Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Oprema Koju Imate
Blagodarim. Znaci, generacija smo? '64.?
U, dok ja procitam prvo prvih 14-tak stranica. A da se preCtavljam sam, malo mi glupo.
Tipa, 'osoba C': "JA sam Aleksandar Zivojinovic, clan kanadske neo-romanticne postave Rasha-Goo-Goo"
.
U, dok ja procitam prvo prvih 14-tak stranica. A da se preCtavljam sam, malo mi glupo.
Tipa, 'osoba C': "JA sam Aleksandar Zivojinovic, clan kanadske neo-romanticne postave Rasha-Goo-Goo"

Last edited by Dersu Uzala on 28 May 2009, 11:37, edited 1 time in total.
- Nyarlathotep
- MF veteran
opet danas novina. nesto me hoce poslednjih meseci.
Highes&Kettner ats 120w za 300 evrona. spickao skoro pola plate, tako da do kraja meseca ostade samo za leba i racune.
odusevio sam se pojacalom. prelep klin, topao drajv na crunch i lead kanalu, fx loop, 120w sa 2x Celestion Vintage 30. staro je preko 20 godina.
pojacalo je odlicno. toplo, glasno, puno. a i sada sam definitivno resio problem nedovoljne snage na koncertima. ima odjednom da peglam i Orange Tiny Terror i ovog H&K.

Highes&Kettner ats 120w za 300 evrona. spickao skoro pola plate, tako da do kraja meseca ostade samo za leba i racune.
odusevio sam se pojacalom. prelep klin, topao drajv na crunch i lead kanalu, fx loop, 120w sa 2x Celestion Vintage 30. staro je preko 20 godina.
pojacalo je odlicno. toplo, glasno, puno. a i sada sam definitivno resio problem nedovoljne snage na koncertima. ima odjednom da peglam i Orange Tiny Terror i ovog H&K.

Kakav Tzar! 

- Nyarlathotep
- MF veteran

ali onaj mali Rus, Junost21, jos me i dalje uljuljkava u snove, bolje no rodjena devojka.
sint nije za vristece Minimoog lead zvukove ili bolesne modulacije, nije ni TB 303 bascina, ali je predivna pad/string masina, sa neverovatnim zvukom i prelepim filterom. taman sta mi je trebalo. topao analogni sint za moje Eno mastarije. uz Junost 21 i Nord Clavi Micro MOdular sada zaista plivam u morima elektronskih zvukova.
- Rocket Roll
Ha, znači nisam loše prošao kada sam mlađeg brata tog Hjuza prodao za 100 evraNyarlathotep wrote: Highes&Kettner ats 120w za 300 evrona.

- Nyarlathotep
- MF veteran
mene je zvuk zaista zadivio. pojacalo je toplo i prirodnog zvuka, ma sta to znacilo. hehe. zelim da Hjuza koristim kao prvo pojacalo i lampaski preamp (2x12ax7 lampe), pa onda da signal saljem u prociscenog Oranza TT sa kutijom 2x12. Hjuz ce da mu da dodatnih 120W na Oranzovih pravih medenih 15W lampe + 4x12 Celestion Vintage 30. Koristicu fx loop u H&K. Sve one pedale i Gibson Firebird V. Mislim da sam sada pronasao optimum zvuka za moje mogucnosti. NADAM SE da cu se malo zaustaviti sada. 

- Rocket Roll
Zašto bi sad stao kad ti tako dobro ide?Nyarlathotep wrote:NADAM SE da cu se malo zaustaviti sada.

Ne okreci se sine!Rocket Roll wrote:Zašto bi sad stao kad ti tako dobro ide?Nyarlathotep wrote:NADAM SE da cu se malo zaustaviti sada.

He, he, a imas li lampaski drajv?NADAM SE da cu se malo zaustaviti sada.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Rocket Roll wrote:Zašto bi sad stao kad ti tako dobro ide?Nyarlathotep wrote:NADAM SE da cu se malo zaustaviti sada.

- Nyarlathotep
- MF veteran
zato sto bih onda mogao u beskraj. verovatno i hocu, doduse, ali barem malo da se primirim, ne znam, ustedim za kola, putovanje...
a i treba svirati malo sva ta sranja, priovali ti ih i koristiti. uzivati u njima. ne samo gomilati. 

I know how it feels...Nyarlathotep wrote:zato sto bih onda mogao u beskraj. verovatno i hocu, doduse, ali barem malo da se primirim, ne znam, ustedim za kola, putovanje...a i treba svirati malo sva ta sranja, priovali ti ih i koristiti. uzivati u njima. ne samo gomilati.

- sirac-šunka
- vragolan
Ehh... Nyarlathotep-e (sad sam za tvoj username koristio copy/paste
) čestitam na prinovama!!!
Baš sam se nadao da ćeš nekada da mi prodaš Alesis midiverb, ali šta ću kada nisam imao ruski juno u pravom momentu
Aj pa lepo da nam sviraš na svemu tome.

Baš sam se nadao da ćeš nekada da mi prodaš Alesis midiverb, ali šta ću kada nisam imao ruski juno u pravom momentu

Aj pa lepo da nam sviraš na svemu tome.
mogao bi jednu Kakaljinku da nam odsvira!