Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
You're welcomeBaba Slim wrote:@DrGreen: Hvala najlepša, definitivno će neka naredna kupovina biti obavljena na ovaj način.![]()
Mala dopuna na doktorov post.Baba Slim wrote:Doktore, kakva je krajnja računica sa naručivanjem žica sa Strings&Beyond? Koliko kompleta si naručio, po kojoj ceni, i koji su ukupni troškovi, shipping, carina, the whole lot?![]()
Usred Zala wrote:Mala dopuna na doktorov post.Baba Slim wrote:Doktore, kakva je krajnja računica sa naručivanjem žica sa Strings&Beyond? Koliko kompleta si naručio, po kojoj ceni, i koji su ukupni troškovi, shipping, carina, the whole lot?![]()
Cena ti je ona sa sajta plus transport. Treba obratiti pažnju na to da je do neke cifre jedna cena transporta, preko toga druga. Mislim da je 60 usd ta granica što znači ako samo jedan paket dodaš platićeš skuplje po kompletu na kraju. Jednostavno se uloguj na sajt i napravi narudžbu bez plaćanja i znaćeš tačnu cifru. Nema carine za normalne količine tako da ti za tu cifru poštar donese na noge bez bilo kakvih dodatnih troškova. 100 paketa i tako ne možeš da uzmeš jer bi to već bilo krivično delo nedozvoljene trgovine.
Strings and Beyond je mala porodična firma, ali rade kao veliki. Mene su "kupili" i svojeručno napisanim i potpisanim pozdravom kod prve narudžbe tako da ću nastaviti da kupujem kod njih bez obzira na uvođenje PayPala.
Ono što je meni fascinantno je to da je transport jeftiniji (ili bar nije skuplji) iz Amerike nego iz Nemačke! Transport sa Stewmaca je manji nego sa Banzaia ili Crazy Partsa!? Ranije sam mislio da oni to isporučuju iz nekog skladišta u Evropi kako to rade najveće firme, ali za Strings and Beyond i Stewmac sam se uverio da šalju direktno iz Amerike.
Meni su svi paketi stizali za otprilike dve nedelje, najviše do 20-ak dana.
totalno...ne samo zice, sve accessoriesBaba Slim wrote:Samo da sada definitivno kazem da tek sada apsolutno vise nikad necu kupiti zice ovde, osim ako me neka muka ne natera. Mitrose, i ostala bando, ostajte zbogom.
Meni je stigao mail od Strings and Beyond u kome me obaveštavaju o popustima ... bla, bla, ... i ovako kod njih žice koštaju gotovo 50% niže (sa sve cenom isporuke u SR) nego u Mitros-u. Ko je uopšte i kupovao u Mitrosu?Baba Slim wrote:Samo da sada definitivno kazem da tek sada apsolutno vise nikad necu kupiti zice ovde, osim ako me neka muka ne natera. Mitrose, i ostala bando, ostajte zbogom.
Moguće je da nisu imali na lageru žice koje si tražio pa su čekali da isporuče njima.DrGreenthumb wrote:Sem njihovog, kom je trebalo nešto preko mesec dana, svi ostali iz USA su mi stigli za 3 nedelje tops...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest