+1Chord-Master wrote:Sta da ti kazem, otisao sam u ekstrem, iz jedne krajnosti u druguvbraca wrote:Dobro, ovo je vec preterivanje!
Da li je kasno?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Da li je kasno?
Da, da kapiram...Chord-Master wrote:Sta da ti kazem, otisao sam u ekstrem, iz jedne krajnosti u druguvbraca wrote:Dobro, ovo je vec preterivanje!

Kada nas vidi KOD bice veselo...

brate ovo je za mene vec visa matematika... sad jos kad krenete sa sistemima 

Ovo je brutala...treba zakljucat ovu temu....
Reko ja da ce nas pobiti KOD, nego sam malobrojan, i opkoljen sa svih stranaFanatik wrote:Ovo je brutala...treba zakljucat ovu temu....

Sveze prekopirano sa druge stranice ove teme:
+1Z*Z*Z wrote:Pod hitno zakljucati ovu temu i preseliti je u "sve i svasta" da je ljudski demoliramoHighway One wrote:A da li na sposobnost sviranja mnogo utice i velicina prstiju , posto moj i nisu neshto , nisu mali , ali nisu nishta posebno![]()
![]()
![]()
ma opusteno... svalicemo svu krivicu na chord mastera i gotova stvar 
+1??? anyone?

+1??? anyone?
- Chord-Master
- MF veteran
@cccira
O definitivno +1
@Duane
Ja glasam protiv
O definitivno +1
@Duane
Ja glasam protiv
Last edited by Chord-Master on 17 Dec 2008, 23:28, edited 2 times in total.
sqrt 2
Chord-master je kriv +1
Sala naravno...

Sala naravno...

- Chord-Master
- MF veteran
Toliko o kolegijalnosti na forumu, je li?vbraca wrote:Chord-master je kriv +1![]()
Sala naravno...

E za to dobijas -1

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassmc wrote:sqrt 2
it hurts me brain... me eyes wanna pop out... argh... me eyes.. me terrible pain suffering... me hurt...
+1 bez motikevbraca wrote:Chord-master je kriv +1![]()
Sala naravno...

cccira wrote:Ljudi koji su antigitarproisticki nastrojeni obicno imaju neki kompleks vise vrednosti. Lepo je vezbati sluh i skidati pesme istim, ali cesto to preraste u pricu "Ja bolji & pametniji od svih ostalih, bow down to me"
Guitar pro je ekstremno koristan program koji mnogo olaksava posao jednom gitaristi (bogami i drugim muzicarima) u svakom mogucem pogledu. Za neke potrebe je krajnje mongoloidno raditi bez njega - nesto poput osobe koja odbija da koristi digitron da pomnozi dva desetocifrena broja zato sto zeli da vezba mnozenje?
ciro iz ovog posta se vidi da si prilicno inteligentan
ja bi reko da imas vise od 130 IQ,ovako odokativno
bez ironije
vasko wrote:cccira wrote:Ljudi koji su antigitarproisticki nastrojeni obicno imaju neki kompleks vise vrednosti. Lepo je vezbati sluh i skidati pesme istim, ali cesto to preraste u pricu "Ja bolji & pametniji od svih ostalih, bow down to me"
Guitar pro je ekstremno koristan program koji mnogo olaksava posao jednom gitaristi (bogami i drugim muzicarima) u svakom mogucem pogledu. Za neke potrebe je krajnje mongoloidno raditi bez njega - nesto poput osobe koja odbija da koristi digitron da pomnozi dva desetocifrena broja zato sto zeli da vezba mnozenje?
ciro iz ovog posta se vidi da si prilicno inteligentan
ja bi reko da imas vise od 130 IQ,ovako odokativno
bez ironije

Pa jesam li elektrotehnicar ili nisam?

ti i ovaj tvoj engleski ...Duane wrote:SMRT GUITAR PROU! TO JE DJAVOLJA STVAR!
dajte ljudi molim vas... GUITAR PRO je najbolji guitaroski program by far... ima sve sto program takve vrste treba da i
btw you cant sayz by far .. you have to sayz :GUITAR PRO je najbolji guitaroski program so far ...
just mention it .. keep on