Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Hillybilly
Re: Oprema Koju Imate
Imam i ja Mic 100, sjajna naprava za te novce! Sve preporuke...
Usplahireno cekamo nove slike!
Ajde ljudi iskulirajte dečka. Možeš misliti, slao slike svoje gitare u nekoliko tema.. al je problem.. U početku je bilo zezanje, sad je već preraslo u linč.
Mir mir niko nije kriv

Mir mir niko nije kriv

Дајте људи, прве реакције су биле зафркантске, као када ти неко данас прича исти виц који ти је причао и јуче, па га мало прозиваш због тога, није било ништа страшно. Ко на такве коментаре моментално улети у паткометријски трип једноставно не може да се нада другачијим реакцијама од оних које су уследиле. Свакако треба да се стави тачка на цео случај, јер је постало досадно, али нема потребе да се позива омбудсман у помоћ, нису страдала ничија грађанска права.
Ne važi se, mora "Politika". 

predivan mu je ovaj top.
aldine sada ti verujem. bilo mi je jako bitno da se uverim u to da zaista imas customa, ne znam zasto, osecao sam se pomalo neispunjeno uz nosenje sumnje u sebi, sada si mi drasticno ulepsao ovaj kisni i odvratni dan. strava!
aldine sada ti verujem. bilo mi je jako bitno da se uverim u to da zaista imas customa, ne znam zasto, osecao sam se pomalo neispunjeno uz nosenje sumnje u sebi, sada si mi drasticno ulepsao ovaj kisni i odvratni dan. strava!

E, ajd ovako
Obrisao sam sav oftopik (sve sto sam nasao, ako sam nesto propustio prijavite post)
Sve u svemu, ok, ima Aldin tog lespola, bilo je zajebancije, ali necemo da to preraste u vredjanje. Aldine, ti batali taj ja-imam-customa-a-vi-nemate-paori stav, i slobodno nastavi dalje ucesce u forumu
Kao sto je Kristijan rekao
Obrisao sam sav oftopik (sve sto sam nasao, ako sam nesto propustio prijavite post)
Sve u svemu, ok, ima Aldin tog lespola, bilo je zajebancije, ali necemo da to preraste u vredjanje. Aldine, ti batali taj ja-imam-customa-a-vi-nemate-paori stav, i slobodno nastavi dalje ucesce u forumu
Kao sto je Kristijan rekao
Kristijan wrote:Дајте људи, прве реакције су биле зафркантске, као када ти неко данас прича исти виц који ти је причао и јуче, па га мало прозиваш због тога, није било ништа страшно. Ко на такве коментаре моментално улети у паткометријски трип једноставно не може да се нада другачијим реакцијама од оних које су уследиле. Свакако треба да се стави тачка на цео случај, јер је постало досадно, али нема потребе да се позива омбудсман у помоћ, нису страдала ничија грађанска права.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera

Mada nojz redukciju cu veroJatno prodavati dobio sam ove dve pedale i 150jura u zamenu za Fender Mustang 3 pojku koja mi vise nije trebala.
Evo i drugi test P&K Jive Kinga, sa pedalama, samo jos je uploaduje, tako da ce biti tipa za 20ak minuta mozda malko jache.

Zvuk je tu i tamo zbog snimka (jedan kondish i jedan dinamicki na pojacalu i pustio sam malko IT tona), definitivno mislim da je problem kod snimanja pojacala upravo ta moja mala soba, posto mora da se otpanji da bi se snimilo koliko toliko dobro, mislim "otpanji" ono na 15w na 3jku

Nemanja, aj javi kako radi 6-band eq na bas gitari, ja se vec duze vreme lozim na onaj 10-band, ali njih nema po oglasima. Pa sad ne znam koliko se oseti u svirci nedostatak slajdera ispod 100Hz, ako radi ok, ti MXRovi naidju za 50ak evra nekad
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Radi sigurno fino, snimicu ti test sa tanderbrdom. AKo meni ipak bude visak eto ti ga za razumne novce.Trooper wrote:Nemanja, aj javi kako radi 6-band eq na bas gitari, ja se vec duze vreme lozim na onaj 10-band, ali njih nema po oglasima. Pa sad ne znam koliko se oseti u svirci nedostatak slajdera ispod 100Hz, ako radi ok, ti MXRovi naidju za 50ak evra nekad

-
Koji ce ti nojz gejt? :procito:
Jel eq iz zr?
Jel eq iz zr?

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
hej nije iz Begea je. TraNpa neka.Kill surf city wrote:Koji ce ti nojz gejt? :procito:
Jel eq iz zr?