Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Oprema Koju Imate
Lepsa je sa maskom.
I meni je lijepsi sa maskom, zato sam ga ostavio na gitari. :paldindubo wrote:Haha..
Mozda je vise oprema za reprodukovanje buke nego proizvodnju iste, ali da se po'falim. Uzo Monitor Audio BX5 i Yamaha V375 receiver. Stiglo malopre iz Bg, jedva cekam da povezem

heh sta su ti ukusi. meni je recimo neodoljiva bez maskice. U svakom slucaju da je przis dok ti ne dosadialdindubo wrote:

ooooooooo neka je sa srecombancika wrote:Mozda je vise oprema za reprodukovanje buke nego proizvodnju iste, ali da se po'falim. Uzo Monitor Audio BX5 i Yamaha V375 receiver. Stiglo malopre iz Bg, jedva cekam da povezem![]()

Kako je sladak osecaj dok povezujes novu opremu i pocnes da juris na poznatim temama dali je to to sto si ocekivao. slatko slatko
- Guitar_thrill
- MF veteran
oboss wrote:
heh sta su ti ukusi. meni je recimo neodoljiva bez maskice.

eto, ja kad budem imao svog Les Paula, skinuću masku

Tnx! Jeste, bas spremio muziku koju hocu da bacim na njega cim povezem vecerasoboss wrote:ooooooooo neka je sa srecom. Ja vec godinama koristim razne modele monitorovih zvucnika i prezadovoljan sam . Ovaj tvoj model je super komad.
Kako je sladak osecaj dok povezujes novu opremu i pocnes da juris na poznatim temama dali je to to sto si ocekivao. slatko slatko

Kod mene Gibson LesPaul Custom uvijek mora imati crnu masku. Flametop i plaintop Gibsone isto moraju imati masku, samo mora biti krem boja. Solidne boje kod mene ne smiju imati ni crne ni krem boje.oboss wrote:heh sta su ti ukusi. meni je recimo neodoljiva bez maskice. U svakom slucaju da je przis dok ti ne dosadialdindubo wrote:![]()
Vidi ovaj moj stari Gibson, 1991 Standard. Njemga prodao i jos doplatio puno para da kupim Customa:

Jos malo pa cu staviti dva 1980 Tim Shaw pickups u mojim Customu:

Uzeo novu igracku

Prva kupovina sa KP.
Vintage v99 p90

Kad legnu Bare Knuckles magneti bicu jos srecniji

Matori, mislim da si kupio EXTRA gitaru!!!,ako je to ona sto se vrtila na kp?,imao sam priliku istu taku da sviram i i bio sam odusevljen sa tim P90 magnetima!!!bravo!!!,
da te lepo sluzi!!!
pozz.!!!Coca!!!
da te lepo sluzi!!!
pozz.!!!Coca!!!
brao!
isti taki tepih iam na poslu
isti taki tepih iam na poslu

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Cestitke!! 

Odlicna je! Pogotovo za te pare. Nisam smeo da je propustim jer sam ovaj model daaavno davno probao u Mitorsu i odusevio se kako "radi". najdraze od svega mi je sto je stvarno karakteran instrument i totalno je dugacija od one koju vec imam tako da sam za male pare prosirio zvucnu paletu (pototovo za par projekata koji ce se uskoro realizovati). E sad, nije sve bas u pozitivni utiscima - civije su dno dna, potovi su krsh i potreban je ozbiljan setup. Ima tu jos par stoja investicije da bude sjajan workhorse. Magneti su iznenadjujuce dobri ali cu ipak da porucim Bernkelscoca wrote:Matori, mislim da si kupio EXTRA gitaru!!!,ako je to ona sto se vrtila na kp?,imao sam priliku istu taku da sviram i i bio sam odusevljen sa tim P90 magnetima!!!bravo!!!,
da te lepo sluzi!!!
pozz.!!!Coca!!!

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ja ne bi menjao magnete da sam na tvom mestu, probao sam tu gitaru i to je to, ne verujem da ces mnogo dobiti zamenom magneta. Bice drugacije, a da li ce biti bolje? 
Civije i potove menjaj naravno, kao i ko d skoro svake jeftinije gitare.

Civije i potove menjaj naravno, kao i ko d skoro svake jeftinije gitare.

Sta sam ti juce rekao da kupis? 
Ajd je sad doneses da se jedno dve nedelje igram sa njom

Ajd je sad doneses da se jedno dve nedelje igram sa njom

- DrGreenthumb
- MF veteran
Ja sam prvi zapljunuo
Congrats @Muzzy

Congrats @Muzzy