Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
samo da kazem da smo obojica isto rekli 

sorry .. poslednji off topic :
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=686659
Evo tu smo mi idealno trziste. Za otpad, pokvarenu robu, Nike patike od proslih sezona i sa greskama etc.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=686659
Evo tu smo mi idealno trziste. Za otpad, pokvarenu robu, Nike patike od proslih sezona i sa greskama etc.

Od malopre. Sad samo docekati jutro da isprobam (1x15'' bas pojacalo nema 'tiho' podesavanje)

Stize sledece sedmice .... hvala Cortex :*
Ibanez JEM BSB .. Nije lakiran, paljen plinskom bakljom, samo vodeni bajc. Zanimljiva gitara po tome što ima specifičan ton zbog odsustva bilo kakvog finiša. Dosta glasna na suvo i na prvu se oseti taj neki drvenast ton i sustain. U Srbiji koliko znam ima je još i moj ortak Peca ...

Uzeo ovo cudo i starog znanca:

- mislim_stvarno
kako ovo dobro izgledaApplePie wrote:Ibanez JEM BSB .. Nije lakiran, paljen plinskom bakljom, samo vodeni bajc. Zanimljiva gitara po tome što ima specifičan ton zbog odsustva bilo kakvog finiša. Dosta glasna na suvo i na prvu se oseti taj neki drvenast ton i sustain. U Srbiji koliko znam ima je još i moj ortak Peca ...

Pa kad se u Ibanezu drogiraju
Neki se tripuju da to spaljivanje dodatno isusuje drvo, neki opet vele da je zbog toga svaka unikatna... Ja cu reci samo da je jedinstvena,ne nesto bolja ili losija od drugih nego razlicita i po zvuku i po izgledu. A naziv BSB (Burnt Stained Blue) asocira da je plava. U sustini bio je neki tirkiz bajc ...

Konačno nešto lepo od Ibaneza!ApplePie wrote:Ibanez JEM BSB .. Nije lakiran, paljen plinskom bakljom, samo vodeni bajc. Zanimljiva gitara po tome što ima specifičan ton zbog odsustva bilo kakvog finiša. Dosta glasna na suvo i na prvu se oseti taj neki drvenast ton i sustain. U Srbiji koliko znam ima je još i moj ortak Peca ...

Bolja je ovako sagorela nego samo zelena!
Imam problem, mom Ibanezu TS9 nedostaju vratanca za bateriju.
Gde mogu to naći, da li ima neko rashodovanu Ibanezovu pedali, da li mi može tako nešto ustupiti uz pravičnu nadoknadu?

Gde mogu to naći, da li ima neko rashodovanu Ibanezovu pedali, da li mi može tako nešto ustupiti uz pravičnu nadoknadu?

http://www.banzaimusic.com/Ibanez-Battery-Door.htmlmateuspoz wrote:Imam problem, mom Ibanezu TS9 nedostaju vratanca za bateriju.
meni je bash taj fazon cool izgleda djitrica kao neki meserscmitt or something, maskirno ...ApplePie wrote:Pa kad se u Ibanezu drogirajuNeki se tripuju da to spaljivanje dodatno isusuje drvo, neki opet vele da je zbog toga svaka unikatna... Ja cu reci samo da je jedinstvena,ne nesto bolja ili losija od drugih nego razlicita i po zvuku i po izgledu. A naziv BSB (Burnt Stained Blue) asocira da je plava. U sustini bio je neki tirkiz bajc ...

komil wrote:http://www.banzaimusic.com/Ibanez-Battery-Door.htmlmateuspoz wrote:Imam problem, mom Ibanezu TS9 nedostaju vratanca za bateriju.
Eto, problem rešen, još samo da nakupim druge sitnice, kada već plaćam poštarinu...
Hvala, Komil!

Nije lako sa dva borda. Uopshte. pogotovo kad je gomila stvari DIY. Kada sve radi i ne pravi probleme it's a bliss though. Ali je horror za nosanje tamo amo.
Matory treba ti mali pedalboard samo za wah, jesi razmisljao o tome?