Fender Strat ?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Fender Strat ?
Aj ti, polako samo

@Trzalica
Fenseru!
Fenseru!
moj put do ove teme doista je zbunjujuć;
doveo me je link na temi "šta radite" koji je postavio kolega sl0e.
samo sam hteo da vam kažem da mi je sad ova tema među "pogledajte vaše postove", tako da ću da pratim šta pišete.
samo napred, veliki pozdrav!
doveo me je link na temi "šta radite" koji je postavio kolega sl0e.
samo sam hteo da vam kažem da mi je sad ova tema među "pogledajte vaše postove", tako da ću da pratim šta pišete.
samo napred, veliki pozdrav!
@Stalker's post
- LifelessDead
@ trzalica
Otkud znas da ovo nije neki kineski falsifikat
Tebi je jedini argument kod izbora gitare da li je original ili kopija, pa valjda kad nesto kupujes treba da gledas, kvalitet izrade, od kakvog je drveta izradjeno, iz koliko delova, kakav je hardver, finis i naravno kako zvuci i lezi ti u ruci.
Nego kad ce da se otkljuca ona tema o preprodavcima
Otkud znas da ovo nije neki kineski falsifikat
...and the hell will break loose!!!!
Huhhh veruj gledao sam. I kupio gitaru koja mi leži fenomenalno, zvuči bolje od strata, strasan model za nekih 750 maraka nekada davno .... i niko u oglasima DANAS neće da je kupi za 200 i par €. Toliko o originalima i kopijama. BTW. ovo nije kopija, već BREND koji spada u TOP 10 gitara u svetu. Neću namerno da reklamiran ono što sam ubacio u oglase.LifelessDead wrote:pa valjda kad nesto kupujes treba da gledas, kvalitet izrade, od kakvog je drveta izradjeno, iz koliko delova, kakav je hardver, finis i naravno kako zvuci i lezi ti u ruci.
Da sam tada kupio Fender-a mex za tih 750 maraka, danas bih ga prodao za 400€. Toliko o originalima!
Nemam pojma, pretpostavljam da je original. Bar se takav proizvod ne kupuje brzom poštom pobogu. I da, nemam veze sa tim oglasom, samo se čudim ceni. Ima još stratova meksiko do 400€ na istom tom KP sajtuLifelessDead wrote:@ trzalica
Otkud znas da ovo nije neki kineski falsifikat![]()
Ma dajte, ljudi, smirite strasti. Žao mi je što ne postoji neka zvaničnija statistika koliko je trenutno gitara u Srbiji (verovatno ove jače prodavnice mogu da kažu koliko su prodali u zadnjih 10 godina, recimo, na to dodajmo neki pretpostavljeni broj do tada postojećih tambura), kada bi se Sava i Dunav izlili u nekoj cunami kataklizmi, svi bi se 'vatali za Fendere, Epifone, Beringere da ne potonu, u toj tušti i tmi (R) nije ni čudo da postoje i CS, SegaMegaDeluxe, kao što i kada danas gledate parking ispred svoje zgrade ima od Yuga do Land Kruzera, ipak je prosek neka pristojna sarma/MeksikanacStrat, ne kažem, dosta nas je na kupusu/Skvajeru ali i meso/Audi se troši samo tako, ko i pita s kojim parama...
e eg, ovaj ti post potpuno lezi uz sliku/avatar, nadam se samo da nisi to ti
ako jesi, sorry
ako jesi, sorry
Misliš kupus/Skvajer da mi odgovara? Izbezobrazio sam se pa sam i ja počeo da mrsim, i kod mene bi poplava (nedajbože) isplivala nešto mahagonija na površinu... 
Htedoh, ustvari, da kažem, postali smo i mi potrošačko društvo, svaka roba od najjeftinije do najskuplje ima garantovanog kupca, ne čudite se vozaču Juga ali ni A8-ice...
A ovaj na slici, nisam stvarno ja, ovaj je bar dvaput mlađi, lepši, mirniji, pametniji i srećniji...
Htedoh, ustvari, da kažem, postali smo i mi potrošačko društvo, svaka roba od najjeftinije do najskuplje ima garantovanog kupca, ne čudite se vozaču Juga ali ni A8-ice...
A ovaj na slici, nisam stvarno ja, ovaj je bar dvaput mlađi, lepši, mirniji, pametniji i srećniji...
ne obraćajte pažnju na moj post, samo nastavite.

- DrGreenthumb
- MF veteran
Jbg momci, ali sve je to jedna siva zona, zato je moj Strat crven. Nekako mi je to najbitnije. Ah, da, i žena mi ga je kupila 
Iz ovoga zakljucujemo da je najbolji strat onaj sto ti zena kupi
Nije bitno dal je oridjinale ili je od "domaceg stolara" bitno je ovo prvo pomenuto 
- DrGreenthumb
- MF veteran
Ja b rekao da je takoistiqrac wrote:Iz ovoga zakljucujemo da je najbolji strat onaj sto ti zena kupiNije bitno dal je oridjinale ili je od "domaceg stolara" bitno je ovo prvo pomenuto
I protiv uroci...