Pogledaj moj prethodni post u ovoj temi, u kom sam (valjda) razjasnio sta sam mislioSolomon wrote:pa nije rekao, ali je cccira valjda mislio da je to on na videosu
HSS gitara za oko 500 evra?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: HSS gitara za oko 500 evra?
sl0e wrote:Sarke, jes' to ti?
sl0e wrote:Sarke, jes' to ti?
@ cccira
Last edited by Solomon on 03 May 2009, 17:42, edited 1 time in total.
Al je dobro kad se s vremena na vreme pojavi neko glupav... i jos laze!
Sreci nikad kraja!
Sreci nikad kraja!
I jos doobrano nepismen 
E da i to!cccira wrote:I jos doobrano nepismen
al o5... treba biti dovoljno mudar pa staviti link do klip na kom se vidi link do vaseg akaunta(ODMA PRVI KOMENTAR) na kom kaze da imate 13 godina...
a treba onda jos biti mudriji pa uopste napraviti akaunt, na kom kaze da imate 13 godina, na jutubu...
kako kaze funkomat... sreci nikad kraja...
a treba onda jos biti mudriji pa uopste napraviti akaunt, na kom kaze da imate 13 godina, na jutubu...
kako kaze funkomat... sreci nikad kraja...
Trenutno Genus ... nekeFunkomat wrote:Ma nije to to, jednostavno.
Ne znam kakve ti pc zvucnike imas ali na ovim mojim... kazem, pre bih svirao neko sranje pojacalo.![]()
Razumem ja tebe ali pojacalo je pojacalo.
Jos uvek nemam para za dobre monitorce jbg, vecinu zvukova namestim prvo na akg 141 studiskim sluskama.
"pojacalo je pojacalo" ... ako je pravo pojacalo
za onog novog satrianija-decko NE PALI SE!!
ps:nemoj da ides sa foruma,mi mlogo volimo tupsone ko ti.
ps:nemoj da ides sa foruma,mi mlogo volimo tupsone ko ti.
HAHAHHAHAHAHAAHAHHAbokicasa wrote: ps:nemoj da ides sa foruma,mi mlogo volimo tupsone ko ti.
Bravo Boki majstore !!!
- johnny_b_good
Au sta ovo ispade kad me nema
!!!Kakav crni procesor,nista bez pojacala i dobre pedale...A za Ibanez vs Fender no comment
Ljudi, sledeci put moramo malo manje, postepenije da za*ebavamo ovakve... slucajeve kako bi duze trajalo.
heheheh...covek dosao na forum...i odma pa prvi post i udri po fenđerima!Funkomat wrote:Ljudi, sledeci put moramo malo manje, postepenije da za*ebavamo ovakve... slucajeve kako bi duze trajalo.
pa nije on Dvejn da moze tako o fenderima ... 
Meni je ipak najzabavnije što je kao primer gitare koja ima univerzalan ton naveo Ibanez iz RG serije, što je meni beskonačno daleko od realnog stanja stvari. U suštini, kad priča krene u smeru "Ova Firma Vs. Ona Firma" najbolje je isključiti se iz razgovora.xspaceman wrote: heheheh...covek dosao na forum...i odma pa prvi post i udri po fenđerima!![]()
A glede čudaka... pa ljudi, imamo mi ovde infiltrirane fanatike, samo ne viču "Ibanez ili smrt!" nego neke druge firme pominju, i svoje čudne navike nude na kašičicu, pa se lakše vari i teže uoči, a suštinski se ne razlikuju od ovog lika. Mislim, čovek je dilajla, tu nema diskusije, samo nije usamljen.