Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Cortex
The Necromancer

Re: Oprema Koju Imate

Post by Cortex » 09 Aug 2013, 10:22

hahahah fenomenalno xD

Kill surf city

Post by Kill surf city » 09 Aug 2013, 11:03

also,

owner & picture made by : Aldin Dubo

sinisake
The original one

Post by sinisake » 09 Aug 2013, 12:16

@Kris, tvoj post je prijavljen visoj instanci.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 09 Aug 2013, 13:31

Kill surf city wrote:also,

owner & picture made by : Aldin Dubo
to jeste bilo najjace...
ali opet, ti si samo ljubomoran, da nisi, stavio bi sliku njegovog Custom-a kao wallpaper na svom iPad-u. ja sam stavio na svom, samo sam napisao owner and picture made Comic Sans fontom, srpskije je

guv'nor

Post by guv'nor » 09 Aug 2013, 14:58

Aj' dajte neke smernice čoveku, cvako je imao svoje ispade pri pristupanju forumu.
Ne moramo baš uvek da budemo ljaljani... :bambi:
Spoiler:
Lep pozdrav! :mrgreen:

aldindubo

Post by aldindubo » 09 Aug 2013, 15:36

Ma sta cu ja, kod mi ovi tri seljaci zavide.. :') Ali nema veze, ipak se osjecam mnogo bolje, jer na kraju cu se ja vratiti na mojim Customu a oni na njihov.. Epiphone. :cao: :kokice: No offence. :cao:

nodi

Post by nodi » 09 Aug 2013, 15:54

A za sta tebi sluzi ta gitara?
Moj Skvajer se meni svidja i sasvim lepo na njemu prasim one koji misle da je sve u parcetu drveta. :-)
Uzivaj malo u samom instrumentu, batali hvalisanje :-)

guv'nor

Post by guv'nor » 09 Aug 2013, 15:57

I ja kreten, kao peglam nešto... Carry on! :ziveli:

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 09 Aug 2013, 15:58

@aldin:

Taman sam mislio da ti lepo, uljudno napisem, ako nisi i sam shvatio sta-kako-zasto jer si nov na forumu i to je sve ok, DA GNJAVIS, aman covece. :facepalm:

Shvatili smo, super ti je gitara, lepo je to, u zdravlju je svirao, slikao, lizao, sta god... Poenta je da mnogi ovde imaju DALEKO zajebanije instrumente od tvog Customa, pa nisu toliko smarali ljude, kapiras? I jos si nadrkan i pocnes da vredjas ljude da su zavidni seljaci kad ljudi krenu da se sprdaju sa takvim tvojim nastupom i stavom. Carski, nema sta. :D

Kako bi ti rekao - no offence. :cao:

EDIT> Pretece me Guv'nor. :ziveli:

aldindubo

Post by aldindubo » 09 Aug 2013, 16:06

nodi wrote:A za sta tebi sluzi ta gitara?
Moj Skvajer se meni svidja i sasvim lepo na njemu prasim one koji misle da je sve u parcetu drveta. :-)
A jeli? Dali ti to zivis samnom u kuci? Da zna koliko dugo ili koliko kratko sviram po danu? Da znas dali uzivam u samom instrumentu ili ne? Najgore je kad neki idiot prica gluposti ali uopste ne zna sta je prava istina.

Ako si ti sretan sa tvojim Skvajerom, svaka ti cast onda. Ja nebi bio zadovoljan sa Skvajerom. I kao sto sam prije rekao: no offence. Ako si ti sretan sa Skvajerom, onda je to super za tebe. I ja cu biti sretan za tebe.
Baba Slim wrote:@aldin:

Taman sam mislio da ti lepo, uljudno napisem, ako nisi i sam shvatio sta-kako-zasto jer si nov na forumu i to je sve ok, DA GNJAVIS, aman covece. :facepalm:

Shvatili smo, super ti je gitara, lepo je to, u zdravlju je svirao, slikao, lizao, sta god... Poenta je da mnogi ovde imaju DALEKO zajebanije instrumente od tvog Customa, pa nisu toliko smarali ljude, kapiras? I jos si nadrkan i pocnes da vredjas ljude da su zavidni seljaci kad ljudi krenu da se sprdaju sa takvim tvojim nastupom i stavom. Carski, nema sta. :D

No offence taken. :) Znam da imaju! Pregledao sam sve stranice o ovoj temi. Samo moras sam sebe pitati: zasto vrijedam?

nesharm

Post by nesharm » 09 Aug 2013, 16:13

Kakvo besmisleno ponasanje, ovde ima gomila ljudi sa opremom koja nije mnogo losija od tvoje, neki komadi su cak i bolji. Ne vidim da neko ima potrebu da se kurci sa necim sto kosta ko prosecan polovan auto.

Uncle Moe

Post by Uncle Moe » 09 Aug 2013, 16:47

Aldin, aj smir malo. Nemoj da ti ja sad zakacim slike svog Sektera. Tom tvom Customu ce odmah da se zatresu gace. Ima cak i zicu vise. Mhm.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 09 Aug 2013, 16:49

:D Tako je!!

nodi

Post by nodi » 09 Aug 2013, 17:06

aldindubo wrote:
nodi wrote:A za sta tebi sluzi ta gitara?
A jeli? Dali ti to zivis samnom u kuci? Da zna koliko dugo ili koliko kratko sviram po danu? Da znas dali uzivam u samom instrumentu ili ne? Najgore je kad neki idiot prica gluposti ali uopste ne zna sta je prava istina.

Ako si ti sretan sa tvojim Skvajerom, svaka ti cast onda. Ja nebi bio zadovoljan sa Skvajerom. I kao sto sam prije rekao: no offence. Ako si ti sretan sa Skvajerom, onda je to super za tebe. I ja cu biti sretan za tebe.
Baba Slim wrote:@aldin:

No offence taken. :) Znam da imaju! Pregledao sam sve stranice o ovoj temi. Samo moras sam sebe pitati: zasto vrijedam?
Nema potrebe da nazivaš bilo koga idiotom. :)
Očigledno imamo drugačiji pogled na muziku i instrumente. Uživaj u slikanju, meni je ionako zadovoljstvo da vidim lepu gitaru!

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 09 Aug 2013, 17:14

Алдине, докторе, стани мало. Нико није био злонамеран, нити завидљив. Само је мало смешно људима што си окачио 20 фотографија исте гитаре. Просто је пракса да људи у овој теми једном представе своју опрему, и поново се појаве кад набаве нешто ново. Ово како си ти кренуо би се завршило са "Моја гитара и ја на крстарењу", "Моја гитара и ја у куповини", "Моја гитара и ја одмарамо поред језера", "Моја гитара и ја у посети код мојих родитеља"... Није фрка, волиш свој инструмент, то је сасвим оправдано, сви ми волимо своје тамбуре. Само је мало... хм... онако, мало је претерано. Надам се да смо се разумели. Немој да се љутиш, ово је онако добронамерна зафрканција. Жив био, у радости и весељу свирао, и тако то...

Post Reply