Nisam mogao da izdrzim Osim sto moze bolje da se odsvira, verovatno moze bolje da se izmixa, ne znam bas dobro da baratam EQ-om i reverbom u te svrhe, pa nisam ni dodavao efekte. Malo TSa, LePou Marshall sim i impuls Marshall caba sa G12M. Nalepljeno preko backing track-a. Meni dobro zvuci Inace, to je gitara sa ovim schaller bridge-om kao Dersin, sto ima fine tunere. Jedan od boljih bridgeva. Zgodan za sviranje, masivan, kvalitetno uradjen i nisam imao ni jedan na kom se zice brze menjaju.
Btw, Tom mi je poslao malo detaljniji opis magneta
The are Alnico II magnets with handwound asymetrical coils.
The screw coil is slightly overwound in comparison to the slug coil.
This lowers the inductance and apparent output because the screw coil which has less steel in it's core.
The net result being a cleaner pickup with more dynamics and high end fidelity.
bancika wrote:Nisam mogao da izdrzim Osim sto moze bolje da se odsvira, verovatno moze bolje da se izmixa, ne znam bas dobro da baratam EQ-om i reverbom u te svrhe, pa nisam ni dodavao efekte. Malo TSa, LePou Marshall sim i impuls Marshall caba sa G12M. Nalepljeno preko backing track-a. Meni dobro zvuci Inace, to je gitara sa ovim schaller bridge-om kao Dersin, sto ima fine tunere. Jedan od boljih bridgeva. Zgodan za sviranje, masivan, kvalitetno uradjen i nisam imao ni jedan na kom se zice brze menjaju.
Btw, Tom mi je poslao malo detaljniji opis magneta
The are Alnico II magnets with handwound asymetrical coils.
The screw coil is slightly overwound in comparison to the slug coil.
This lowers the inductance and apparent output because the screw coil which has less steel in it's core.
The net result being a cleaner pickup with more dynamics and high end fidelity.
Sounds good to me! Mislim, zvuci dobro za to za sta je namenjen, old skul rokanje. Kontam da bi dobio odlican zz top zvuk sa njima.
u koju gitaru si to ubacio? mini lp ili neku od one druge dve?
Tnx...Instalirao sam ih u cetvrtu, tj petu ako racunas i squiera
Napravio mi cale davne 2005-te, ali od tada nikad nije koriscena. Pre nego sto je zavrsio, privuko me floyd pa sam je stavio po strani i napravio onu sto je bila bela a sad je crvena. Ovo gore je slika iz 2008me kad smo stavili dimarzio samo za slikanje Oblik tela je otprilike kao JS model i vrat je malo deblji u poredjenju sa ibanezima. Bila je zamisljena kao "shmekerica" gitara, ne obavezno shrederska. Pragovi su manji (gibson velicina), sto mi isto dodje kao cool promena.
video sam board nekog amerikanca koji ima EQ posle svake drit pedale u zasebnim loopovima.
znaci uvek u parovima, dist 1 + eq1, pa fuzz 1 + eq2, itd itd, jedno 5-6. kao, mnogo su kul ove dist i fuzz pedale sto sam kupio, ali prosto, mora tu malo ekvilajzacije posle svake da bi to bilo to.