Andy Brauer iz El Eja. Jos se cima.ApplePie wrote:... E u tom broju je bio neki lik...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Andy Brauer iz El Eja. Jos se cima.ApplePie wrote:... E u tom broju je bio neki lik...
Original 1962. godište? Ko to u Srbiji ima original 62, nije mi poznato!?ApplePie wrote:Nego da se vratim ja na temu .. kad vec piskaram ... Pre nekog vremena sam probao strata '62.da je moj to bi verovatno bila jedina gitara u mom zivotu. Posto nije kanim ih nakupiti ne vise od 28 .. toliko prostora ima i toliko žena odobrava
![]()
Jel da kazem da sam ocekivao upravo ovakav odgovor od tebeDersu Uzala wrote:Andy Brauer iz El Eja. Jos se cima.ApplePie wrote:... E u tom broju je bio neki lik...
Ja sebe pored prosecnog gitariste smatram i malim kolekcionarom odredjenih modela tako da bas i nisam relevantan sa svojim mišljenjem. Nego.. isti vlasnik '62. je i vlasnik i 67. a i do skora je bio vlasnik Fendera Coronado II '66. .. Imam i slike svega toga ali ih objavljujem samo na FB profilu, ne i na FB strani (koju nekako drzim zapostavljenom). U Srbiji je do nedavno postojao i kolekcionar sa oko stotinak takvih primeraka, sve dovlacio iz inostranstva (trgovao sa njima) a sada ce se verovatno tamo i vratiti posto je njegova žena upoznata sa kontaktima i ostalim kolekcionarima ....Usred Zala wrote:28 za prosečnog, zato i jeste prosečan. Za ozbiljnije gitariste cifra se rapidno smanjuje. Poslednji put kada sam gledao Clapton je imao 12 gitara uključujući i Blackiea.
Spadam u veoma ozbiljne sa dve električne i jednom akustičnom gitarom. Doduše, planiram da smanjim ozbiljnost kupovinom još jedne električne!
Original 1962. godište? Ko to u Srbiji ima original 62, nije mi poznato!?ApplePie wrote:Nego da se vratim ja na temu .. kad vec piskaram ... Pre nekog vremena sam probao strata '62.da je moj to bi verovatno bila jedina gitara u mom zivotu. Posto nije kanim ih nakupiti ne vise od 28 .. toliko prostora ima i toliko žena odobrava
![]()
Ako je tako daj utiske. Najstariju koju sam imao u rukama, a da se sećam je 1963.g. i to kod jednog kolekcionara.
Ana Popović sada ima 1964.g. koji radi fantastično.
Nije u pitanju tradicionalni koncept, pedesetih je tek bio POČETAK razvoja el. gitare, već je u pitanju težnja bogatih i želja za izdvajanjem u odnosu na "obične" gradjane, čak i kroz taj fetišizam pod imenom "vintage".mateuspoz wrote:Vintage modeli imaju takav prefiks zbog jasne odrednice da se oslanjaju na tradicionalne modele i koncepte......
Znam tačno šta me čeka i na standard gitari, ili bilo kojoj drugoj koju želim da kupim. Čak šta više ČIVIJE na Fender gitarama iz praistorije nisu bile baš za primer. Ove sa std. USA modela su primer kvaliteta za one "vintage" da ne spominjem čivije sa deluxe modela ...mateuspoz wrote:...elem , tačno znaš šta te čeka na vintage gitari, radius, veličina pragova, output magneta, sistem kobilice i tremola...čivije...šta je tu loše...
Kao i mnogi bendovi kojima si se uvlačio na bini u tom tvom klubu ...mateuspoz wrote:Trzalice,
Kakav problem imaš?...
Ok, Trzalice, sad me jako zanima da čujem BILO KAKAV klip (audio, ne mora video) sa tvojom svirkom, i svirkom tvog benda. Put your money where your mouth is.Trzalica wrote:Kao i mnogi bendovi kojima si se uvlačio na bini u tom tvom klubu ...
Nemoj više da se "šlepuješ" na bini kada mi sviramo, nisi dovoljno dobar, samo KVARIŠ ATMOSFERU.
+1Trzalica wrote:Ove sa std. USA modela su primer kvaliteta za one "vintage" da ne spominjem čivije sa deluxe modela ...
Isti Q drugo pakovanje, bar kada je o modi reč ...luci wrote:Kejt Mos nije glumica...
Hehe, pa onda bi svaka dalja rasprava sa matom bluzerom izgubila svaku draž ... mada ... nije teško snaći se danas na ovom internetu ...Baba Slim wrote:Ok, Trzalice, sad me jako zanima da čujem BILO KAKAV klip (audio, ne mora video) sa tvojom svirkom, i svirkom tvog benda. Put your money where your mouth is.Trzalica wrote:Kao i mnogi bendovi kojima si se uvlačio na bini u tom tvom klubu ...
Nemoj više da se "šlepuješ" na bini kada mi sviramo, nisi dovoljno dobar, samo KVARIŠ ATMOSFERU.
Nećeš verovati, ali Swami Prabhupada mi je bio čist "vintage" u srednjoškolskim danima ...Dersu Uzala wrote:Prosecnom gitaristi treba instrumenata kao prosecnom ratniku oruzja u Bagvatgiti.
Hmm, daaa, nemam pametnija posla nego da kopam po netu ne bih li otkrio tvoj identitet i tvoje zaslepljujuće umeće muziciranja.Trzalica wrote:Hehe, pa onda bi svaka dalja rasprava sa matom bluzerom izgubila svaku draž ... mada ... nije teško snaći se danas na ovom internetu ...Baba Slim wrote:Ok, Trzalice, sad me jako zanima da čujem BILO KAKAV klip (audio, ne mora video) sa tvojom svirkom, i svirkom tvog benda. Put your money where your mouth is.Trzalica wrote:Kao i mnogi bendovi kojima si se uvlačio na bini u tom tvom klubu ...
Chivije su odlichne. Meni se josh nijednom nije rashtimovao, a drkam ovu ruchicu kao imbecil. Jbg. Carl Verheyen rules.nebojsak wrote:+1Trzalica wrote:Ove sa std. USA modela su primer kvaliteta za one "vintage" da ne spominjem čivije sa deluxe modela ...
Dobre su na tom tvom Skvajeru.
Kao i mnogi bendovi kojima si se uvlačio na bini u tom tvom klubu ...mateuspoz wrote:Trzalice,
Kakav problem imaš?...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest