Kristijan wrote:Ау, ђеде, који си The Dude

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Kristijan wrote:Ау, ђеде, који си The Dude
A vidimiglavu, vidimiglavu. Ispade veca od lespola.Kristijan wrote:Ау, ђеде...
"zumiraj mi ovog cvikeraša"Dersu Uzala wrote:A vidimiglavu, vidimiglavu. Ispade veca od lespola.Kristijan wrote:Ау, ђеде...
nemanjavelimirovic wrote: ne znam dal tripujem
Da, tako je smisljeno, i radi fino to shto treba da radi...ne rastimava se gitara...cak mi se cini da je ovaj sistem bolji od stratovog...ili ja nisam imao jos ni jedan dobar strat tremolo... probao sam doduse na nekom pre CBS stratu tu je fino radilo i na onom novom deluxe-u isto radi okej, ali ovo mi je nekako lepse za ruku jbmliga...Funkomat wrote:Jel ova gore kobilica koju si vratio na gitaru dizajnirana da se klati napred nazad?
Ima li to ikakvog smisla? Deluje mi kao glupa ideja ali nisam nikad probao..
Pa lik od koga sam kupio je drzao mustang bridz... Ja sam prvo stavio 11ke i tu mi je na E A i D zazvucalo previse debelo na neck magnetu, da ne pricam na gornjim kontrolama...Kill surf city wrote:Spoiler:
zanimljivo, skoro cele prošle godine sam ga svirao na probama i isključivo sam koristio Drive 1Kristijan wrote:Пре свега ми се допада шта свираш. Онда ми се веома допада клин канал. Драјв 2 је употребљив, али не баца у несвест. Драјв 1 ми се не допада.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest