Kicerica, do bola. Ali sanjam sebe kako sviram ovo na ciganskoj svadbi, ahahahaha.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
A ja bas volim tu mracnostdweezil wrote:a sta znam ja volim ako je rosewood fretboard da onda taj flame bude sto svetliji i drechaviji da ne bude mnogo mracna, to me nekako odbija, osim ako nije bash neki plavkast ili sivi, a one braon nijanse mi nekako ne idu uz rosewood vrat i josh je vrhunac ista takva boja na headu.
Uh, celog zivota sam sanjao da nabavim JEM-a 77WH, dakleM onog Vai-evog. I imao sam je kod sebe neko vreme, i to dobar komad iz '95. ili '93. ne znam tacno. Jeste svirala se lako, harmonici su sami izletali sa fretboard-a, ali brate, koliko je to cigaNJska gitara, pa to je strasno. U isto vreme sam je obozavao i smatrao je odvratnom... A onda sam batalio i kupio MM Petrucci-asinisake wrote:Tozla, tebra, tozla.![]()
Kicerica, do bola. Ali sanjam sebe kako sviram ovo na ciganskoj svadbi, ahahahaha.
Jednom. I kako rekoh bio sam prozvan. I to je tema pod naslovom "Tajna Uspeha Nirvane?", znaci implicitno i explicitno je otvorena za debatu. Ovde je tema 'Pomoc', a jedino pitanje je bilo originalno 'Koja je ovo gitara', i osnivac tema uopste nije ostavio nikakvog mesta za debatu. Znaci, decko moj, ova tema je trebala da ima dva posta, prvi originalni i drugi gde neko odgovori koja je to gitara u pitanju koja zanima onog prvog i kraj price. Nikakve druge izjave nisu potrebne. Prema tome, tvoje teza je po obicaju potpuno promasena. Drugo, pametnije bi vam bilo da ne radite isto sto ja radim (meni se sve moze) nego da radite ono sto vam pricam (pojedincima). Pusti ti mene, ja sam u nekoj mnogo jacoj ligi, ne mozes ti niti bilo ko drugi da se poredis sa mnom. Najozbiljnije.progg wrote: Pa i tebe niko nije zvao da se javljas na onoj temi o Nirvani. Jel ti se ne svidja Nirvana? Sta si onda trazio "tamo"?
Ista stvar, samo ovde je rec o gitari, a tamo je bilo reci o bendu. I sad ti drzis kao neko predavanje ljudima kojima je Vlatkova gitara ruzna i kako ne bi trebali to da (ovako javno na forumu) komentaricu. A to isto si radio i ti.
Ha, ha, ha, na stranu i zlatni hardver i taj ogavni pickguard... ali meni je na svim Jemovima najodvratnija zapravo Stivijeva, po zlu, cuvena invencija - ona rupetina na telu, koja je trebalo da bude prakticna stvar (bar Stivi tako kaze), a zapravo je samo pokvarila dizajn.DrGreenthumb wrote:Uh, celog zivota sam sanjao da nabavim JEM-a 77WH, dakleM onog Vai-evog. I imao sam je kod sebe neko vreme, i to dobar komad iz '95. ili '93. ne znam tacno. Jeste svirala se lako, harmonici su sami izletali sa fretboard-a, ali brate, koliko je to cigaNJska gitara, pa to je strasno. U isto vreme sam je obozavao i smatrao je odvratnom... A onda sam batalio i kupio MM Petrucci-asinisake wrote:Tozla, tebra, tozla.![]()
Kicerica, do bola. Ali sanjam sebe kako sviram ovo na ciganskoj svadbi, ahahahaha.![]()
jednom?????Dersu Uzala wrote:Jednom.
ne zaboravi inlay-esinisake wrote:Ha, ha, ha, na stranu i zlatni hardver i taj ogavni pickguard... ali meni je na svim Jemovima najodvratnija zapravo Stivijeva, po zlu, cuvena invencija - ona rupetina na telu, koja je trebalo da bude prakticna stvar (bar Stivi tako kaze), a zapravo je samo pokvarila dizajn.DrGreenthumb wrote:Uh, celog zivota sam sanjao da nabavim JEM-a 77WH, dakleM onog Vai-evog. I imao sam je kod sebe neko vreme, i to dobar komad iz '95. ili '93. ne znam tacno. Jeste svirala se lako, harmonici su sami izletali sa fretboard-a, ali brate, koliko je to cigaNJska gitara, pa to je strasno. U isto vreme sam je obozavao i smatrao je odvratnom... A onda sam batalio i kupio MM Petrucci-asinisake wrote:Tozla, tebra, tozla.![]()
Kicerica, do bola. Ali sanjam sebe kako sviram ovo na ciganskoj svadbi, ahahahaha.![]()
![]()
Šnostrasinisake wrote:Tozla, tebra, tozla.![]()
I ja. I Duane, ako se ne varam. Jbg, kad nemamo ukusa.Ovom izjavom cu verovovatno izgubiti parvo na svaku buducu diskuiju ali ja bih ovog strata jako rado posedovao i svirao
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest