Meni su i starije Randall trandže preskupovane, kakve li su tek nove?umart wrote:novije randall trandze su previse otisle u scoop ajm afrejd.starije,fala bogu,kultovi
Bugera ili blackstar
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Bugera ili blackstar
takve da ako je u prostoriji bilo koje drugo pojacalo bilo kako setovano,tebi ce se eventualno cuti basovi.
-
ja sam probao neki slabiji blackstar neki dan i sasvim lepo radi, prilicno masivan ton
kontam dušu dali za haj gejn metal ti blekstarovi.
- mislim_stvarno
ne mora haj gejn, ali za metal, meni mnogo dobro zvuci.
Sad, ako je situacija kao sto mrav i umart kazu, onda steta, ali na moju srecu ili zalost, jos duze vreme necu biti u mogucnosti da probam neki blackstar u bend okruzenju

pre 2-3 vikenda, svirali su Downstroy kod nas u Somboru i jedan od gitarista je "vozio" kroz blekstar glavu. Ono, drop H, brejkdaunovi ala Parkway Drive i taj neki Fear Factory modern groove, i za tu vrstu muzike bilo je i više nego dobro. Štaviše, ja ne pamtim da sam čuo tako dobar zvuk uživo u poslednje vreme.
naravno, tu je bio i drugi gitarista sa svojom Randall glavom, možda čak i brutalnijom od ove BlackStar-ovke, ali me je interesovala baš ona, pa sam obratio pažnju dosta nju i na zvuk koji izlazi, i kao što rekoh, bejah oduševljen.
naravno, nisam je PROBAO, pa ne mogu sa iznesem statističke činjenice, niti da je uporedim sa nekom drugom glavom, neke druge marke, ali koliko sam je ČUO, zaista sjajno za metalčugu.
e sad, koji je model bio, neam pojma....probaću da nađem na netu.
naravno, tu je bio i drugi gitarista sa svojom Randall glavom, možda čak i brutalnijom od ove BlackStar-ovke, ali me je interesovala baš ona, pa sam obratio pažnju dosta nju i na zvuk koji izlazi, i kao što rekoh, bejah oduševljen.
naravno, nisam je PROBAO, pa ne mogu sa iznesem statističke činjenice, niti da je uporedim sa nekom drugom glavom, neke druge marke, ali koliko sam je ČUO, zaista sjajno za metalčugu.
e sad, koji je model bio, neam pojma....probaću da nađem na netu.
Sva ta visa klasa Blackstar glava/pojacala je svestrana sto bi rekli tako da moze da se pegla svasta na njoj.Najbolja po tom pitanju je Artisan serija o kojoj sam pricao.