@karton, čestitam za Eko bas, izgleda odlično.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Matori, to je ok, nisam setup ni dovodio u pitanje. Stil. Ili nedostatak istog. Nema stila.Cortex wrote:![]()
Deda, iznenadilo bi te kako se lepo shreduje na gitarici hehe, jumbo pragovi, i lep debeo vrat, a tenzija zhica je ko da si stavio osmice, pichi MAlmsteen ko nishta po ovome![]()
Hvala ostalima na chestitkama, detaljnije o gitrici sutra nakon vecherashnje probe
Meni isto strava izgledaju ti curly kablovi, ali su mi neprakticni jako....Imao je ortak s kojim sam svirao jedan i jednom sam ne znam zasto uzeo i imao sam nonstop osecaj da me neko vuce negde nazad kad krenem napred.komil wrote:@Cortex, čestitam za curly kabl!
Kako to mislis? Sta sam te...skinuo? A ja svo vreme kenjam sa nekim likom, mislim ti si, malo mi sumnjivo bilo sto si se raspricao.nebojsak wrote:Dersu, aj mi opet budi frend na fejsu.
'Lepo izgleda'.ssmc wrote:Dersu don't judge me![]()
Pa dobro majka mu stara, reci da je njesra i neupotrebljiva igračkaDersu Uzala wrote:
'Lepo izgleda'.
If, s' konja na magarca.
Cuti bar je dvokanalni.
I pikap, naravno.muki17 wrote:* maple telecaster - check ✓
*ts808 -check ✓
*snakeskin guitar -check ✓
*leather boots and hat - ??
opako izgleda
Nisu zmijska koza ali rade posao.majtimika wrote:kaubojke ima to znam sigurno, za sesir nisam siguran
I ja sam prezadovoljan kako izgledaju jedno pored drugog. Pomeranje granice kiča i kul.Kristijan wrote:Апсолутно феноменално, и сјајно иде уз гитару.
Funkomat wrote:
pimp stajl
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest