imati nekoga tamo u toj zemlji itd...
Ali cak i kada se sklope sve kockice i narucis na kucnu adresu onda na snagu stupa lutrija u organizaciji srBske carine.
Ali cak i kada se sklope sve kockice i narucis na kucnu adresu onda na snagu stupa lutrija u organizaciji srBske carine.
Ma da zajebi to. Valjda cemo jednog dana moci da kupujemo od njih bez svih tih zavlacenja i gluposti
Tesko. Paypal ne dolazi jer ga nase banke teraju, poznati smo kao virtuelni kriminalci, tek smo nedavno resili zakonodavna pitanja, i malo smo trziste. Previse cimanja za potencijalne probleme na koje Paypal moze da naleti ovde.