Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
U US of A su 52$ sa free shipping. Do ovde verovatno 10$ vise. Nisam vidjao za manje bilo koje kvalitetnije locking. Tu negde su planet waves
Im on a roll
Pre nedelju dana mi je stigao iz UK Gretsch Electromatic G5122 DC, Country Gentleman za publiku sa jeftinijom ulaznicom - MIC, besprekorna izrada i finish, dobar ton i legendarni look
Jedina zamerka je da nema 100% tradicionalni zvuk Gretscha koji svi znamo i volimo, neck je blizi PAF-u iz 70-tih, a bridge je vec veran spank & sparkle tonu za Setzericu
Druga novina je Boss FZ-2 Hyper Fuzz, analogna kopija Shin-Ei/Univox Superfuzza (plus bass/treble filter) koji sem standardnih scooped i middlastog moda ima i clean boost - pedalica radi odlicno, minimum shuma i sexy retro ton

Jedina zamerka je da nema 100% tradicionalni zvuk Gretscha koji svi znamo i volimo, neck je blizi PAF-u iz 70-tih, a bridge je vec veran spank & sparkle tonu za Setzericu

Druga novina je Boss FZ-2 Hyper Fuzz, analogna kopija Shin-Ei/Univox Superfuzza (plus bass/treble filter) koji sem standardnih scooped i middlastog moda ima i clean boost - pedalica radi odlicno, minimum shuma i sexy retro ton

Ijha kombinacija za fuzzirani feedback JAMCa! bravo i cestitam! 

Hvala druze, zar je toliko ocigledno...Milanares wrote:Ijha kombinacija za fuzzirani feedback JAMCa! bravo i cestitam!

Ja bih uzeo tu gitaru i razbio o to pojacalo.
Kako? Ne razumem shalu...Funkomat wrote:Ja bih uzeo tu gitaru i razbio o to pojacalo.
Jes' da nije gitarska, al je pedala

Ovako bi trebalo da radi, samo treba docekati probu za vikend da isprobam detaljnije

Ovako bi trebalo da radi, samo treba docekati probu za vikend da isprobam detaljnije
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Do jaja. To sam i ja planirao da pravim ili kupim.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ja sracunao...dok nadjem taj sundjer tojest taj racq na koji se naslanjaju djitre...pa dok uzmem cevi neke metalne, koje bi ko zna kad i gde nasao u svom malom selogradu, i jos se iscimao sa nekim da mi to zavari i sve ostalo....izaslo bi oko 2-3 hiljade sigurno. Ovo je 3900 gotovo, nije neki ultra kvalitet ono, ali sasvim sluzi svrsi i ima i za 3 i 5 djitri model, pa eto mogu da preporucim to u Artistu. U Noti model za 5 djitri je 6800din, Mitros nema ima sam za 3 onaj neki da vise u krug, a to mi se ne svidja.Funkomat wrote:Do jaja. To sam i ja planirao da pravim ili kupim.

Koje su dimenzije tog čiviluka?
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Nemam pojma, ali je vrlo kompaktan...ono tu gde sad stoji 5 djitri, stajale su dve na obicnim stalcima!fattwang wrote:Koje su dimenzije tog čiviluka?
ja pazarih pre par godina gotovo identican na limundu za 1000, neki tip pravio i vise mu nije trebao ali je za 4 gitare
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
ima tako tih radova ponekad se pojavi, ali jako retko da bih cekao, ipak nije neka vasionska kinta za ovaj novi.socio wrote:ja pazarih pre par godina gotovo identican na limundu za 1000, neki tip pravio i vise mu nije trebao ali je za 4 gitare