Zdravo,
Ja se zovem Aldin Dubo i zivim u Holandiji. Inace sam iz Bosanske Gradiske, BIH. Vec sviram nekoliko godina na elektricnoj gitari, ali moram reci da je bilo neko vrijeme u otim godinana da nisam ni pogledao u svoju gitaru. Imao sam neke probleme sa sviranjem, pa sam napustio gitaru za neko vrijeme. Ali prije dvije sedmice sam kupio novoga Gibsona i moram priznati da ga ne mogu ostaviti na miru.
Moram reci da vrlo slabo pricam i pisem nas jezik, so be gentle on me.
Ja sam uvijek bio ljubitelj Gibsona. Prije ovoga Custom sto sad imam, imao sam Gibson Les Paul Standard iz 1991. godine. I prije njega sam imao jednog Gibson LP Studio. Onaj Studio je bio pravo sranje, onaj 1991 Standard je bio puno bolji i svirao je kao san. Ovaj Custom je jos bolji i mislim da ga nikad necu prodati.
Moj pojacalo je jedan Marshall JCM800 combo, model 4010 - zvucnik je Celestion G12-65. Mnogo ljudi mi kazu da je taj pojacalo the Holy Grail of Marshalls.
Dalje koristim ove efekte: BOSS TU-3 tuner, Keeley modded BOSS SD-1 - SuperDistortion, Keeley modded BOSS DD-3 - DigitalDelay i jedan BOSS RC-3 - LoopStation.
Ovo je moj 1990 Gibson Les Paul Custom - honey burst. Napravljen je na 29-10-1990. Na 19-11-1990 sam ja roden. Gitara je tacno tri sedmice starija od mene. Marshall je iz 1982. godine.
Drago mi je vas upoznati.