Pomoc ^_^

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
sinisake
The original one

Re: Pomoc ^_^

Post by sinisake » 17 Jun 2010, 18:52

Tozla, tebra, tozla. :mrgreen:

Image

Kicerica, do bola. Ali sanjam sebe kako sviram ovo na ciganskoj svadbi, ahahahaha. :ziveli:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 17 Jun 2010, 18:57

A ni ova koNbinacija nije losa:
Image

cccira
MF veteran

Post by cccira » 17 Jun 2010, 18:58

dweezil wrote:a sta znam ja volim ako je rosewood fretboard da onda taj flame bude sto svetliji i drechaviji da ne bude mnogo mracna, to me nekako odbija, osim ako nije bash neki plavkast ili sivi, a one braon nijanse mi nekako ne idu uz rosewood vrat i josh je vrhunac ista takva boja na headu.
A ja bas volim tu mracnost :) Cakstavise ja bih isao na jos tamniju braon, ali to sam samo ja :mrgreen:

Jedan aspekt koji svima nama verovatno utice na rasudjivanje o tome koja je gitara lepa ili ruzna je muzika koju slusamo/muzicki ideal kome tezimo. Evo npr. ova Vlatkova gitara mi nesto ne ide uz njega, a pogotovo ne kad svira "bluz" na njoj. Gitarica mi deluje kao da je stvorena za neki kulturni (dare i say fusion?) dzezic i kao takva mi je lepa. Krajnje bi bilo smesno da neki baja krene da krlja neki r'n'r na njoj. Bas bi bila "van mesta".
A za ovakvu gitaru moras i da se obuces lepo... kao kad imas prelepu, presredjenu devojku pa ne mozes da ides obucen kao klosar (kao sto vecina nas obicno ide :mrgreen: ) :bambi:

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 17 Jun 2010, 19:01

sinisake wrote:Tozla, tebra, tozla. :mrgreen:

Kicerica, do bola. Ali sanjam sebe kako sviram ovo na ciganskoj svadbi, ahahahaha. :ziveli:
Uh, celog zivota sam sanjao da nabavim JEM-a 77WH, dakleM onog Vai-evog. I imao sam je kod sebe neko vreme, i to dobar komad iz '95. ili '93. ne znam tacno. Jeste svirala se lako, harmonici su sami izletali sa fretboard-a, ali brate, koliko je to cigaNJska gitara, pa to je strasno. U isto vreme sam je obozavao i smatrao je odvratnom... A onda sam batalio i kupio MM Petrucci-a :mrgreen:
Image

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 17 Jun 2010, 19:08

progg wrote: Pa i tebe niko nije zvao da se javljas na onoj temi o Nirvani. Jel ti se ne svidja Nirvana? Sta si onda trazio "tamo"?
Ista stvar, samo ovde je rec o gitari, a tamo je bilo reci o bendu. I sad ti drzis kao neko predavanje ljudima kojima je Vlatkova gitara ruzna i kako ne bi trebali to da (ovako javno na forumu) komentaricu. A to isto si radio i ti.
Jednom. I kako rekoh bio sam prozvan. I to je tema pod naslovom "Tajna Uspeha Nirvane?", znaci implicitno i explicitno je otvorena za debatu. Ovde je tema 'Pomoc', a jedino pitanje je bilo originalno 'Koja je ovo gitara', i osnivac tema uopste nije ostavio nikakvog mesta za debatu. Znaci, decko moj, ova tema je trebala da ima dva posta, prvi originalni i drugi gde neko odgovori koja je to gitara u pitanju koja zanima onog prvog i kraj price. Nikakve druge izjave nisu potrebne. Prema tome, tvoje teza je po obicaju potpuno promasena. Drugo, pametnije bi vam bilo da ne radite isto sto ja radim (meni se sve moze) nego da radite ono sto vam pricam (pojedincima). Pusti ti mene, ja sam u nekoj mnogo jacoj ligi, ne mozes ti niti bilo ko drugi da se poredis sa mnom. Najozbiljnije.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 17 Jun 2010, 19:14

DrGreenthumb wrote:

Uh, celog zivota sam sanjao da nabavim JEM-a 77WH, dakleM onog Vai-evog. I imao sam je kod sebe neko vreme, i to dobar komad iz '95. ili '93. ne znam tacno. Jeste svirala se lako, harmonici su sami izletali sa fretboard-a, ali brate, koliko je to cigaNJska gitara, pa to je strasno. U isto vreme sam je obozavao i smatrao je odvratnom... A onda sam batalio i kupio MM Petrucci-a :mrgreen:
Ha, ha, ha, na stranu i zlatni hardver i taj ogavni pickguard... ali meni je na svim Jemovima najodvratnija zapravo Stivijeva, po zlu, cuvena invencija - ona rupetina na telu, koja je trebalo da bude prakticna stvar (bar Stivi tako kaze), a zapravo je samo pokvarila dizajn. :ziveli:

Ajoj, Dersu, iskuliraj, bre. Kad ce klipovi neki, je l' se svira, il' se samo programira, ***** mu supu? :)

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 17 Jun 2010, 19:18

Ima tu jos postova na koje treba odgovoriti...kasnije. Mislim, ovo prevazilazi svaku meru. :kokice:

progg

Post by progg » 17 Jun 2010, 19:19

Dersu Uzala wrote:Jednom.
jednom????? :XD: :XD: :XD: :XD: :XD: :XD: :XD: :XD: :XD: :XD: :XD:

pun je forum tvojih dokazivanja, deko (ako sam ja u 30-oj decko, ti bi trebao da prihvatis da si deda, nemo se si na kraj k....)

guv'nor

Post by guv'nor » 17 Jun 2010, 19:32

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 17 Jun 2010, 19:44

sinisake wrote:
DrGreenthumb wrote:

Ha, ha, ha, na stranu i zlatni hardver i taj ogavni pickguard... ali meni je na svim Jemovima najodvratnija zapravo Stivijeva, po zlu, cuvena invencija - ona rupetina na telu, koja je trebalo da bude prakticna stvar (bar Stivi tako kaze), a zapravo je samo pokvarila dizajn. :ziveli:
ne zaboravi inlay-e :mrgreen:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 17 Jun 2010, 20:36

Image

Šnostra :) Gitara iz noćne more.

A zna se - hardver može da bude kakv god hoćeš, dokle god je hromirani :)

MUzzY

Post by MUzzY » 18 Jun 2010, 00:01

Ovom izjavom cu verovovatno izgubiti parvo na svaku buducu diskuiju ali ja bih ovog strata jako rado posedovao i svirao :D Jos da je reversed glava! uh :D

Inace mislio sam na ovog peavey-a :Image

sinisake
The original one

Post by sinisake » 18 Jun 2010, 00:04

Ovom izjavom cu verovovatno izgubiti parvo na svaku buducu diskuiju ali ja bih ovog strata jako rado posedovao i svirao :D
I ja. I Duane, ako se ne varam. Jbg, kad nemamo ukusa. :mrgreen: :lol:

MUzzY

Post by MUzzY » 18 Jun 2010, 00:08

A sto je najinteresantnije ja sam okoreli hejter strat-a :D Zaista ih ne podnosim! (inace mislim da su odlicni instrumenti ali jednostavno ih ne podnosim :D ... trip, sta ces...)

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 18 Jun 2010, 07:12

Predajem se, you win. All of you. :ziveli:

Post Reply