Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Nemanja daj kupi od mene onog Jet Kinga, da imam i ja neku korist od tvog GASovanja

Много ти је готивна та гитара. Мени стварно не треба таква гитара, али ми је толико готивна на око, а лепо лежи и у руци, да сам јуче сам себи детаљно образлагао зашто треба да се уздржим и да не изводим керефеке 
Hahaha kapiram skroz. 
Jbg, pored dve gitare koje ne mogu da prodam iz sentimentalnih razloga i onog strata koga najviše sviram i najbolji mi je, ovu gitaru stvarno slabo uzimam u ruke. Ne sviram više sa bendom u kome sam je cepao tako da ona stoji.. greota jer je super urađena a kada bi se stavio još neki, recimo seymour duncan phat cat u bridge, ono p90 u hum pakovanju, to bi bila stvarno ozbiljna gitara.
Jbg, pored dve gitare koje ne mogu da prodam iz sentimentalnih razloga i onog strata koga najviše sviram i najbolji mi je, ovu gitaru stvarno slabo uzimam u ruke. Ne sviram više sa bendom u kome sam je cepao tako da ona stoji.. greota jer je super urađena a kada bi se stavio još neki, recimo seymour duncan phat cat u bridge, ono p90 u hum pakovanju, to bi bila stvarno ozbiljna gitara.
- Hillybilly
Mene zanima taj Jet King, bas bih voleo da ga probam... Mada trenutno sam u procesu akvizicije jos jednog Gretscha
a i bacio sam oko na nekog telca u mitrosu...

Супер је та гитарица. Свирао сам је пар пута у продавници, много је то све симпатично. Једино је код мене проблем што мени ипак на крају пасују хамбакери само на потпуно шупљим гитарама, па стварно не знам шта бих радио с овом гитаром, али тај блесави дизајн с краја педесетих и почетка шездесетих... просто неодољиво!
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Hillybilly wrote:Mene zanima taj Jet King, bas bih voleo da ga probam... Mada trenutno sam u procesu akvizicije jos jednog Gretschaa i bacio sam oko na nekog telca u mitrosu...
![]()
![]()
- Hillybilly
Ma ja sam se primirio sto se GASa tice dok nisam natrcao na ovog Gretscha, napravljen bas januara '75 kad sam se ja rodio, a takva se prilika ne propusta!!!
Hillybilly wrote:Ma ja sam se primirio sto se GASa tice dok nisam natrcao na ovog Gretscha, napravljen bas januara '75 kad sam se ja rodio, a takva se prilika ne propusta!!!
- sirac-šunka
- vragolan
Pa da, jurnjava za gitarom koja je proizvedena iste godine i meseca kad i vi se oprašta i definitivno ne spada u GAS... 
haha pazi ovog shto raspiruje vatru 
da, prvo to, pa onda gitaru koja je godishta kao vashe dete, pa onu koja je godishta i meseca kada ste prvi put poljubili ljubav vasheg zhivota, i tako dalje i tako dalje, sve su to sasvim legitimni razlozi za kupovinu novih i novih instrumenata.
ja bih npr voleo da imam rhodes iz godine kada je moj deda izgubio nevinost.
da, prvo to, pa onda gitaru koja je godishta kao vashe dete, pa onu koja je godishta i meseca kada ste prvi put poljubili ljubav vasheg zhivota, i tako dalje i tako dalje, sve su to sasvim legitimni razlozi za kupovinu novih i novih instrumenata.
ja bih npr voleo da imam rhodes iz godine kada je moj deda izgubio nevinost.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Cortex wrote: ja bih npr voleo da imam rhodes iz godine kada je moj deda izgubio nevinost.
Сто му громова, па ја сам онда пропаоCortex wrote:pa onda gitaru koja je godishta kao vashe dete
- Hillybilly
I jedan rhodes se pominjao nedavno, ako budem dovoljno vest na recima mozda i njega priedem k' nameni!
Ali ovo def. nije GAS jer sam odavno vec u nekoj fazi da nisam bolesno opterecen da posto poto nesto pazarim. Imam sve sto volim i zelim i sasvim mi je ok!
Naravno uvek je lepo kad privedes neku novu tamburu sa zanosnim oblinama i stavis je u narucije, nezno predjes rukama po zicam, vratu, pogledas stiklu, pritegnes civiju...
Ali ovo def. nije GAS jer sam odavno vec u nekoj fazi da nisam bolesno opterecen da posto poto nesto pazarim. Imam sve sto volim i zelim i sasvim mi je ok!
Naravno uvek je lepo kad privedes neku novu tamburu sa zanosnim oblinama i stavis je u narucije, nezno predjes rukama po zicam, vratu, pogledas stiklu, pritegnes civiju...
Uf daj uključi i mene u priču za taj rhodes ako ne budeš hteo... ne znam samo koju banku da opljačkam a da se provučem.Hillybilly wrote:I jedan rhodes se pominjao nedavno, ako budem dovoljno vest na recima mozda i njega priedem k' nameni!
Ti treba da praviš pojačala a ne da imaš najbolju opremu na forumu, nije fer!
+Hopkins+ wrote: Ti treba da praviš pojačala a ne da imaš najbolju opremu na forumu, nije fer!![]()
![]()